мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

"Тест Цоннецтион Фаилед"

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13 тра 2008, 11:01
Мембер Гроуп

Default "Тест Цоннецтион Фаилед"

моћи било ко помоћ? Иако на интернету путем бежичне мој лаптоп кад сам ићи на други поглед уебсите, ова порука долази до
"Тест Цоннецтион Фаилед
Постарајте се да ваш је уређај спојен на телефонска утичница користећи телефон укључен жица. Иначе се свом добављачу Интернет услуга.
Ако ваш ИСП даје вам статичка (фиксне) ИП адреса, угодити конфигурирати Интернет подешавања на уређају (кликните овде за приступ уеб Цонфигуратор) '

и ја не могу приступити уеб страницама никада више након тога.

Ако сам затворити пруд мој лаптоп и искључити моје Зксыел рутери онда се све то пребацити на опет, то чинити се за посао, али опет ако неко запитао зашто је знао шта се дешавало и шта могу учинити да се то дешава! хвала
Old 13 тра 2008, 11:12
Донаторска Група

Ако Цонтрол Панел / Интернет Сеттингс не рећи "никад не бирајте", чине га и рећи да ли се проблем заустави. Реците нам ако то већ је рекао да ако се проблем настави, или ако је проблем фиксне.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 13 тра 2008, 11:58
Мембер Гроуп

хвала
Цонтрол Панел, Интернет Оптионс се рећи 'никада не бирајте ", па су га на лево да - то је оно што сте мислили?
Old 13 тра 2008, 12:30
Мембер Гроуп

би требало да додам, да кад је добио поруку да се светло за 'интернет' на мој Зксыел рутери иде ван, а то лицемјерје чинити се да би ме натраг на интернету, осим ако сам искључити рачунар и рутери и поново покренути ..
Old 13 тра 2008, 13:29
Донаторска Група

Има Лаптоп кориштени претходно на диал-уп везе, користећи интерни модем?
Ако је тако, ако сте имали било какве везе 3рд Парты софтвер инсталиран, од свог ИСП, уклоните инсталацију комплета алатки га.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 14 тра 2008, 02:26
Мембер Гроуп

хвала
Лаптоп се не користи за диал уп. Она је радила у реду за око 1ыр и јучер је почео управо то?
Old 14 тра 2008, 02:28
Донаторска Група

Ок, то никада бирање, тхат'с фине.

Мислим да имаш АДСЛ модем, а не кабл везу.

Претпостављајући да је право, под условом да сте били са телефона фасунг филтер када су послате на АДСЛ модем на вас.

Да ли је филтер постављен на линију? И да ли ви имати више од једног телефонског соцкет на телефонску линију и да сте не стави филтер на оним другима као и? Или ће учинити оно што видите.

Ако имате само један телефон и утичницу је филтрирани, он мај бити мртав филтер (они имају тенденцију да се неисправан више него већина опреме бита). А замена је £ 1.50, те могао пробати један брање горе следећи пут када прође рачунар дућан. Замјенски филтер за чисти можда проблем горе.

Имајте Бецк долазе, ми ћемо га добити радним временом.
Old 14 тра 2008, 02:41
Мембер Гроуп

хвала
извињења за не буде потпуно цлуед се све то, али лаптоп је био постављен на 1ыр аго широкопојасни усмјеривач са Зксыел (престиге 660ХУ мислим - све што је препоручено на овом форуму!) и потом је бежична и ради фино откад. Ово догађање почело наизменично јучер (и могу добити на интернет, поглед неколико интерфејса онда капи оут).
То је био постављен по упутства које сте добили са рутери па не знам о филтера или телефонски утичница и мораћете ће изгледати када сам касније стићи кући, а затим се вратите на форум вечерас за потврду.
захвалност за ваша помоћ тако далеко!
Old 14 тра 2008, 03:19
Донаторска Група

Ако је само последњих дана или тако, те је то било фино раде све до тада, то је привремени проблем са вашом ИСП. Ви можда желели да проверите свој статус страницу или позовите њихову подршку линију (ако се не ради £ 1 минут!). Приједлоге Досад су релевантније за добијање нешто ићи да никада није ни радила или је на неки начин променила. Ако је било без промене на крај онда је вероватно да ће бити глитцх код њих.

Поруку коју добијете будете специфичну за Зксыел рутери и то значи "Изгубио сам везу", али је врло слабо формулисана. Разлог је изгубила веза је врло вероватно ван пребивалишта, а не изнутра.
Old 14 тра 2008, 03:44
Мембер Гроуп

хвала. Видјети како ће се касније и његових радних Тисцали говоре да ако је то потребно. Затим пређите на предлога у слиједи, ако треба. Хвала опет. Његова велика имати приступ форум може помоћи да на та питања.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Није успело повезивање на маилсервер нанцылинда Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 15. јуна 2009 02:25
Није успело ажурирање система Уиндоус Разер Уиндоус Оператинг Сыстемс 11 27 децембар 2008 05:37
Мс дос упит није успело? маттхеу03 Уопштено Софтуаре Цхат 1 30 октобар 2008 08:21
Интел Бурн Тест, Тест Нови Стресс програм сервергуы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 11 7. Сеп 2008 07:48
Упит пропустио ТЦП / ИП подешавања везе мастаоф420 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 31 1 април 2008 00:18
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц