manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

"Test Connection Failed"

Reply

Thread Tools
Old 13 tra 2008, 11:01
Member Group

Default "Test Connection Failed"

može bilo tko pomoć? Iako na internetu putem bežične moj laptop kad sam ići na drugi pogled website, ova poruka dolazi do
"Test Connection Failed
Pobrinite se da Vaš je uređaj spojen na telefonska utičnica koristeći telefon uključen žica. Inače se svom davatelju internetskih usluga.
Ako vaš ISP daje vam statična (fiksne) IP adresa, ugoditi konfiguracijski Internet postavke na uređaju (kliknite ovdje za pristup web Configurator) '

i ja ne mogu pristupiti web stranicama nikada više nakon toga.

Ako sam pričepiti dolje moj laptop i isključiti moje Zxyel ruter onda se sve to prebaciti na opet, Internet činiti se to funkcionirati, ali opet ako netko zapitao zašto je znao što se događalo i što mogu učiniti da se to događa! hvala
Old 13 tra 2008, 11:12
Donatorska Grupa

Ako Control Panel / Internet Settings ne reći "nikad ne birajte", čine ga i reći da li se problem zaustavi. Recite nam ako to već je rekao da ako se problem nastavi, ili ako je problem fiksne.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 13 tra 2008, 11:58
Member Group

hvala
Control Panel, Internet Options se reći 'nikada ne birajte ", pa su ga na lijevo da - to je ono što ste mislili?
Old 13 tra 2008, 12:30
Member Group

bi trebalo dodati, da kad je dobio poruku da se svjetlo za 'internet' na moj Zxyel ruter ide van, a to licemjerje činiti se da bi me natrag na internetu, osim ako sam isključiti računalo i ruter i ponovno pokrenuti ..
Old 13 tra 2008, 13:29
Donatorska Grupa

Ima Laptop rabljeni prethodno na dial-up veze, koristeći interni modem?
Ako je tako, ako ste imali bilo kakve veze 3rd Party softver instaliran, od svojeg ISP, deinstalirajte ga.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 14 tra 2008, 02:26
Member Group

hvala
Laptop se ne koristi za dial up. Ona je radila u redu za oko 1yr i jučer je počeo upravo to?
Old 14 tra 2008, 02:28
Donatorska Grupa

Ok, to nikada biranje, that's fine.

Mislim da imaš ADSL modem, a ne kabel vezu.

Pretpostavljajući da je pravo, pod uvjetom da ste bili s telefona fasung filter kada su poslane na ADSL modem na vas.

Je li filtar postavljen na liniju? I da li vi imati više od jednog telefonskog socket na telefonsku liniju i da ste ne stavi filter na onim drugima kao i? Ili će učiniti ono što vidite.

Ako imate samo jedan telefon i utičnicu je filtrirana, on svibanj biti mrtav filtar (oni imaju tendenciju da se neispravan više nego većina opreme bita). A zamjena je £ 1.50, te mogao probati jedan branje gore sljedeći put kada prođe računalo dućan. Zamjenski filter za čisti možda problem gore.

Imajte beck dolaze, mi ćemo ga dobiti radnim vremenom.
Old 14 tra 2008, 02:41
Member Group

hvala
isprike za ne bude potpuno clued se sve to, ali laptop je bio postavljen na 1yr ago širokopojasni usmjerivač s Zxyel (prestige 660HW mislim - sve što je preporučeno na ovom forumu!) i potom je bežična i radi fino otkad. Ovo događanje počelo naizmjenično jučer (i mogu dobiti na internet, pogled nekoliko sučelja onda kapi out).
To je bio postavljen po upute koje ste dobili s ruter pa ne znam o filtara ili telefonski utičnica i trebat će izgledati kada sam kasnije stići kući, a zatim se vratite na forum večeras za potvrdu.
hvala za vaša pomoć tako daleko!
Old 14 tra 2008, 03:19
Donatorska Grupa

Ako je samo posljednjih dana ili tako, te je to bilo fino rade sve do tada, to je privremeni problem s vašom ISP. Vi možda željeli provjeriti svoj status stranicu ili nazovite njihovu podršku liniju (ako se ne radi £ 1 minutu!). Prijedloge Dosad su relevantnije za dobivanje nešto ići da nikada nije ni radila ili je na neki način promijenila. Ako je bilo bez promjene na kraj onda je vjerojatno da će biti glitch kod njih.

Poruku koju dobijete budete specifičnu za Zxyel ruter i to znači "Izgubio sam vezu", ali je vrlo slabo formulisana. Razlog je izgubila veza je vrlo vjerojatno izvan prebivališta, a ne iznutra.
Old 14 tra 2008, 03:44
Member Group

hvala. Vidjeti kako će se kasnije i njegovih radnih Tiscali govore da ako je to potrebno. Zatim prijeđite na prijedloga u slijedu, ako treba. Hvala opet. Njegova velika imati pristup forum može pomoći da na ta pitanja.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nije uspjelo spajanje na mailserver nancylinda Web Dizajn, Hosting & SEO 1 15. lipnja 2009 02:25
Neuspješno ažuriranje sustava Windows Razer Windows Operating Systems 11 27. prosinac 2008 05:37
Ms dos upit nije uspjelo? matthew03 Općenito Software Chat 1 30. listopad 2008 08:21
Intel Burn Test, Test Novi Stress program serverguy CPU, Matične ploče i RAM 11 7. Sep 2008 07:48
Upit propustio TCP / IP postavki veze mastaof420 Networking, Modemi & VoIP 31 1. travanj 2008 00:18
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.