![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help? Nors į mano bevielio interneto per nešiojamąjį kompiuterį, kai aš einu į kitą svetainę nuomone, šis laiškas yra dar daugiau "Ryšio testas nepavyko Jei jūsų IPT suteikia tau statinį (fiksuotą) IP adreso, prašome nustatyti interneto parametrus prietaisas (paspauskite čia prieigos prie interneto Configurator) o aš negaliu prieiti prie bet daugiau svetainių po to. Jeigu aš turiu uždaryti savo nešiojamuoju kompiuteriu ir išjungti Mano Zxyel maršrutizatorius tada pereikite visa tai vėl, atrodo, kad internetas vėl veikia, bet klausimas, ar kas nors žinojo, kodėl ji vyksta, ir ką aš galiu padaryti, kad ją sustabdyti vyksta! ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei Valdymo skydas / Interneto nustatymai nesako "niekada ryšys", kad būtų pasakyti, kad ir pažiūrėkite, ar problema stotelių. Praneškite mums, jei ji jau pasakė, kad arba jei problema išspręsta arba jeigu problema yra išspręsta.
| |||
| |||
| ačiū Control Panel, Internet Options neturi pasakyti "Niekada nesirinkite", todėl paliko jį, kad - tai, kad ką tai reiškia? |
|
| |||
| |||
| reikia pridurti, kad jei šis laiškas, pasirodo, dėl "lengvas internetas" mano Zxyel maršrutizatorius išeina, ir ji atrodo cant let me grįžo į internetą, jei aš išjungti kompiuterį ir maršrutizatorių ir pradėti iš naujo .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar Laptop buvo naudojamas anksčiau apie "dial-up ryšiu, naudojant vidaus modemu?
| |||
| |||
| ačiū Laptop nebuvo naudojami dial-up. Jis dirbo gerai apie 1 metus ir tik vakar pradėjo tai darote? |
|
| |||
| |||
| Įsivaizduokite, kad niekada rinkimas, that's fine. Manau, kad turite ADSL modemas, o ne kabeliu. Darant prielaidą, kad teisė, kurį gavote kartu su telefonu Socket filtras, kai jie siunčiami ADSL modemas Jums. Ar filtras sumontuotas linija? Arba jūs turite daugiau nei vieną telefono lizdas, kad telefono linijos ir jūs nepateikti filtras tiems kitiems taip pat? Bet tai daryti tai, ką jūs matote. Jei turite tik vieną telefono lizdas ir tai filtruojamas, jis gali būti miręs filtras (jie paprastai būna klaidingas daugiau nei dauguma bitų įranga). Pakeitimas yra £ 1.50, galite pabandyti paėmimą iki vieną kitą kartą perduoti kompiuterių parduotuvėje. Pakeitimas filtras gali išvalyti iki problemą. Laikyti dar Beck, mes jį gauti darbo galiausiai. |
|
| |||
| |||
| ačiū atsiprašė, dėl kurių nėra visiškai clued iki visa tai, bet nešiojamas kompiuteris buvo įkurtas prieš 1 metus nuo ryšio su Zxyel Router (Prestige 660HW Manau - kas buvo rekomenduojama šiame forume!) ir tada pateikti bevielio ryšio ir dirbo gerai iki šiol. Tai vyksta su pertraukomis prasidėjo vakar (galiu gauti internetu, peržiūrėti keletą svetainių tada jis pasitraukia). Ji buvo įsteigta kaip už instrukcijas, kad atėjo su router, kad nežinote apie filtru arba telefono lizdą ir reikės ieškoti, kai aš namo vėliau, tada grįžkite į forumą vakarą, kad patvirtintumėte. Thanks for your help šiol! |
|
| |||
| |||
| Jei jis tik paskutinę dieną ar dvi, ir ji dirbo gerai, iki tada, tai laikina problema su savo ISP. Galbūt norite patikrinti jų statusą puslapį arba žiedo paramą linija (jei ne £ 1 minutę!). Pasiūlymų, kiek yra labiau susijusi su vis ką nors daugiau, kad arba niekada nedirbo, arba gavo pasikeitė kažkaip. Jei egzistuoja nebuvo jūsų pabaigoje tuomet jis gali būti ne jiems glitch kaita. Prane ¹ im ± gaunate, yra būdingi Zxyel maršrutizatorių ir tai reiškia "Aš pamečiau ryšį", bet tai labai prastai suformuluotas. Todėl ji prarado savo ryšį tikriausiai ne savo gyvenamosios vietos, o ne viduje. |
|
| |||
| |||
| ačiū. Matysite, kaip savo darbo vėliau ir kalbėti "Tiscali", jei reikia. Tada pereikite prie temoje pasiūlymus, jei reikia. Thanks again. Jo didelis, kad patekti į forumą, kuris gali padėti dėl šių klausimų. |