פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

'חיבור בדיקה נכשלה'

Reply

שרשרת כלים
Old 13 אפריל 2008, 11:01
חבר קבוצת

Default 'חיבור בדיקה נכשלה'

מישהו יכול לעזור? תוך באינטרנט דרך הנייד האלחוטי שלי, כאשר אני נוסע כדי להציג אתר אינטרנט אחר, הודעה זו עולה
'חיבור בדיקה נכשלה
ודא כי ההתקן שלך מחובר טלפון כללה את ג 'ק באמצעות חוט הטלפון. אחרת, פנה אל ספק שירותי האינטרנט.
אם ספק שירותי האינטרנט מספק לך סטטי (קבוע) כתובת ה-IP, יש להגדיר את הגדרות האינטרנט של המכשיר (לחץ כאן כדי לקבל גישה לאינטרנט configurator) '

ואני לא יכול לגשת לאתרים יותר אחר כך.

אם אני לכבות את הנייד או לכבות את הנתב Zxyel מכן לעבור שוב על כל זה, נראה כי האינטרנט לעבוד שוב, אבל תוהה אם מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות כדי לעצור את זה קורה! תודה
Old 13 אפריל 2008, 11:12
קבוצת תורמים

אם לוח הבקרה / הגדרות אינטרנט לא אומרת "לעולם לא לחייג", לגרום לו להגיד את זה ולראות אם הבעיה מפסיקה. ספר לנו אם הוא כבר אמר את זה או אם הבעיה נמשכת או אם הבעיה של קבוע.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 13 אפריל 2008, 11:58
חבר קבוצת

תודה
לוח הבקרה, אפשרויות אינטרנט האם אומרים 'לעולם לא לחיג' אז עזבו את זה יש את זה - זה מה שאתה אומר?
Old 13 אפריל 2008, 12:30
חבר קבוצת

צריך להוסיף, כי כאשר מגיעה הודעה על כך, לאור עבור 'אינטרנט' שלי Zxyel הנתב יוצא, והוא צביעות נראה תן לי בחזרה באינטרנט, אלא אם כן אני כיבוי המחשב או הנתב ולהתחיל שוב ..
Old 13 אפריל 2008, 13:29
קבוצת תורמים

יש Laptop נוצל בעבר על חיוג באמצעות מודם פנימי?
אם כך, אם כל צד 3 חיבור התוכנה מותקנת, מספק שירותי האינטרנט, נסה את זה בהסרת ההתקנה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14 אפריל 2008, 02:26
חבר קבוצת

תודה
הנייד לא נעשה שימוש עבור Dial up. היא עבדה בסדר גמור במשך 1yr ורק אתמול החלה עושה את זה?
Old 14 אפריל 2008, 02:28
קבוצת תורמים

טוב, זה אף פעם לא dialling, זה בסדר.

אני חושב יש לך מודם ADSL, לא כבל חיבור.

בהנחה שזה נכון, אתה נמסרו עם שקע טלפון מסנן כאשר הם שלחו את מודם ADSL לך.

האם מסנן קבוע על הקו? או האם יש לך יותר ממודעה אחת שקע טלפון על קו הטלפון, ואתה כבר לא לשים מסנן על אלה גם מאחרים? או תעשה מה שאתה רואה.

אם יש רק אחד שקע טלפון וזה מסונן, הוא עשוי להיות מת מסנן (הם נוטים להיות משובש יותר מאשר רוב BITS של ציוד). היא תחליף £ 1.50, אתה יכול לנסות לבחור אחת למעלה בפעם הבאה שאתה עובר מחשב בחנות. החלפת את מסנן עשוי לנקות את הבעיה למעלה.

שמור מגיע בק, אנו נתחיל לעבוד בו בסופו של דבר.
Old 14 אפריל 2008, 02:41
חבר קבוצת

תודה
Apologies for לא להיות לגמרי clued עם כל זה, אבל את הנייד הוקמה לפני 1yr עם פס רחב על Zxyel את הנתב (היוקרה 660HW אני חושב - מה היה המומלץ על פורום זה!) ולאחר מכן עשה אלחוטי ויש בו עבדה בסדר מאז. זה התחיל אתמול מתרחש לסירוגין (אני יכול להשיג באינטרנט, להציג כמה אתרים אז הוא נופל החוצה).
היא הוקמה על פי הוראות שהגיעו עם הנתב לא כל כך בטוח לגבי המסנן או את הטלפון ואת שקע יצטרך להסתכל כשאני לחזור הביתה מאוחר יותר, ולאחר מכן לחזור על הפורום הערב כדי לאשר.
תודה על העזרה עד כה!
Old 14 אפריל 2008, 03:19
קבוצת תורמים

אם זה רק היום האחרון או כך, וזה עובד בסדר גמור עד אז, זה בעיה זמנית עם ספק שירותי האינטרנט שלך. אולי אתה רוצה לבדוק את מצב הטבעת שלהם בדף או קו תמיכה (אם הוא לא £ 1 דקה!). את ההצעות עד כה הינם רלוונטיים יותר להשגת משהו כדי לעבור את זה או לא עובד או יש שונה איכשהו. אם יש שינוי לא היה בבית שלך סוף אז סביר להניח שיש תקלה בבית שלהם.

ההודעה שאתה מקבל היא ספציפית Zxyel את הנתב ואת זה אומר "אני איבדתי את הקשר" אבל זה מאוד נמוכים worded. הסיבה לכך היא איבדה את הקשר הוא מאוד כנראה מחוץ מגוריו ולא פנימה.
Old 14 אפריל 2008, 03:44
חבר קבוצת

תודה. איך יראו את העבודה מאוחר יותר, ולדבר על Tiscali במידת הצורך. לאחר מכן לעבור את ההצעות של פתיל הצורך. שוב תודה. את נהדר יש להם גישה אל פורומים שיכולים לסייע על נושאים אלה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
תקלה להתחבר mailserver nancylinda עיצוב אתרים, אירוח & SEO 1 ה -15 בחודש יוני 2009 02:25
תקלה בעדכון Windows Razer מערכות ההפעלה Windows 11 -27 דצמבר 2008 05:37
MS DOS השאילתה נכשלה? matthew03 כללי תוכנות צ 'אט 1 30 אוקטובר 2008 08:21
אינטל צרוב בחן, מתח בדיקה תוכנית חדשה serverguy CPUs, Motherboards & RAM 11 7 ספטמבר 2008 07:48
תקלה שאילתת TCP / IP בהגדרות של החיבור mastaof420 רישות, מודמים & VoIP 31 ב -1 לאפריל 2008 00:18
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.