menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

'Spojení se nezdařilo Test'

Reply

Thread Nástroje
Old 13. dubna 2008, 11:01
Člen Skupina

Default 'Spojení se nezdařilo Test'

může někdo pomoci? Zatímco na internetu prostřednictvím bezdrátové můj notebook, když půjdu do jiného názoru, internetové stránky, tato zpráva se přibližuje
'Spojení se nezdařilo Test
Ujistěte se, že váš přístroj je připojen ke konektoru telefonu pomocí telefonního zahrnuty drátu. V opačném případě se obraťte na svého ISP.
Pokud váš ISP vám statické (fixní) IP adresy, prosím nakonfigurujte nastavení Internetu na přístroji (Klikni tady k přístupu na web konfigurátor) '

a nemůžu přístup další servery po tomto.

Kdybych zavřel svůj laptop a vypnutí můj Zxyel routeru pak změňte to znovu, na internetu se zdá být v práci, ale zase divil kdyby někdo věděl, proč se děje a co se dá dělat, aby se z něj stalo! díky
Old 13. dubna 2008, 11:12
Dárce Skupina

Pokud Ovládací panely / Internet Settings nemá říkat "nikdy volba", aby bylo vidět, a říkají, že v případě, že problém zastavení. Řekněte nám, pokud to již bylo řečeno, že ani v případě, že problém přetrvává, nebo pokud je problém to opravit.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 13. dubna 2008, 11:58
Člen Skupina

díky
ovládacím panelu Možnosti Internetu se říct 'nikdy volbou' tak se ji na to - je to to, co máte na mysli?
Old 13. dubna 2008, 12:30
Člen Skupina

měla by přidat, aby v případě, že zpráva pochází nahoru, světla pro 'internet' na můj Zxyel router zhasne, a to cant Zdá se, že ať mě zpátky na internetu, pokud jsem vypnout PC a router a začít znova ..
Old 13. dubna 2008, 13:29
Dárce Skupina

Má Laptop byly předtím použity na dial-up připojení pomocí interního modemu?
Pokud ano, pokud jste měli jakékoliv 3. strana souvislosti nainstalován software, od svého poskytovatele internetu, zkuste odinstalovat jej.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14. dubna 2008, 02:26
Člen Skupina

díky
Notebooku nebyla použita pro telefonické nahoru. Má jemné pracoval asi 1yr a právě včera začala dělat?
Old 14. dubna 2008, 02:28
Dárce Skupina

Dobře, je to nikdy volba, to je v pohodě.

Myslím si, že máte ADSL modem, ne kabel.

Za předpokladu, že to pravé, jste vybaveni telefonní zásuvka filtr, když poslal k ADSL modemu k vám.

Filtr je zabudován do linky? Nebo máte více než jedno telefonní zásuvka pro telefonní linku, a že jste nenabízených filtr na ty ostatní, stejně? Buď bude dělat to, co jste viděli.

Pokud máte jen jednu telefonní zásuvku a je filtrován, může být mrtvý filtr (nemají tendenci být vadné více, než většina bitů zařízení). Náhradu je 1,50 liber, můžete zkusit vyrývání jednoho příštím složit počítač shop. Výměna filtru je mohli vyčistit problému nahoru.

Mějte přichází Beck, budeme ji mít pracovní nakonec.
Old 14. dubna 2008, 02:41
Člen Skupina

díky
omluvu za není úplně dozvědět se vše, ale na notebooku byla zřízena 1yr ago o širokopásmový směrovač s Zxyel (Prestige 660HW myslím - cokoliv, co bylo doporučeno na tomto fóru!) a pak se bezdrátových a pracoval pokutu dodnes. To začalo děje přerušovaně včera (lze získat i na internetu, pohled několika místech pak kapky out).
Byla zřízena podle pokynů, které se stalo s routerem tak nejsou jisti filtr nebo telefonní zásuvku a je potřeba hledat, když se dostanu domů a pak se vrátí na fóru dnes potvrdit.
díky za vaši pomoc, tak daleko!
Old 14. dubna 2008, 03:19
Dárce Skupina

Pokud je to jen poslední den, nebo ano, a to bylo v pořádku až do té doby, že se jedná o dočasný problém s vaším ISP. Možná budete chtít zkontrolovat jejich stav stránku nebo kroužek svou podporu linky (pokud to není £ 1 za minutu!). Návrhy, pokud jsou relevantní pro získání něčeho jít, že ani nikdy předtím nepracovali nebo mám nějak změnilo. Pokud by to bylo k žádné změně, na vaše konci pak je pravděpodobné, že je závada na své.

Zprávu jste obdrželi, je specifická pro Zxyel router a znamená to "Ztratil jsem spojení", ale je to velmi špatně formulováno. Důvodem je ztratil svůj připojení je velmi pravděpodobně mimo vaše bydliště, a nikoli dovnitř.
Old 14. dubna 2008, 03:44
Člen Skupina

díky. Uvidí, jak jeho pracovní později a mluvit s Tiscali je-li to nezbytné. Pak přejděte na návrhy ve vlákně je-li třeba. Díky znovu. Jeho skvělé mít přístup k fóru, které mohou pomoci v těchto otázkách.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.