![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| môže niekto pomôcť? Zatiaľ čo na internete prostredníctvom bezdrôtovej môj notebook, keď pôjdem do iného názoru, internetové stránky, táto správa sa približuje 'Spojenie zlyhalo Test Ak váš ISP vám statické (fixnú) IP adresy, prosím nakonfigurujte nastavenia Internet na prístroji (Klikni tady k prístupu na web konfigurátor) ' a nemůžu prístup ďalšie servery po tomto. Kdybych zavřel svoj laptop a vypnutie môj Zxyel routeru potom zmeňte to znova, na internete sa zdá byť v práci, ale zase divil keby niekto vedel, prečo sa deje a čo sa dá robiť, aby sa z neho stalo! vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak Ovládací panel / Internet Settings nemá hovoriť "nikdy voľba", aby bolo vidieť, a hovoria, že v prípade, že problém zastavenia. Povedzte nám, ak to už bolo povedané, že ani v prípade, že problém pretrváva, alebo ak je problém to opraviť.
| |||
| |||
| vďaka ovládacom paneli Možnosti Internetu sa povedať 'nikdy voľbou' tak sa ju na to - je to to, čo máte na mysli? |
|
| |||
| |||
| mala by sa pridať, aby v prípade, že správa pochádza hore, svetla pre 'internet' na môj Zxyel router zhasne, a to cant Zdá sa, že nech ma späť na internete, ak som vypnúť PC a router a začať znova .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má Laptop boli predtým použité na dial-up pripojenie pomocou interného modemu?
| |||
| |||
| vďaka Notebooku nebola použitá pre telefonické hore. Má jemné pracoval asi 1yr a práve včera začala robiť? |
|
| |||
| |||
| Dobre, je to nikdy voľba, to je v pohode. Myslím si, že máte ADSL modem, nie kábel. Za predpokladu, že to pravé, ste vybavení telefónne zásuvka filter, keď poslal k ADSL modemu k vám. Filter je zabudovaný do linky? Alebo máte viac ako jedno telefónne zásuvka pre telefónnu linku, a že ste neuviedli filter na tie ostatné, rovnako? Buď bude robiť to, čo ste videli. Ak máte len jednu telefónnu zásuvku a je filtrovaný, môže byť mŕtvy filter (nemajú tendenciu byť chybné viac, než väčšina bitov zariadenia). Náhradu je 1,50 libier, môžete skúsiť trhanie jedného ďalšom zložiť počítač shop. Výmena filtra je mohli vyčistiť problému hore. Mějte prichádza Beck, budeme ju mať pracovné nakoniec. |
|
| |||
| |||
| vďaka ospravedlnenie za nie úplne dozvedieť sa všetko, ale na notebooku bola zriadená 1yr ago o širokopásmový směrovač s Zxyel (Prestige 660HW myslím - čokoľvek, čo bolo odporučené na tomto fóre!) a potom sa bezdrôtových a pracoval pokutu dodnes. To začalo deje prerušovane včera (možno získať aj na internete, pohľad niekoľkých miestach potom kvapky out). Bola zriadená podľa pokynov, ktoré sa stalo s routerem tak nie sú istí filter alebo telefónnu zásuvku a je potreba hľadať, keď sa dostanem domov a potom sa vráti na fóre dnes potvrdiť. vďaka za vašu pomoc, tak ďaleko! |
|
| |||
| |||
| Ak je to len posledný deň, alebo áno, a to bolo v poriadku až do tej doby, že ide o dočasný problém s vaším ISP. Možno budete chcieť skontrolovať ich stav stránku alebo krúžok svoju podporu linky (ak to nie je £ 1 za minútu!). Návrhy, pokiaľ sú relevantné pre získanie niečoho ísť, že ani nikdy predtým nepracovali alebo mám nějak zmenilo. Ak by to bolo k žiadnej zmene, na vaše konci potom je pravdepodobné, že je závada na svoje. Správu ste dostali, je špecifická pre Zxyel router a znamená to "Stratil som spojenie", ale je to veľmi zle formulované. Dôvodom je stratil svoj pripojenie je veľmi pravdepodobne mimo vašich bydliska, a nie dovnútra. |
|
| |||
| |||
| vďaka. Uvidí, ako jeho pracovné neskôr a hovoriť s Tiscali ak je to potrebné. Potom prejdite na návrhy vo vlákne ak je potrebné. Vďaka znova. Jeho skvelé mať prístup k fóru, ktoré môžu pomôcť v týchto otázkach. |