menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Pripojenie Otázky

Reply

Thread Tools
Old 9. septembra 2007, 19:18
Nový člen skupiny

Default Pripojenie Otázky

Mám mierny problém s mojím pripojením na internet a já bych si prial, aby, ak tam niekto mohol poskytnúť nejaké návrhy. Tu je stručný príbeh: Od re-inštalácii systému Windows XP Pro (čistá inštalácia) som mal problémy s mojím pripojením. Počítač sa zdá kvapku pripojenie náhodne krát, zamykanie môj pre prehliadanie krátky čas. Keď som ping 64.233.167.99 (google.com) vo Windows som obyčajne nepodarí dvaja zo štyrikrát. Kdybych ping, že v Ubuntu je absolútne ping 30 + krát. Tak, že ukazuje, že je niekde v systéme Windows, kde je problém. Je to D-Link DWL-G510 zahnutý do WRT54G bezdrôtovo. Mám stiahnuté najnovšie ovládače a inštalačný program z dlink.com, v skutočnosti je to, čo si stiahli v predchádzajúcom čase jsem re-inštaláciu systému Windows a fungovalo to v pohode. Takže v podstate, je to čerstvé inštaláciu systému Windows s čerstvou instalaci D-Link softvér. Odstraňovanie závad, ktoré by mali tento problém docela ľahko, dúfam. IMPERO
Old 9. septembra 2007, 20:03
Moderátor skupiny

Riešenie problémov

Prvá vec, ktorá príde na myseľ, je brána firewall?

Snažili ste sa obracia ho a vyskúšajte, či to môže byť vinníkom. Worth šancu Predpokladám.

Old 9. septembra 2007, 20:17
Nový člen skupiny

Evilfantasy Ahoj, vďaka za odpoveď.

I napriek tomu, nepoužívajte akési bezpečnostný softvér, spomaľuje počítač príliš veľa. Takže žiadny firewall (potvrdené Windows firewall je vypnutý), žiaden vírus scanner a žiadny spyware programy.

Akékoľvek ďalšie návrhy?
Old 9. septembra 2007, 20:36
Moderátor skupiny

Problémy by mali zahŕňať vylučujúce virus / malware.

Skúšali ste Avast! Domov Voľný? Je svetlo na zdroje. Používam ju na starý win98 a nikdy žiadne problémy s výkonom. AVG na druhej strane sa pomaly nadol.

Old 9. septembra 2007, 20:56
Nový člen skupiny

Je to už nestalo, pretože by som preinštalovať systém Windows, takže viem, že to nie je nejaký virus / malware. Plus som si urobiť nejaký virus / malware scan v termíne raz týždenne, nikdy nič nájsť.

Keď som preinštalovať Windows (čo robím každoročne udržať počítač čerstvé) Vždy som si nainštalovať ovládač sieťovej karty ako úplne prvú vec, potom sťahovať čerstvé ovládače pre ostatné hardware. Takže, päť minút po tom, co jsem nainstalované Windows Nainstaloval som sieťovú kartu a po reštarte a ťahom hore Firefox Všiml jsem si tohto problému. Takže len dve veci skutočne inštalovaný a spustený (mimo OEM Windows inštalovať) bola sieť a Firefox.
Old 12. September 2007, 22:22
Nový člen skupiny

No, ak evilfantasy nechce poskytovať žiadne ďalšie návrhy na riešenie problémov, niektorý iný? Ja som ešte s týmto problémom.
Old 12. September 2007, 22:42
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Imperdimper View Post
Evilfantasy Ahoj, vďaka za odpoveď.

I napriek tomu, nepoužívajte akési bezpečnostný softvér, spomaľuje počítač príliš veľa. Takže žiadny firewall (potvrdené Windows firewall je vypnutý), žiaden vírus scanner a žiadny spyware programy.

Akékoľvek ďalšie návrhy?
Ty mi pletou. Najprv vám povedať, nemusíte spúšťať žiadny potom poviete si. Ktorý z nich to je?

Môžeme sa bližšie.

Stiahnuť HijackThis Tady
Uložiť HJTsetup.exe na vašej pracovnej ploche.
Dvojitým kliknutím na HJTsetup.exe ikony na ploche.
V predvolenom nastavení bude k inštalácii C: \ Program Files \ Tento únos.
Pokračovať na tlačidlo Ďalší v setup dialóg krabice, kým sa dostať do Vybrať Doplnenie Úlohy dialógu.
Dajte kontrola Vytvoriť ploche ikonu potom znova kliknite na tlačidlo Ďalej.
Naďalej sledovať zvyšok na výzvu odtamtud.
Na konečné dialógové okno kliknutím na tlačidlo Dokončiť a začne Tento únos.

Kliknite na "Do a kontrolu systému a uložte súbor protokolu tlačidlo". Bude testovať a potom sa prihláste sa otvorí v programe Poznámkový blok.
Kliknite pravým tlačidlom na notepad a "selct všetky" Kliknite pravým tlačidlom a opäť "kópiu"
Vložte prihlásiť ďalšie odpoveď.

