![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| może ktoś pomoże? Choć w internecie za pośrednictwem bezprzewodowej moim laptopie, kiedy idę do widzenia innej strony, ta wiadomość jest wymyślanie "Połączenie testowe nie powiodło się Jeśli Twój ISP daje statyczne (stały) adres IP, należy skonfigurować ustawienia internetowe w urządzeniu (kliknij tu dostępu do internetu konfiguratora) " i nie mogę uzyskać dostępu do żadnej strony po tej. Jeśli zamknięty mój laptop i wyłączyć moje Zxyel routera następnie włącz je ponownie wszystkich, Internet wydaje się pracy, ale zastanawiał się czy ktoś wiedział, dlaczego to się dzieje i co mogę zrobić, aby zatrzymać to dzieje! dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeżeli Panel sterowania / Internet Settings nie mówi "nigdy wybierania", sprawdź to powiedzieć, że i sprawdzić, czy problem przystanków. Poinformuj nas jeżeli już powiedział, że albo, jeśli problem nie ustąpi, lub jeśli problem jest rozwiązany.
| |||
| |||
| dzięki Panel sterowania, Opcje internetowe nie powiedzieć "nie wybierania" tak opuściły go w tym - to co masz na myśli? |
|
| |||
| |||
| Należy dodać, że kiedy pojawia się komunikat, że, w świetle "Internet" na moim Zxyel routera wychodzi i cant wydają niech mnie w internecie, chyba że zamknięcie komputera i router i uruchomić ponownie .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy były używane wcześniej Laptop na połączenia dial-up, korzystając z wewnętrznego modemu?
| |||
| |||
| dzięki Laptop nie zostało wykorzystane przez dial-up. Ma pracował dobrze i tylko o 1yr wczoraj rozpoczęła ten? |
|
| |||
| |||
| Dobrze, że nigdy nie wybierania, that's fine. Myślę, że masz modem ADSL, a nie kabla. Zakładając, że prawo, to zostały dostarczone z telefonem gnieździe filtr kiedy wysłał modemu ADSL dla Ciebie. Czy filtr zamontowane na linii? Czy masz więcej niż jeden telefon gniazda na linii telefonicznej i Ciebie nie może wprowadzać w filtr na te oraz inne? Albo to, czego nie widzę. Jeśli masz tylko jedno gniazdo telefonu i jest filtrowany, może być martwy filtr (one są zazwyczaj wadliwe więcej niż większość bitów sprzętu). Wtórnik wynosi £ 1.50, możesz spróbować wybranie jednego Następnym razem, kiedy przechodzą komputerze sklepie. Wymiana filtra może oczyścić się problemu. Keep coming Beck, we'll get it pracy ostatecznie. |
|
| |||
| |||
| dzięki przeprosiny nie są całkowicie clued z tym wszystkim, ale laptop został utworzony 1yr temu na szerokopasmowy router z Zxyel (Prestige 660HW Myślę, że - niezależnie było zalecane na tym forum!), a następnie pracował bezprzewodowych i grzywny do tej pory. Ten rozpoczął się dzieje z przerwami wczoraj (i można uzyskać w Internecie, widok kilku miejscach to wychodzi). Spółka została założona zgodnie z instrukcją dołączoną do routera to nie ma pewności co do filtrowania lub telefon gniazda i trzeba będzie wyglądać, kiedy wracać do domu później, a następnie wrócić na forum wieczorem, aby potwierdzić. dzięki za pomoc do tej pory! |
|
| |||
| |||
| Jeśli to tylko ostatni dzień i tak, i to działa dobrze aż do tego czasu, to tymczasowy problem z ISP. Możesz sprawdzić swój status strony lub pierścień wsparcia linii (jeśli nie £ 1 minutę!). Propozycje do tej pory są bardziej odpowiednie do uzyskania czegoś się, że nigdy nie pracował lub zmieniły się w jakiś sposób. Jeśli nie ma żadnych zmian w swoim końcu to prawdopodobnie jest w nich usterki. Wiadomość you're getting jest specyficzne dla Zxyel routera i oznacza "Zgubiłem moje połączenie", ale to bardzo źle sformułowany. Powodem, który stracił jego połączenie jest bardzo prawdopodobnie poza swoje miejsce zamieszkania, a nie wewnątrz. |
|
| |||
| |||
| dzięki. Zobaczysz, jak później jego pracy i porozmawiać z Tiscali, jeżeli jest to konieczne. Następnie należy przejść do sugestii w wątku w razie potrzeby. Jeszcze raz dziękujemy. Jego wielkie, aby mieć dostęp do forum, które może pomóc w tych kwestiach. |
![]() |
|
| Zakładki |