mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

"Test Connection Failed"

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 13, 2008, 11:01
Narys

Can anyone help? Nors į mano bevielio interneto per nešiojamąjį kompiuterį, kai aš einu į kitą svetainę nuomone, šis laiškas yra dar daugiau
"Ryšio testas nepavyko
Įsitikinkite, kad jūsų prietaisas prijungtas prie telefono lizdą naudojant įtraukti telefono viela. Priešingu atveju kreipkitės į savo paslaugų teikėją.
Jei jūsų IPT suteikia tau statinį (fiksuotą) IP adreso, prašome nustatyti interneto parametrus prietaisas (paspauskite čia prieigos prie interneto Configurator)

o aš negaliu prieiti prie bet daugiau svetainių po to.

Jeigu aš turiu uždaryti savo nešiojamuoju kompiuteriu ir išjungti Mano Zxyel maršrutizatorius tada pereikite visa tai vėl, atrodo, kad internetas vėl veikia, bet klausimas, ar kas nors žinojo, kodėl ji vyksta, ir ką aš galiu padaryti, kad ją sustabdyti vyksta! ačiū
Old Balandis 13, 2008, 11:12
Donorų grupės

Jei Valdymo skydas / Interneto nustatymai nesako "niekada ryšys", kad būtų pasakyti, kad ir pažiūrėkite, ar problema stotelių. Praneškite mums, jei ji jau pasakė, kad arba jei problema išspręsta arba jeigu problema yra išspręsta.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 13, 2008, 11:58
Narys

ačiū
Control Panel, Internet Options neturi pasakyti "Niekada nesirinkite", todėl paliko jį, kad - tai, kad ką tai reiškia?
Old Balandis 13, 2008, 12:30
Narys

reikia pridurti, kad jei šis laiškas, pasirodo, dėl "lengvas internetas" mano Zxyel maršrutizatorius išeina, ir ji atrodo cant let me grįžo į internetą, jei aš išjungti kompiuterį ir maršrutizatorių ir pradėti iš naujo ..
Old Balandis 13, 2008, 13:29
Donorų grupės

Ar Laptop buvo naudojamas anksčiau apie "dial-up ryšiu, naudojant vidaus modemu?
Jei taip, jeigu neturėjo 3rd Party ryšio programinę įrangą, iš savo ISP, bandykite pašalinti.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Balandis 14, 2008, 02:26
Narys

ačiū
Laptop nebuvo naudojami dial-up. Jis dirbo gerai apie 1 metus ir tik vakar pradėjo tai darote?
Old Balandis 14, 2008, 02:28
Donorų grupės

Įsivaizduokite, kad niekada rinkimas, that's fine.

Manau, kad turite ADSL modemas, o ne kabeliu.

Darant prielaidą, kad teisė, kurį gavote kartu su telefonu Socket filtras, kai jie siunčiami ADSL modemas Jums.

Ar filtras sumontuotas linija? Arba jūs turite daugiau nei vieną telefono lizdas, kad telefono linijos ir jūs nepateikti filtras tiems kitiems taip pat? Bet tai daryti tai, ką jūs matote.

Jei turite tik vieną telefono lizdas ir tai filtruojamas, jis gali būti miręs filtras (jie paprastai būna klaidingas daugiau nei dauguma bitų įranga). Pakeitimas yra £ 1.50, galite pabandyti paėmimą iki vieną kitą kartą perduoti kompiuterių parduotuvėje. Pakeitimas filtras gali išvalyti iki problemą.

Laikyti dar Beck, mes jį gauti darbo galiausiai.
Old Balandis 14, 2008, 02:41
Narys

ačiū
atsiprašė, dėl kurių nėra visiškai clued iki visa tai, bet nešiojamas kompiuteris buvo įkurtas prieš 1 metus nuo ryšio su Zxyel Router (Prestige 660HW Manau - kas buvo rekomenduojama šiame forume!) ir tada pateikti bevielio ryšio ir dirbo gerai iki šiol. Tai vyksta su pertraukomis prasidėjo vakar (galiu gauti internetu, peržiūrėti keletą svetainių tada jis pasitraukia).
Ji buvo įsteigta kaip už instrukcijas, kad atėjo su router, kad nežinote apie filtru arba telefono lizdą ir reikės ieškoti, kai aš namo vėliau, tada grįžkite į forumą vakarą, kad patvirtintumėte.
Thanks for your help šiol!
Old Balandis 14, 2008, 03:19
Donorų grupės

Jei jis tik paskutinę dieną ar dvi, ir ji dirbo gerai, iki tada, tai laikina problema su savo ISP. Galbūt norite patikrinti jų statusą puslapį arba žiedo paramą linija (jei ne £ 1 minutę!). Pasiūlymų, kiek yra labiau susijusi su vis ką nors daugiau, kad arba niekada nedirbo, arba gavo pasikeitė kažkaip. Jei egzistuoja nebuvo jūsų pabaigoje tuomet jis gali būti ne jiems glitch kaita.

Prane ¹ im ± gaunate, yra būdingi Zxyel maršrutizatorių ir tai reiškia "Aš pamečiau ryšį", bet tai labai prastai suformuluotas. Todėl ji prarado savo ryšį tikriausiai ne savo gyvenamosios vietos, o ne viduje.
Old Balandis 14, 2008, 03:44
Narys

ačiū. Matysite, kaip savo darbo vėliau ir kalbėti "Tiscali", jei reikia. Tada pereikite prie temoje pasiūlymus, jei reikia. Thanks again. Jo didelis, kad patekti į forumą, kuris gali padėti dėl šių klausimų.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.