мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Цоннецтион Проблеми

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. септембар 2007, 19:18
Нови члан групе

Ја сам имајући лагани проблем са интернет прикључком и моје Хтео бих погледати ако је неко тамо могао да да неке предлоге. Ево кратке приче: Будућност поново инсталирате Уиндоус КСП Про (исту инсталацију) сам имао проблема са својом везом. Рачунар се чини да испусти везу насумице пута, закључавање моју претраживања за кратке периоде времена. Кад сам пинг 64.233.167.99 (гоогле.цом) у Уиндоуси сам уопштено фаил два од четири пута. Ако сам пинг да га Убунту пингс савршено 30 + пута. Тако да се показује да је негде унутра Уиндоуси где лежи проблем. То је Д-Линк ДУЛ-Г510 закачен до УРТ54Г бежично. Преузео сам датотеку задњи возач и инсталациони програм из длинк.цом, у ствари, то је оно што сам скинути претходни пут сам поново инсталира Уиндоус и то израђен прекид. Тако је у основи, то је чисту инсталацију система Уиндоус са свежим инсталирате на Д-Линк софтвера. То би требало учинити за решавање проблема је проблем прилично једноставна, надам се. Империју
Old 9. септембар 2007, 20:03
Модератор / ица групе

Решавање проблема

Прва ствар која долази на ум је заштитни зид?

Да ли сте покушали да окретање од и ако га видим мај бити кривац. Важи пуцао Претпостављам.

Old 9. септембар 2007, 20:17
Нови члан групе

Евилфантасы Хеј, хвала за одговор.

Иако ја не користити било какав безбедносни софтвер, успорава рачунара превише. Па не Фиреуалл (титни зид за Уиндоус је потврдио офф), но не и скенер вируса спыуаре програма.

Било који други предлог?
Old 9. септембар 2007, 20:36
Модератор / ица групе

Решавање проблема ће укључивати владајуцхе оут вирус / штетних садржаја.

Јесте ли покушао Аваст! Насловна Фрее? Она је светло на ресурса. Ја га користити на старом уин98 и никад имати проблема са перформансама га. АВГ са друге стране не спори га.

Old 9. септембар 2007, 20:56
Нови члан групе

То је био тренутак дешава јер сам реинсталлед Уиндоус, на тај начин ЈА кноткле своју 'не вирус / штетних садржаја. Плус сам то направити вирус / Сцан злонамерних програма на распореду једном недељно, никада налаз ништа.

Кад сам наново Уиндоус (што ми је чинити да би годишње на рачунару свеже) увек сам инсталирати дривер мрежне картице као прву ствар, затим доунлоад фресх возача за моје друге хардвер. Дакле, пет минута након што сам ја инсталиран Уиндоус Инсталлер мрежна картица, а након поновног покретања оперативног сушта и вуча горе Фирефокс ЈА запажен тај проблем. Па само две ствари заправо инсталиран и покренут (ван ОЕМ Уиндоус инсталирате) је мрежни и Фирефокс.
Old 12. сеп 2007, 22:22
Нови члан групе

Па, ако евилфантасы не жели да да све предлоге за решавање проблема, било које друго? Им 'миран имајући овај проблем.
Old 12. сеп 2007, 22:42
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Импердимпер View Post
Евилфантасы Хеј, хвала за одговор.

Иако ја не користити било какав безбедносни софтвер, успорава рачунара превише. Па не Фиреуалл (титни зид за Уиндоус је потврдио офф), но не и скенер вируса спыуаре програма.

Било који други предлог?
Ви збркати мене. Прво си рекао да не тече било који онда реци ти. Који је то?

Можемо се ближе формат.

Доунлоад ХијацкТхис Овде
Сачувај ХЈТсетуп.ексе на вашу радну површину.
Двапут кликните на икону ХЈТсетуп.ексе на радној површини.
По подразумеваној ће се инсталирати Ц: \ Програм Филес \ Хијацк Тхис.
Настави да кликнете на Некст сетуп дијалог кутије, све док не дођете до Изаберите сабира Задаци дијалога.
Пут чек по Креирај икону Десктоп затим кликните Некст поново.
Наставите следити остатак се потичу од тамо.
На завршној дијалог и кликните Завр да ће пуштање брода у море Хијацк Тхис.

Кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку дугме". Он ће испитати, а затим и пријава ће се отворити у Нотепад.
Десни клик на нотепад и "селцт све" Десни клик поново и "цопы"
Лепљење се пријавити у Ваш следећи одговор.

Немате Хијацк То шкрипац било што још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна.

Old 13. сеп 2007, 00:52
Нови члан групе

Знам како да користите рачунар, а ја знам шта радње које ће узроковати ми да имају проблема. Активан вирус / злонамерних програма не стварно споро доле мој рачунар многоме, они су само потребне програме УН-а. Иако сам то радити са обе врсте програма на распоред, једном недељно.

Хијацктхис се на мом списку програма који користите, и ја пост на мојој листи за детаљан хијацктхис.де квар (ако имате сите који не користе, ја високо предлажемо га). Остали програми Спыбот, рооткит ревеалер (месечно), а лоад оф Сысинтерналс алата. Плус, кад имам осећај нарочито несташан, ја ћу се лоад прилагођено Уиндоус ПЕ (ливе Уиндоус ЦД-а) тако да могу скенирати рачунара без итава Уиндоус.

Верујте ми кад кажем да то није злонамерних програма / вирус проблем:) Нема на овом рачунару покренут да нисам свестан.

Не мислим да се невоље, па ЈА донт жалим на "осећају" те посљедња форум пост. То је само да сам стварно то знам како се користи рачунар, и схватио кад сам рекао: "Знам да није вирус / злонамерних програма [проблем]" да би се решавање проблема топиц затворен. Има пуно људи тамо које требају њихове руке одржана када ради на рачунару питања, не само да сам једна од њих.

Стварно, сви Тражим је неколико идеја за решавање проблема. Једном сам место за почетак, све остало је истраживање се може обавити по мени.

Едит: Да бисте додали, што је значило да раније кад сам рекао да ја не користити било који сигурност софтвер је да ја немам ништа активно приказују све време (као вирус скенер аутоматско скенирање Доунлоадс / е-маил порука / итд), али сам имају одређене програме који могу покренути недељно.
Old 13. сеп 2007, 01:08
Модератор / ица групе

ЈА схватити где сте долазе из. Те врсте зову ме оут ин пост # 6 па сам помислио бих одговорити са другом предлогу. Ако погледати у Антивирусни и спыуаре форум видећете да знам нешто о такође штетне садржаје. Неки људи не мисле заштита је у реду.

Зауставио сам реаговати јер ја не џомба постове само да кажем да нисам сигуран шта треба учинити.

Old 18. сеп 2007, 12:58
Нови члан групе

А ја разумем, гдје сте долазе из када кажу да не џомба постс само рећи да нисте сигурни шта учинити, али како су управо ти тако сигурни у то? Једини предлог који сте имали до сада је била да искљуццио вируси / спыуаре (добро, то и фиреуалл). Ја означен је као идеја и предлога немогуће зауставити.

Интернет праведан чинити се сличан ти преда рано. Као што је провера за штетне садржаје Вашег кец-ин-тхе-шешир никада пропасти предлог. Али, злонамерних програма не покрива све проблеме. Ако сам отишао до купца кућу у којој су били власништво овај проблем бих барем проверити њихову ТЦП / ИП подешавања, или можда ипцонфиг / алл оутпут. Или можда чак и везу методом (за Уирелесс Зеро Цонфиг може изазвати испао везе с времена на време као да покушава повезати на друге локалне мреже). Али ваш крају реда предлог био злонамерни софтвер.

Цомбине мене, постоје људи вани који знају како да користе своје рачунар. Има људи који не треба да заштити софтвера. И не постоји ништа криво с тим људима, они су само кноуледгед више о компјутерима него широј јавности. Који ће се још један проблем са последња порука, где си рекао "Неки људи мисле нема заштите је у реду.", Као што су ти људи су луди. Барем да је тон из тог сам добио казну. Нису сви људи који одбијају заштиту луди, И увјеравам Вас да је, само већини људи.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц