mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

"Savienojuma pārbaude neizdevās"

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 13, 2008, 11:01
Loceklis

Default "Savienojuma pārbaude neizdevās"

Can anyone help? Kaut gan par interneta caur manu bezvadu laptop, kad es dodos apskatīt citu portālu, šī ziņa nāk augšu
"Savienojuma pārbaude neizdevās
Pārliecinieties, ka jūsu ierīce ir savienota ar telefona ligzda, izmantojot iekļautas tālruņa vadu. Citādi sazināties ar savu ISP.
Ja jūsu ISP dod jums statisks (fiksēto) IP adresi, lūdzu, jākonfigurē interneta iestatījumus ierīcei (klikšķi šeit , lai piekļūtu Web Configurator) "

un es nevaru piekļūt vairāk mājas pēc tā.

Ja es slēdza savu portatīvo datoru un izslēgt manu Zxyel router tad switch to visu atkal, internets, šķiet, darbojas atkal, bet radās jautājums, vai kāds zināja, kāpēc tā notiek un ko es varu darīt, lai nepieļautu, ka notiek! pateicība
Old Aprīlis 13, 2008, 11:12
Donors Group

Ja Control Panel / Internet Settings nesaka "nekad dial" lai ir teikts, ka un redzētu, vai problēma apstājas. Pastāsti mums, ja tas jau teica, ka, vai ja problēma saglabājas vai ja problēma ir fiksēts.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 13, 2008, 11:58
Loceklis

pateicība
kontroles panelis, interneta opcijas nav teikt "nekad dial ', tāpēc ir pametuši tajā - ir tas, kas Jūs domājāt?
Old Aprīlis 13, 2008, 12:30
Loceklis

Jāpiezīmē, ka, ja šī ziņa nāk uz augšu, uz "gaismas internetā" par manu Zxyel router apdziest, un tā aprunāt šķiet, ļaujiet man atpakaļ internetā, ja es slēguši datoru un maršrutētāju un sākt no jauna ..
Old Aprīlis 13, 2008, 13:29
Donors Group

Vai Laptop tika izmantoti agrāk uz iezvanes savienojumu, izmantojot iekšējo modemu?
Ja tā ir, ja Jums ir bijušas kādas 3rd Party savienojums instalēto programmatūru, no jūsu ISP, mēģiniet atinstalēt to.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Aprīlis 14, 2008, 02:26
Loceklis

pateicība
Klēpjdators nav ticis izmantots iezvanes. Tā ir strādājusi sodanaudu par 1YR un tikai vakar sāka to izdarīt?
Old Aprīlis 14, 2008, 02:28
Donors Group

Labi, tas nekad iezvane, that's fine.

Es domāju, ka jums ir ADSL modems, ne kabeļa savienojumu.

Pieņemot, ka tiesības, jums tika nodrošināti ar tālruņa kontaktligzdu filtra ieslēgšana, ja tās nosūta ADSL modemu, lai jums.

Vai filtru uzstādīšanas pozīciju? Vai jums ir vairāk nekā vienu tālruņa kontaktligzdu, ka tālruņa līnija un esat nelaiž filtru tiem citiem arī? Nu varētu darīt to, ko jūs redzēt.

Ja jums ir tikai viens telefona rozeti un tas ir filtrēts, tad tas var būt miris filtru (tie parasti ir kļūdains vairāk nekā lielākā daļa biti aprīkojumu). Aizstāšana ir £ 1.50, varat mēģināt picking viena līdz nākamreiz, kad iet datoru veikalā. Nomaiņa filtra varētu tīri problēmu augšu.

Keep nāk Beck, mēs sāksim to darba laiku.
Old Aprīlis 14, 2008, 02:41
Loceklis

pateicība
atvainošanos nav pilnīgi clued līdz ar to visu, bet klēpjdators tika izveidota 1YR atpakaļ uz platjoslas Zxyel maršrutētāju (prestižs 660HW Es domāju, ka - neatkarīgi tika ieteikts šajā forumā!) un tad veic bezvadu un strādājis soda kopš. Tas uzsāka notiek periodiski vakar (i var iegūt internetā, apskatīt dažas vietas, tad tā pilieni out).
Tā tika izveidota kā uz instrukcijām, kas ieradās ar maršrutētāju tā nav pārliecināti par filtru vai tālruņa kontaktligzdu un būs jāskatās, kad man mājās vēlāk, un pēc tam nāk atpakaļ forumā šovakar, lai apstiprinātu.
thanks for your help līdz šim!
Old Aprīlis 14, 2008, 03:19
Donors Group

Ja tā ir tikai pēdējā dienā, vai arī tā, un tā strādāja naudas sodu līdz tam, tas ir pagaidu problēmas ar savu ISP. Jūs vēlētos pārbaudīt to statusu lapā vai gredzenu savās atbalsta pozīcijas (ja tas nav £ 1 minūte!). Ieteikumi līdz šim ir vairāk piemēroti panākt kaut ko iet, ka vai nu nav strādājis vai dabūja mainīt kaut kā. Ja ir notikušas nekādas izmaiņas jūsu beigās, tad tas varētu būt glitch par savējo.

Ziņu saņemat ir specifiska Zxyel router, un tas nozīmē "Es pazaudēju savu savienojuma", bet tas ir ļoti slikti redakcijā. Iemesla dēļ tā zaudēja savu savienojums ir ļoti iespējams, ārpus savas dzīvesvietas un nav iekšā.
Old Aprīlis 14, 2008, 03:44
Loceklis

pateicība. Redzēs, kā tā darba gadi, un runāt ar Tiscali, ja nepieciešams. Pēc tam pāriet uz in diegu ierosinājumus, ja tas būtu nepieciešams. Thanks again. Tai ir liela piekļūt forumam, kas var palīdzēt šajos jautājumos.
Reply

Register

Bookmarks