менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблеми підключення

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 вересня 2007, 19:18
Нові члени групи

У мене виникли невеликі проблеми з моїм інтернетом, і я хотів би бачити, якщо хто-то там може надати деякі пропозиції. Ось коротка історія: Після відновлення інсталяції Windows XP Pro (чиста установка) Я була з моїм питань зв'язку. Комп'ютер здається краплею зв'язку у випадкові моменти часу, замок мого перегляду на короткі періоди часу. Коли я Ping 64.233.167.99 (google.com) в Вікно Мені як правило, не в двох з чотирьох разів. Якщо я Пінг, що в Ubuntu це чудово Pings 30 +. Так що показує, що це десь всередині вікна, в чому проблема. Це D-Link DWL-G510 підключений до бездротового WRT54G. Я скачав останню версію драйвера і програму установки з dlink.com, насправді це те, що я завантажив минулого разу встановленою Windows повторно і він працював добре. Таким основному, це свіжа встановлення вікон зі свіжою установки D-Link. Це має зробити усунення проблеми досить просто, я сподіваюся. Імпер
Old 9 вересня 2007, 20:03
Модератор групи

Усунення несправностей

Перше, що спадає на думку, це міжмережевий екран?

Ви пробували вимикаючи його, і бачачи, якщо вона може бути винуватцем. Варто пострілу я вважаю.

Old 9 вересня 2007, 20:17
Нові члени групи

Ей evilfantasy, спасибо за ответ.

Хоча я не використовую ніяких програм забезпечення безпеки, уповільнює мого комп'ютера занадто багато. Тому не варто брандмауер (Windows Firewall підтвердив вимкнено), немає сканера вірусів і шпигунських програм немає.

Будь-які інші пропозиції?
Old 9 вересня 2007, 20:36
Модератор групи

Усунення несправностей буде включати виключають віруси / шкідливі програми.

Ви пробували Avast! Головна стаття? Це світло на природні ресурси. Я використовую її на старе Win98 і ніколи не мають проблем з продуктивністю з ним. AVG з іншого боку, робить уповільнити його.

Old 9 вересня 2007, 20:56
Нові члени групи

Це відбувалося з моменту Я перевстановити Windows, так що я знаю, що це не вірус / Malware. Плюс я повинна зробити, зробити вірус / Malware сканування за розкладом один раз на тиждень, не знайшовши нічого.

При перевстановлення Windows (які я щорічна тримати комп'ютер Fresh) Я завжди встановити драйвер мережевої карти в якості самого першого річ, то скачати свіжі драйвери для інших апаратних засобів. Отже, п'ять хвилин після установки Windows я встановив мережеву карту, і після перезавантаження і підтягування Firefox Я помітив цю проблему. Так що тільки дві речі, фактично встановлено і запущено (поза OEM Windows Встановити) була мережа і Firefox.
Old 12 вересня 2007, 22:22
Нові члени групи

Ну, якщо evilfantasy НЕ хоче, щоб надати більше пропозицій щодо усунення несправностей, або інший? Я все ще з цією проблемою.
Old 12 вересня 2007, 22:42
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Imperdimper View Post
Ей evilfantasy, спасибо за ответ.

Хоча я не використовую ніяких програм забезпечення безпеки, уповільнює мого комп'ютера занадто багато. Тому не варто брандмауер (Windows Firewall підтвердив вимкнено), немає сканера вірусів і шпигунських програм немає.

Будь-які інші пропозиції?
Ви змішуєте мене. Спочатку ви кажете, що не запускати будь-які потім ви кажете, що робити. Хто це?

Ми можемо взяти ближче.

Завантажити HijackThis Тут
Збережіть HJTsetup.exe на робочому столі.
Двічі клацніть на HJTsetup.exe значок на робочому столі.
За умовчанням вона буде встановлена на C: \ Program Files \ Hijack This.
Продовжувати кнопку Далі в ящиках налагодження діалогу поки ви не отримаєте діалог Виберіть додавання завдання.
Покладіть перевірка ярлик на робочому потім знову натисніть кнопку Далі.
Продовжуйте стежити за іншими спонукає звідти.
На останньому діалоговому вікні натисніть кнопку Готово, щоб запустити цей Hijack.