Nemáte únos Táto oprava niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.

Old 13. September 2007, 00:52
Nový člen skupiny

Viem, ako používať počítač, a já vím, čo spôsobí, že mi to mať problémy. Aktívne virus / malware nie je naozaj pomalý počítač nadol výrazne, sú len un-potrebné programy. Hoci mám spustiť obidva typy programov na pláne, raz týždenne.

Hijackthis je na mojom zozname programov, ktoré môžem použiť, a já jsem po mojom zozname hijackthis.de pre podrobné členenie (pokiaľ nemáte používa tohto webu, som silne naznačujú, že). Ostatné programy sú Spybot, rootkit revealer (mesačne), a zaťaženie Sysinternals nástroje. Navyše, keď mám pocit, najmä skotačivý, uvidíme zaťaženie až vlastné Windows PE (Windows živej CD), takže môžem skenovať počítač bez načítania systému Windows.

Verte mi, keď hovorím, že sa nejedná o malware / virus problém:) Nie je nič beží na tomto počítači, ktoré som nepoznala.

I neznamená byť problém, a já ľutovať 'pocit', ktorý v posledných fórum post. Je to len, že som naozaj vedieť, ako používať počítač a zistil, keď som povedal: "Viem, že to nie je nejaký virus / malware [Problém]", že riešenie problémov s témou bude uzavretý. Existuje mnoho ľudí tam vonku, ktoré je potreba ich ručné práce na počítači problémy, som ani jeden z nich.

Naozaj, všetko čo som hľadal riešenie ťažkostí je niekoľko nápadov. Keď som sa miesto na štarte, všetci ostatní výskumu možno urobiť já.

Edit: Ak chcete pridať, čo som myslel, keď som predtým povedal, že som nepoužívala žiadne bezpečnostné softvér bol ten, že nemám nič aktívne beží po celú dobu (napríklad vírus scanner automaticky skenovanie BitTorrent / emaily / etc), ale já majú niektoré programy, ktoré běhám týždenne.
Old 13. September 2007, 01:08
Moderátor skupiny

Chápem, kde sa nachádzate pochádza. Ty akési mi volal v post # 6 tak som si myslel bych reagovať s ďalším návrhom. Ak ste sa pozrieť na antivirus a spyware fórum uvidíte viem niečo o malware tiež. Niektorí ľudia sa domnievajú žiadna ochrana je OK.

Prestal som reagovať, pretože nemám kodrcat miest len povedať, já si nejsem jistá, čo mám robiť.

Old 18. September 2007, 12:58
Nový člen skupiny

A já to chápu, kam prichádzajú od okamihu, keď poviete, že nechcete naletět miest len povedať si nie ste istí, čo robiť, ale ako presne ste boli tak istí, že? Jediným návrhom vám poskytlo až do tohto bodu bolo vylúčiť vírusmi, spyware (dobre, že aj firewall). I označený myšlienku ako nemožné a návrhy zastavená.

Jednoducho sa zdá, ako by ste sa vzdalo predčasne. Ako kontrolu malware bol váš eso-in-the-hat nikdy nepodarí suggestion. Ale malware nepokrýva všetky problémy. Kdybych šel do domu, kde boli s týmto problémom bych aspoň skontrolovať ich nastavenia TCP / IP, alebo možno ipconfig / all výstup. Alebo snáď dokonca aj spôsob pripojenia (pre Wireless Zero Config môže spôsobiť spadol pripojenie od času-k-čas, pretože sa snaží pripojiť k inej miestnej siete). Ale vaša konca riadku návrh bol malware.

Ver mi, že sú ľudia, tam vonku, že vedia, ako využiť svoj počítač. Sú ľudia, ktoré nepotrebujú ochranu softvér. A nie je nič zlého na týchto ľudí sú práve knowledged o viacerých počítačoch, ako pre širokú verejnosť. Ktoré vyvoláte ďalšie problém s poslednú správu, kde sa hovorí: "Niektorí ľudia sa domnievajú žiadna ochrana je v poriadku." Tak ako ty lidi sú blázni. Aspoň to tón mám z tejto vety. Nie všetci ľudia, ktoré odmietajú ochranu sú blázni, môžem vás uistiť, ze to, že jednoducho väčšina ľudí.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problematika VPN pripojenie - to zasekne na overovanie používateľského mena a hesla. ttoshiba Operačné systémy Windows 0 7. júna 2009 00:03
Nemôže zbaviť Malware - Pripojenie k internetu Otázky joeshcosmo Virus, spyware a bezpečnosť 17 19. mája 2009 10:24
Pripojenie k internetu Problémy s PC Wireless shyguy Siete, Modemy & VoIP 2 11. marca 2009 10:31
Internet pripojenie problémy gusjenkins Operačné systémy Windows 1 15. September 2008 08:14
Bezdrôtové pripojenie Otázky archaeoman Siete, Modemy & VoIP 4 11. decembra 2007 07:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.