az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Bağlantı Sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 9. Eylül 2007, 19:18
Yeni Üye Grubu

Default Bağlantı Sorunları

Ben internet bağlantısı ile hafif bir sorun yaşıyorum ve eğer birisi orada bazı önerileri görmek istiyorum. Burada kısa bir hikayedir: beri yeniden Windows XP Pro (yüklemek) Ben bağlantı sorunları yaşadım temiz yükleme. Bilgisayar rasgele zamanlarda bağlantı düşmesi zaman kısa süreler için tarama kadar kilitleme görünüyor. Ben Windows genellikle başarısız (google.com) 64.233.167.99 Ping iki dört kez çıktı. Eğer bu Ubuntu içinde mükemmel 30 ping'leri + kere Ping. Yani bu da Windows içinde bir yerde sorun yalan olduğunu. It's D-Link DWL-G510 bir WRT54G kablosuz bağladım. Ben aslında bu ben yeniden önceki zaman yüklü Windows indirdiklerinizi ve iyi çalıştı ise dlink.com gelen en son sürücü ve yükleme programı indirdiğiniz. Yani basitçe, bu yeni bir Windows D install taze-Link yazılımı ile yüklemektir. Bu sorunu gidermek oldukça kolay hale getirmek mümkün olacaktır, umarım. Imper
Old 9. Eylül 2007, 20:03
Moderatör Grubu

Sorun Giderme

Bu akla gelen ilk şey Güvenlik Duvarı nedir?

Bunu kapatmak denedim ve görmek eğer bir suçlu olabilir. Değerinde bir Sanırım vurdu.

Old 9. Eylül 2007, 20:17
Yeni Üye Grubu

Hey evilfantasy, Yanıt için teşekkürler.

Though I, güvenlik yazılımı her türlü don't use çok benim bilgisayar yavaşlar. Yani güvenlik duvarı (Windows Güvenlik Duvarı doğruladı kapalı), bir virüs tarayıcısı ve casus programlar.

Any other suggestions?
Old 9. Eylül 2007, 20:36
Moderatör Grubu

Sorun Giderme virüs dışarı iktidar / kötü amaçlı yazılım içerir.

Sen avast denedi! Ana Sayfa Serbest? Bu kaynaklar üzerinde hafif. Ben eski bir win98 ve kullanın herhangi bir performans sorunları asla. AVG diğer taraftan aşağı yavaş yapar.

Old 9. Eylül 2007, 20:56
Yeni Üye Grubu

Bu anlık Windows yeniden yüklenmesi bu yana, yani bu bir virüs değil biliyorum / kötü amaçlı yazılım olay oldu. Artı bir virüs yapmak var / plana göre tarama kötü amaçlı yazılım haftada bir, bir şey bulmak asla.

Ne zaman yeniden Windows (which I) Ben her zaman, diğer donanım için daha sonra indirmek taze sürücüler ilk şey olarak ağ kartı sürücüsünü yüklemek bilgisayar taze tutmak için yıllık yapmak. Yani, beş dakika sonra ben, ağ kartı yüklü ve yeniden açmaktır sonra ve Firefox Bu sorun çekilirken Windows'un yüklü. Yani sadece iki şey aslında yüklü ve çalışır (OEM Windows yüklemek ve) dışında, şebeke ve Firefox oldu.
Old 12 Eyl 2007, 22:22
Yeni Üye Grubu

Peki, eğer evilfantasy daha fazla sorun giderme önerileri sağlamak istiyoruz değilse, herhangi bir başka? Ben hala bu sorunu yaşıyorum.
Old 12 Eyl 2007, 22:42
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Imperdimper View Post
Hey evilfantasy, Yanıt için teşekkürler.

Though I, güvenlik yazılımı her türlü don't use çok benim bilgisayar yavaşlar. Yani güvenlik duvarı (Windows Güvenlik Duvarı doğruladı kapalı), bir virüs tarayıcısı ve casus programlar.

Any other suggestions?
Beni karıştırmayın. Öncelikle, herhangi bir sonra yapmanız demek yok söylüyorlar. Hangisi?

Biz daha yakından bakabilirsiniz.

Yükleme HijackThis Burada
Kaydet HJTsetup.exe masaüstünüze.
Masaüstünüzde üzerindeki HJTsetup.exe simgesine çift tıklayın.
Varsayılan olarak bu yükleyecek C: \ Program Files \ Hijack bu.
Siz seçin Ek Görevler diyalog için tıklayın kurulum diyalog kutularında Sonraki geçin.
Sonraki sonra tekrar tıklayın bir masaüstü simgesi oluşturma bir kontrol koy.
Ve oradan ister geri kalanını izlemeye devam edin.
Son diyalog kutusu tıklayın Son'u ve Hijack Bu başlatacak.

"Bir sistem taraması ve bir günlük dosyası düğmesini kaydetmek mı tıklayın. Ve bunu günlük not defteri açılacaktır tarar.
Sağ tıklayıp not defteri ve "tekrar" kopya "bütün" sağ tıklayın selct
Yapıştırın sonraki cevap giriş.

NOT Hijack Bu düzeltme henüz bir şey var. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir.

Old 13 Eyl 2007, 00:52
Yeni Üye Grubu

Ben nasıl kullanmaya biliyorum ve bu beni sorunlar neden hangi eylemleri biliyorum. Etkin bir virüs / kötü amaçlı yazılım gerçekten aşağı büyük, sadece BM gerekli programları benim bilgisayar yavaş değildir. Ancak ben haftada bir bir plana göre programları iki tür çalıştırın.

Hijackthis Ben kullanan programlar benim listesinde bulunan ve benim listesini ayrıntılı bir dökümü için hijackthis.de posta (bu sitede, ben bu yüksek öneririz) kullanılır değil. Diğer programlar Spybot, Rootkit revealer () aylık ve Sysinternals araçları bir yük vardır. Ayrıca, ben özellikle oyuncu, bir özelleştirilmiş Windows PE Yüklenecek edeceğiz () bu nedenle Windows yükleme olmadan tamamen tara Windows CD canlı hissediyorum.

İnan bana ben bunun bir kötü amaçlı yazılım / virüs sorunu: değil) birşey yoktur bu bilgisayarda ben farkında değilim yayınlandığını söylüyorlar.

Ben sorun olmasının anlamı yoktur, ve bu son forumun sonrası için 'hissetmek' pişman yapmak. Bu sadece, gerçekten nasıl kullanmaya biliyorum, ve ben "Ben bir virüs değil biliyorum / kötü amaçlı yazılım [sorun söyledi]" bu sorun giderme konusuna kapalı olacağını düşündüm. Birçok insan orada kendi el zaman bilgisayar konularında çalışma yapıldı gerekirse, ben değil de onlardan biri oldum bulunmaktadır.

Gerçekten, tüm arıyorum birkaç sorun giderme fikirleri olduğunu. Bir keresinde başlamak için bir yer varsa, araştırma tüm geri kalanı bana yapılabilir.

Düzenle: Ben daha önce ne zaman I herhangi bir güvenlik yazılımı kullanın don't söyledi ne ifade eklemek için ben bir şey her zaman aktif bir virüs tarayıcısı otomatik olarak indirme / e-posta / vb) tarama (gibi fakat çalışan yok I Ben haftalık yayınladığınız bazı programlar var.
Old 13 Eyl 2007, 01:08
Moderatör Grubu

Ben nereden geldiğini anlıyorum. Ben başka bir öneri ile karşılık vereceğini sandım Seni tür yazı # 6 beni aradı. Eğer ben de kötü amaçlı yazılım hakkında bir şeyler bilmek göreceksiniz virüsten koruma ve casus yazılım foruma bir göz atın. Bazı insanlar hiç koruma Tamam olduğunu düşünüyorum.

Çünkü ben sadece emin ne yapmak değil söylemek mesajlar iterek don't yanıt durdu.

Old 18. Eylül 2007, 12:58
Yeni Üye Grubu

Ve nereden zaman ki bunun ne için olduğunu söylüyor, ama nasıl tam olarak böylece emin olduğunu mesajlar iterek yok demek geliyor anladın mı? Kadar bu noktada virüs dışarı kural oldu / casus kadar verdiğini tek öneri (iyi ve güvenlik duvarı). Ben ve imkansız öneriler durmuş olarak fikir etiketli.

Gibi kadar erken verdi Sadece görünüyor. Kötü amaçlı yazılım için kontrol gibi as-in-the-şapka öneri başarısız değildi. Ama kötü amaçlı yazılım tüm sorunları kapsamaz. Eğer bir müşteri evine nerede Bu sorunu vardı gittim ben ediyorum kendi TCP / IP ayarları, ya da belki, ipconfig / all çıkış kontrol en azından. Veya belki de bağlantı yöntemi Kablosuz Sıfır Yapılandırma (zamanı bir düşüş bağlantısı neden olabilir-to-time olarak diğer yerel ağlarına bağlanmaya çalışır). Ama satır öneri ve son kötü amaçlı yazılım oldu.

İnan bana, bu insanlar orada nasıl kendi kullanmaya bilgileri bulunmaktadır. Bu koruma yazılımı gerek yoktur insanlar. , Sadece daha fazla halka daha bilgisayarlar hakkında knowledged Ve bu insanlar bir şey yanlıştır. Bu son mesaj, nereye söyledi "Bazı insanlar başka bir sorun çıkar Hiçbir Tamam olduğunu düşünüyorum.", Bu insanlar gibi aptallar vardır. En azından o cümle gelen var Tonu's. Bu koruma çöp değil tüm insanlar aptallar var, ben bu, ki pek çok kişi var emin olabilirsiniz.
Reply

Register

Bookmarks