![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| poate ajuta cineva? În timp ce, pe internet, prin wireless, laptop-ul meu, când mă duc pentru a vizualiza un alt site, acest mesaj este un vin "Connection Test eşuat Dacă furnizorul de servicii Internet vă oferă o statică (fix) adresa de IP, vă rugăm să configuraţi setările de Internet de pe aparat (faceţi clic pe aici pentru a accesa web Configurator) " şi nu pot accesa nici după mai multe site-uri web care. Dacă aş închide meu laptop şi opriţi-mi Zxyel router apoi trece-l pe toate, din nou, internet, pare să funcţioneze din nou, dar intreb daca cineva a ştiut de ce se întâmplă şi ce pot face pentru a opri aceasta se întâmplă! mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă Panoul de control / Internet Setări nu spun "niciodată de apelare", face-o şi spune că a se vedea dacă problema se opreşte. Spune-ne în cazul în care acesta a spus că deja sau în cazul în care problema persistă sau în cazul în care problema este rezolvată.
| |||
| |||
| mulţumesc Control Panel, Internet Options, nu spune "nu dial", deci au părăsit-o de la care - este că ceea ce vrei să spui? |
|
| |||
| |||
| ar trebui să adăugaţi, că, atunci când acest mesaj apare, lumina pentru "Internet" de pe router Zxyel mi iese, şi pare să-l cant Lasă-mă să mă întorc pe internet, cu excepţia cazului în care am oprit PC si router-şi începe din nou .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Laptopul a fost folosit anterior de pe o conexiune dial-up, folosind modem intern?
| |||
| |||
| mulţumesc Laptopul nu a fost folosit pentru dial-up. Ea a lucrat bine pentru despre 1yr şi ieri a început să faci asta? |
|
| |||
| |||
| Bine, e niciodată de apelare, că e bine. Cred că aveţi un modem ADSL, nu o conexiune prin cablu. Presupunând că e drept, ai fost prevăzut cu un filtru de telefon priză când au trimis ADSL modem pentru tine. Este echipat cu filtru de linie? Sau aveţi mai mult de o priza de telefon pe care linie telefonică şi nu aţi pus un filtru cu privire la aceste alţii, de asemenea? Oricare ar face ceea ce văd. Dacă ai doar un telefon priză şi este filtrat, acesta poate fi un mort filtru (ele nu tind să fie mai mult decât cele mai multe defecte de biţi de echipamente). O înlocuire este de £ 1.50, ai putea incerca sa iau o până data viitoare când veţi trece un computer magazin. Înlocuirea filtru ar putea curat problema sus. Continuă să vi Beck, vom lua-o, eventual, de lucru. |
|
| |||
| |||
| mulţumesc scuze pentru a nu fi total clued cu toate astea, dar pe laptop a fost înfiinţat în urmă cu privire la 1yr de bandă largă cu Zxyel router (prestigiu 660HW cred - ce a fost recomandat de pe acest forum!) şi apoi a făcut fără fir şi a lucrat mai bine de atunci. Acest lucru se întâmplă intermitent a inceput de ieri (i se poate obţine de pe Internet, vizualizarea câteva site-uri, atunci ea picături out). Acesta a fost înfiinţat în conformitate cu instrucţiunile de care a venit cu router deci nu sunt sigur cu privire la filtru sau la telefon priză şi va trebui să te uiţi când am ajuns acasă mai târziu, şi apoi întoarce-te pe forum in seara asta pentru a confirma. Mulţumesc pentru ajutor până acum! |
|
| |||
| |||
| Dacă este doar ultima zi sau două, şi a fost de lucru bine până atunci, este o problemă temporară cu furnizorul de servicii Internet. S-ar putea ca, pentru a verifica starea acestora pagina lor de sprijin sau inel linie (dacă nu este de £ 1 un minut!). Sugestiile până acum sunt mult mai relevante pentru obtinerea ceva pentru a ajunge, fie că nu a lucrat sau ai schimbat cumva. Dacă nu a fost nici o schimbare la final, atunci este posibil să fie o glitch la a lor. Mesajul pe care îl achiziţie este specific pentru Zxyel router şi înseamnă "Mi-am pierdut conexiune", dar este foarte slab formulat. Motivul pentru care a pierdut-o conexiune, este foarte probabil în afara dvs. de reşedinţă, şi nu în interiorul. |
|
| |||
| |||
| mulţumesc. Se va vedea cum sale de lucru mai târziu, şi vorbesc la Tiscali, dacă este necesar. Apoi trece la sugestii în şirul dacă este nevoie. Mulţumesc încă o dată. Sale de mare pentru a avea acces la un forum care va pot ajuta cu privire la aceste aspecte. |
![]() |
|
| Marcaje |