![]() |
|
| |||
| |||
| μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ενώ στο Διαδίκτυο μέσω ασύρματων φορητό υπολογιστή μου, όταν πάω να προβάλετε μια άλλη ιστοσελίδα, αυτό το μήνυμα έρχεται μέχρι "Test Connection Failed Εάν ο ISP σας παρέχει στατική (σταθερή) διεύθυνση IP, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις για το Internet, η συσκευή (κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στο διαδίκτυο Configurator) » και δεν μπορώ να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις περισσότερες ιστοσελίδες μετά από αυτό. Αν κλείσετε τον φορητό υπολογιστή μου και μου σβήνει Zxyel router τότε θα στραφούν σε όλους και πάλι, το διαδίκτυο φαίνεται να λειτουργεί και πάλι, αλλά αναρωτήθηκε αν κάποιος γνώριζε τους λόγους για τους οποίους συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω για να σταματήσει αυτό συμβαίνει! ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν το Control Panel / Internet Settings δεν λέει "ποτέ δεν dial", το κάνουν να πω ότι και να δούμε αν το πρόβλημα σταματά. Πες μας αν έχουν ήδη πει ότι ή αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται ή εάν το πρόβλημα του παγίου.
| |||
| |||
| ευχαριστώ πίνακα ελέγχου, Επιλογές Internet κάνει λένε «ποτέ δεν κλήση», οπότε θα έχουν εγκαταλείψει σε αυτό - είναι ότι αυτό που εννοείτε; |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να προσθέσω, ότι, όταν το μήνυμα εμφανίζεται, το φως για "internet" μου Zxyel δρομολογητή σβήσει και επίκλισης φαίνεται να μου πίσω στο διαδίκτυο, αν δεν κλείσει το PC και router και να αρχίσει και πάλι .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχει το Laptop έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε μια σύνδεση μέσω τηλεφώνου, χρησιμοποιώντας το εσωτερικό μόντεμ;
| |||
| |||
| ευχαριστώ Laptop δεν έχει χρησιμοποιηθεί για την κλήση. Έχει εργαστεί για περίπου 1yr προστίμου και μόλις χθες άρχισε να κάνει αυτό; |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, δεν είναι επιλογή, ότι το πρόστιμο. Νομίζω ότι έχετε ADSL modem, δεν σύνδεση με καλώδιο. Εάν υποθέσουμε ότι αυτό είναι σωστό, θα ήταν εφοδιασμένο με μια πρίζα τηλεφώνου φίλτρο όταν έστειλε το ADSL modem σας. Είναι το φίλτρο έχει τοποθετηθεί στη γραμμή; Ή έχετε περισσότερες από μία πρίζα τηλεφώνου για την τηλεφωνική γραμμή και δεν έχετε θέσει ένα φίλτρο σε αυτούς και άλλους; Είτε θα κάνει ό, τι έχετε δει. Εάν έχετε μόνο μία πρίζα τηλεφώνου και είναι διηθημένο, μπορεί να είναι ένα νεκρό φίλτρου (που κάνουν τείνουν να είναι περισσότερο από ελαττωματικά κομμάτια του εξοπλισμού). Η αντικατάσταση είναι £ 1,50, μπορείτε να δοκιμάσετε μία συγκομιδή μέχρι την επόμενη φορά που θα περάσει έναν υπολογιστή κατάστημα. Η αντικατάσταση του φίλτρου μπορεί να καθαρίσετε το πρόβλημα πάνω. Κρατήστε επόμενα Beck, θα αποκτήσουν τελικά εργασίας. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ συγνώμη που δεν ήμουν απόλυτα clued με όλα αυτά, αλλά το laptop ιδρύθηκε πριν 1yr σχετικά με την ευρυζωνική Zxyel με το router (Prestige 660HW πιστεύω - όποια κι αν είναι αυτό που συνιστά για αυτό το φόρουμ!) και στη συνέχεια γίνονται ασύρματα και έχει εργαστεί προστίμου από τότε. Αυτό άρχισε να συμβαίνει διαλειπόντως χθες (i μπορούν να έχουν στο διαδίκτυο, να δείτε μερικές σταγόνες χώρους που αναφέρονται στη συνέχεια). Ιδρύθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες που ήρθε με το router δεν τόσο σίγουροι για το φίλτρο ή την πρίζα του τηλεφώνου και θα πρέπει να δούμε πότε να πάω σπίτι αργότερα και στη συνέχεια να επανέλθει στο φόρουμ απόψε για να επιβεβαιώσετε. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας μέχρι τώρα! |
|
| |||
| |||
| Εάν είναι μόνο η τελευταία ημέρα και, στη συνέχεια, ήταν εργασίας προστίμου μέχρι τότε, είναι ένα προσωρινό πρόβλημα με την υπηρεσία παροχής Internet. Ίσως να ήθελε να ελέγξει το καθεστώς τους σελίδα δακτυλίου ή την υποστήριξή τους γραμμή (αν δεν είναι £ 1 το λεπτό!). Οι προτάσεις μέχρι στιγμής έχουν μεγαλύτερη σημασία για να επιτευχθεί κάτι να πάει είτε ότι ποτέ δεν λειτούργησε ή έχει αλλάξει κατά κάποιο τρόπο. Εάν δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στο τέλος σας τότε είναι πιθανό να υπάρχει ένα πρόβλημα στο δικό τους. Το μήνυμά σας να είναι συγκεκριμένα για τη Zxyel router και σημαίνει "Έχασα μου σύνδεση", αλλά είναι πολύ άσχημα διατυπωμένο. Ο λόγος που έχασε τη σύνδεση είναι πολύ πιθανόν έξω από τη διαμονή σας και μη μέσα. |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ. Θα δούμε πώς εργασίας αργότερα και να μιλήσετε με Tiscali, αν είναι απαραίτητο. Στη συνέχεια, να προχωρήσουμε στη προτάσεις στο νήμα, αν χρειαστεί. Ευχαριστώ και πάλι. Η μεγάλη για να έχουν πρόσβαση σε ένα φόρουμ που μπορεί να βοηθήσει σε αυτά τα θέματα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αδύνατη η σύνδεση στο mailserver | nancylinda | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 15 Ιουν 2009 02:25 |
| Αποτυχία για την ενημέρωση των Windows | Razer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 27 Δεκ. 2008 05:37 |
| Κα ερώτημα dos απέτυχε; | matthew03 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Οκτ 2008 08:21 |
| Intel Burn Test, Νέα ακραίων Πρόγραμμα | serverguy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7ο Σεπ 2008 07:48 |
| Αποτυχία Query TCP / IP Settings της σύνδεσης | mastaof420 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 31 | 1 Απρ 2008 00:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |