![]() |
|
| |||
| |||
| herkes yardımcı olabilir? Whilst internet ben başka bir web sitesinde görüntülemek için gitmek benim kablosuz dizüstü bilgisayar üzerinden, bu mesaj geliyor 'Bağlantı Test Başarısız ISS'niz bir statik (sabit) IP adresini verir, (tıklayın cihaza Internet ayarları yapılandırmak lütfen burada ) 'web yapılandırıcı erişmek için ve bundan sonra daha fazla web sitesi erişemiyorum. Eğer benim laptop kapatın ve sonra tekrar bütün bu geçiş benim Zxyel yönlendirici kapatın, internet tekrar çalışmak gibi görünüyor ama kimse neden olduğu ve neler olduğunu ben oluyor durdurmak için neler yapabileceğini biliyordum merak! teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer Denetim Masası / İnternet Ayarlar "demek değil" yapmak ve gördüğüm söylüyorlar arama asla sorunun durur. Zaten söyledi bize bildirin veya eğer sorun devam ederse veya sorun düzeltilmeden's.
| |||
| |||
| teşekkürler Kontrol panelinde, bu 'asla arama' böylece orada kaldı - Bu ne demek olduğunu söylüyorlar İnternet seçenekleri? |
|
| |||
| |||
| , eğer bu mesaj, 'için ışık İnternet benim Zxyel yönlendiricideki gelir söner ve cant internet bana geri vermek gibi, eğer PC ve yönlendirici kapatın ve tekrar .. kurmak olmalıdır |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dizüstü bilgisayarın, daha önce bir çevirmeli ağ bağlantısı üzerinde dahili modemi kullanarak kullanıldı mı?
| |||
| |||
| teşekkürler Dizüstü bilgisayar için kullanılan çevirmeli edilmedi. Yaklaşık 1yr ve sadece dün bunun başlamıştır iyi çalıştı mı? |
|
| |||
| |||
| Tamam, bunda bir sorun yoktur arama asla's. Sana, bir kablo bağlantısı bir ADSL modemi var. 's Doğru varsayalım, bir telefon soketine filtre ile zaman sizin için ADSL modemi gönderildi verilmiştir. Filtre hat için uygun mu? Ya da telefon hattı üzerinde birden fazla telefon soketi var ve bu diğerleri de bir filtre koymak değil ettik mi? Ya ne görüyorsunuz yapardık. Eğer sadece bir telefon soketi varsa, bu ölü bir filtre olabilir filtrelenen's (daha fazla ekipman en bit çok hatalı olarak) eğilimi var. Yerine 1,50 YTL ise, tek bir bilgisayar mağazasında geçmek sefere aldığınız deneyebilirsiniz. Filtre Değiştirme kadar sorun temiz olabilir. Önümüzdeki dere tutun, bunu daha elde edeceksiniz. |
|
| |||
| |||
| teşekkürler için özür dilemek tamamen bütün bunlara, ancak clued olarak değil, dizüstü 1yr önce Zxyel yönlendiricide geniş bantta (Prestige 660HW sanırım - ne olursa olsun bu forum! ilgili tavsiye oldu) kurulan ve daha sonra telsiz ve yapılan beri iyi çalıştı. Bu aralıklı olarak dün gerçekleşiyor (i internet, alabilirsiniz başladı onu düşer) birkaç siteleri görüntüleyebilirsiniz. Bu yönlendirici ile filtre veya telefon soketine bilmiyorsanız geldi ve ben eve geç ve sonra geri forum gece onaylamak için gelir elde bakmak gerekir talimatları başı olarak kurulmuştur. Yardımlarınız için teşekkürler, şimdiye kadar! |
|
| |||
| |||
| Eğer sadece son gün kadar, ve bu o zamana kadar iyi çalışıyor, öyle ISS'nizin ilgili geçici bir sorun. Sen onların durumunu kontrol etmek için sayfa veya destek hattı yüzüğü gibi olabilir (eğer bir dakika değil 1 £'s!). Öneriler bu yüzden çok daha fazla bir şey almak için veya çalışmış hiç bir şekilde değiştirildi var git alakalı. Eğer bu onların bir aksaklık olma olasılığı en son sonra da herhangi bir değişiklik oldu. Size alıyoruz Mesaj Zxyel yönlendirici özgü ve "Ben ancak benim bağlantısı" kayıp çok kötü ifadelerle anlamına gelmektedir. Sizin ikamet çok büyük olasılıkla ve iç dış bağlantısı kaybetti nedeni. |
|
| |||
| |||
| teşekkürler. Gerekirse nasıl kendi çalışma ve daha sonra Tiscali konuşmak göreceksiniz. Sonra ipliği ve öneriler için gerekirse hareket ettirin. Tekrar teşekkürler. Bu harika, bu konularda yardımcı olabilecek bir forum erişim için. |
![]() |
|
| Bookmarks |