![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| može bilo tko pomoć? Iako na internetu putem bežične moj laptop kad sam ići na drugi pogled website, ova poruka dolazi do "Test Connection Failed Ako vaš ISP daje vam statična (fiksne) IP adresa, ugoditi konfiguracijski Internet postavke na uređaju (kliknite ovdje za pristup web Configurator) ' i ja ne mogu pristupiti web stranicama nikada više nakon toga. Ako sam pričepiti dolje moj laptop i isključiti moje Zxyel ruter onda se sve to prebaciti na opet, Internet činiti se to funkcionirati, ali opet ako netko zapitao zašto je znao što se događalo i što mogu učiniti da se to događa! hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako Control Panel / Internet Settings ne reći "nikad ne birajte", čine ga i reći da li se problem zaustavi. Recite nam ako to već je rekao da ako se problem nastavi, ili ako je problem fiksne.
| |||
| |||
| hvala Control Panel, Internet Options se reći 'nikada ne birajte ", pa su ga na lijevo da - to je ono što ste mislili? |
|
| |||
| |||
| bi trebalo dodati, da kad je dobio poruku da se svjetlo za 'internet' na moj Zxyel ruter ide van, a to licemjerje činiti se da bi me natrag na internetu, osim ako sam isključiti računalo i ruter i ponovno pokrenuti .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima Laptop rabljeni prethodno na dial-up veze, koristeći interni modem?
| |||
| |||
| hvala Laptop se ne koristi za dial up. Ona je radila u redu za oko 1yr i jučer je počeo upravo to? |
|
| |||
| |||
| Ok, to nikada biranje, that's fine. Mislim da imaš ADSL modem, a ne kabel vezu. Pretpostavljajući da je pravo, pod uvjetom da ste bili s telefona fasung filter kada su poslane na ADSL modem na vas. Je li filtar postavljen na liniju? I da li vi imati više od jednog telefonskog socket na telefonsku liniju i da ste ne stavi filter na onim drugima kao i? Ili će učiniti ono što vidite. Ako imate samo jedan telefon i utičnicu je filtrirana, on svibanj biti mrtav filtar (oni imaju tendenciju da se neispravan više nego većina opreme bita). A zamjena je £ 1.50, te mogao probati jedan branje gore sljedeći put kada prođe računalo dućan. Zamjenski filter za čisti možda problem gore. Imajte beck dolaze, mi ćemo ga dobiti radnim vremenom. |
|
| |||
| |||
| hvala isprike za ne bude potpuno clued se sve to, ali laptop je bio postavljen na 1yr ago širokopojasni usmjerivač s Zxyel (prestige 660HW mislim - sve što je preporučeno na ovom forumu!) i potom je bežična i radi fino otkad. Ovo događanje počelo naizmjenično jučer (i mogu dobiti na internet, pogled nekoliko sučelja onda kapi out). To je bio postavljen po upute koje ste dobili s ruter pa ne znam o filtara ili telefonski utičnica i trebat će izgledati kada sam kasnije stići kući, a zatim se vratite na forum večeras za potvrdu. hvala za vaša pomoć tako daleko! |
|
| |||
| |||
| Ako je samo posljednjih dana ili tako, te je to bilo fino rade sve do tada, to je privremeni problem s vašom ISP. Vi možda željeli provjeriti svoj status stranicu ili nazovite njihovu podršku liniju (ako se ne radi £ 1 minutu!). Prijedloge Dosad su relevantnije za dobivanje nešto ići da nikada nije ni radila ili je na neki način promijenila. Ako je bilo bez promjene na kraj onda je vjerojatno da će biti glitch kod njih. Poruku koju dobijete budete specifičnu za Zxyel ruter i to znači "Izgubio sam vezu", ali je vrlo slabo formulisana. Razlog je izgubila veza je vrlo vjerojatno izvan prebivališta, a ne iznutra. |
|
| |||
| |||
| hvala. Vidjeti kako će se kasnije i njegovih radnih Tiscali govore da ako je to potrebno. Zatim prijeđite na prijedloga u slijedu, ako treba. Hvala opet. Njegova velika imati pristup forum može pomoći da na ta pitanja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nije uspjelo spajanje na mailserver | nancylinda | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 15. lipnja 2009 02:25 |
| Neuspješno ažuriranje sustava Windows | Razer | Windows Operating Systems | 11 | 27. prosinac 2008 05:37 |
| Ms dos upit nije uspjelo? | matthew03 | Općenito Software Chat | 1 | 30. listopad 2008 08:21 |
| Intel Burn Test, Test Novi Stress program | serverguy | CPU, Matične ploče i RAM | 11 | 7. Sep 2008 07:48 |
| Upit propustio TCP / IP postavki veze | mastaof420 | Networking, Modemi & VoIP | 31 | 1. travanj 2008 00:18 |
| Thread Tools | |
| |