Натисніть на кнопку "Виконати перевірку системи і зберегти кнопки Log File". Вона буде сканувати, а потім журнал буде відкритий у Блокноті.
Клацніть правою кнопкою миші блокнот і "selct всіх" Клацніть правою кнопкою миші знову і "копія"
Вставити увійти ваш наступний відповідь.

НЕ МАЮТЬ Hijack This виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.

Old 13 вересня 2007, 00:52
Нові члени групи

Я знаю, як користуватися комп'ютером, і я знаю, що дії, які викликали в мене були проблеми. Активний вірус / Malware не дуже повільний мій комп'ютер сильно вниз, вони просто непотрібні програми. Хоча я запуску обох типів програм за розкладом, раз на тиждень.

Hijackthis на моєму список програм, які я використовую, і мені розмістити свої списку hijackthis.de для детальної розбивки (якщо ви ще не використовували цей сайт, я настійно рекомендую його). Інші програми Spybot, Rootkit Revealer (щомісячно), а навантаження Sysinternals інструментів. Плюс, коли я відчуваю себе особливо жваво, я буду завантажувати до налаштувати Windows PE (Live компакт-диск Windows), тому я можу перевіряти комп'ютер без завантаження Windows.

Повірте мені, коли я кажу, що вона не є шкідливою / вірус проблема:) Існує нічого не працювала на цьому комп'ютері, що я не відомо.

Я не хочу бути неприємності, і я шкодую про 'відчувають' це останній пост форуму. Це просто, що я дійсно знаю, як користуватися комп'ютером, і фігурні, коли я сказав: "Я знаю, що це не вірус / Malware [проблеми]", що усунення неполадок тема буде закрита. Є багато людей, там, які потребують їх ручні при роботі на комп'ютері питань, я просто не один з них.

Дійсно, все, що я дивлюся на це кілька ідей щодо усунення несправностей. Коли у мене є місце, щоб почати всі інші дослідження може бути зроблено мною.

Зміна: Щоб додати, що я хотів раніше, коли я сказав, що не використовуються для забезпечення безпеки, що я не маю нічого активну показуються в будь-який час (наприклад, вірус сканер автоматично сканування завантаження / листів / і т.д.), але я є певні програми, які я запускаю на тиждень.
Old 13 вересня 2007, 01:08
Модератор групи

Я розумію, де ви і звідки. Ви роду викликав мене в пост # 6 тому я думав, я б відповів з іншою пропозицією. Якщо ви подивитеся в антивірусні і шпигунських форумі ви побачите, я щось знаю про шкідливі програми також. Деякі люди думають, ніякого захисту в порядку.

Я перестав відповідати, тому що я не Bump посади лише сказати, я не впевнений, що потрібно робити.

Old 18 вересня 2007, 12:58
Нові члени групи

І я розумію, де ви їдете з моменту, коли ви кажете, що ви не Bump посади лише сказати, ви не знаєте, що робити, але як саме ви були так упевнені в цьому? Єдиним пропозицією ви представили аж до цього моменту було виключено віруси / Spyware (добре, що і брандмауер). Я назвав ідею, як неможливо і пропозиції припинилися.

Це тільки здається, ви дали рано. Як перевірка на наявність шкідливого ПЗ була ваша Ас-в-капелюсі ніколи не відмовляють пропозицію. Але шкідливого не охоплює всіх проблем. Якщо б я пішов до будинку клієнта, де вони були з цим проблеми, я б принаймні перевірити свої TCP / IP налаштування, або, можливо IPCONFIG / всі вихідні. Чи, може бути, навіть спосіб підключення (для бездротових Zero Config може викликати впали зв'язку Час від часу, як він намагається підключитися до інших локальних мереж). Але ваш кінець рядка пропозиція була шкідливих програм.

Повірте мені, там є люди, які знають, як використовувати свій комп'ютер. Є люди, які не потребують захисту програмного забезпечення. І немає нічого поганого в цих людей, вони просто більш knowledged про комп'ютерах, ніж широкій публіці. З чим виникає ще одне питання, з останнього повідомлення, в яких ви сказали "Деякі люди думають, ніякого захисту в порядку.", Як ці люди дурні. По крайней мере, тон я отримав від цієї пропозиції. Не всі люди, які відмовляються захист дурні, я можу запевнити вас в тому, що тільки сам народ.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.