![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| může někdo pomoci? Zatímco na internetu prostřednictvím bezdrátové můj notebook, když půjdu do jiného názoru, internetové stránky, tato zpráva se přibližuje 'Spojení se nezdařilo Test Pokud váš ISP vám statické (fixní) IP adresy, prosím nakonfigurujte nastavení Internetu na přístroji (Klikni tady k přístupu na web konfigurátor) ' a nemůžu přístup další servery po tomto. Kdybych zavřel svůj laptop a vypnutí můj Zxyel routeru pak změňte to znovu, na internetu se zdá být v práci, ale zase divil kdyby někdo věděl, proč se děje a co se dá dělat, aby se z něj stalo! díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud Ovládací panely / Internet Settings nemá říkat "nikdy volba", aby bylo vidět, a říkají, že v případě, že problém zastavení. Řekněte nám, pokud to již bylo řečeno, že ani v případě, že problém přetrvává, nebo pokud je problém to opravit.
| |||
| |||
| díky ovládacím panelu Možnosti Internetu se říct 'nikdy volbou' tak se ji na to - je to to, co máte na mysli? |
|
| |||
| |||
| měla by přidat, aby v případě, že zpráva pochází nahoru, světla pro 'internet' na můj Zxyel router zhasne, a to cant Zdá se, že ať mě zpátky na internetu, pokud jsem vypnout PC a router a začít znova .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má Laptop byly předtím použity na dial-up připojení pomocí interního modemu?
| |||
| |||
| díky Notebooku nebyla použita pro telefonické nahoru. Má jemné pracoval asi 1yr a právě včera začala dělat? |
|
| |||
| |||
| Dobře, je to nikdy volba, to je v pohodě. Myslím si, že máte ADSL modem, ne kabel. Za předpokladu, že to pravé, jste vybaveni telefonní zásuvka filtr, když poslal k ADSL modemu k vám. Filtr je zabudován do linky? Nebo máte více než jedno telefonní zásuvka pro telefonní linku, a že jste nenabízených filtr na ty ostatní, stejně? Buď bude dělat to, co jste viděli. Pokud máte jen jednu telefonní zásuvku a je filtrován, může být mrtvý filtr (nemají tendenci být vadné více, než většina bitů zařízení). Náhradu je 1,50 liber, můžete zkusit vyrývání jednoho příštím složit počítač shop. Výměna filtru je mohli vyčistit problému nahoru. Mějte přichází Beck, budeme ji mít pracovní nakonec. |
|
| |||
| |||
| díky omluvu za není úplně dozvědět se vše, ale na notebooku byla zřízena 1yr ago o širokopásmový směrovač s Zxyel (Prestige 660HW myslím - cokoliv, co bylo doporučeno na tomto fóru!) a pak se bezdrátových a pracoval pokutu dodnes. To začalo děje přerušovaně včera (lze získat i na internetu, pohled několika místech pak kapky out). Byla zřízena podle pokynů, které se stalo s routerem tak nejsou jisti filtr nebo telefonní zásuvku a je potřeba hledat, když se dostanu domů a pak se vrátí na fóru dnes potvrdit. díky za vaši pomoc, tak daleko! |
|
| |||
| |||
| Pokud je to jen poslední den, nebo ano, a to bylo v pořádku až do té doby, že se jedná o dočasný problém s vaším ISP. Možná budete chtít zkontrolovat jejich stav stránku nebo kroužek svou podporu linky (pokud to není £ 1 za minutu!). Návrhy, pokud jsou relevantní pro získání něčeho jít, že ani nikdy předtím nepracovali nebo mám nějak změnilo. Pokud by to bylo k žádné změně, na vaše konci pak je pravděpodobné, že je závada na své. Zprávu jste obdrželi, je specifická pro Zxyel router a znamená to "Ztratil jsem spojení", ale je to velmi špatně formulováno. Důvodem je ztratil svůj připojení je velmi pravděpodobně mimo vaše bydliště, a nikoli dovnitř. |
|
| |||
| |||
| díky. Uvidí, jak jeho pracovní později a mluvit s Tiscali je-li to nezbytné. Pak přejděte na návrhy ve vlákně je-li třeba. Díky znovu. Jeho skvělé mít přístup k fóru, které mohou pomoci v těchto otázkách. |