менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

"З'єднання Test Failed '

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 квітня 2008, 11:01
Член групи

Чи можна допомогти? Хоча в Інтернет через бездротовий ноутбук, коли я йду, щоб переглянути інший сайт, це повідомлення Далі
"З'єднання Test Failed
Переконайтеся, що пристрій підключено до телефонної розетки за допомогою вхідного в телефонний дріт. В іншому випадку зверніться до вашого провайдера.
Якщо ваш провайдер надає вам статичний (фіксований) IP-адресу, будь ласка, налаштувати інтернет налаштування на пристрої (клацніть тут доступ до веб-конфігуратор) '

і я не можу отримати доступ до будь-якого веб-сайтах більше після цього.

Якщо б я закрив моєму ноутбуку, і вимкнути мій Zxyel маршрутизатора потім увімкніть його знову все, інтернет, здається, працює знову, але цікавиться, чи не знає хто, чому це відбувалося, і що я можу зробити, щоб зупинити це відбувалося! спасибо
Old 13 квітня 2008, 11:12
Донор групи

Якщо Панель управління / Установки Інтернету не кажу "ніколи не набирати", зробити його сказати, що й подивитися, якщо проблема зупиняється. Повідомте нас, якщо він вже сказав, що або, якщо проблему не вдається або якщо він Виправлена проблема.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 13 квітня 2008, 11:58
Член групи

спасибо
Панель управління, Властивості оглядача говорити "ніколи Dial" Так не залишили її на цьому - це те, що ви маєте на увазі?
Old 13 квітня 2008, 12:30
Член групи

Слід додати, що, коли це повідомлення з'являється, світло для "Інтернет" на моєму маршрутизаторі Zxyel виходить, і він нахиляє здається, що нехай мене назад в Інтернет, якщо я закрив комп'ютером і маршрутизатором і почати знову ..
Old 13 квітня 2008, 13:29
Донор групи

Має ноутбук раніше використовувалися на модемне з'єднання, використовуючи внутрішній модем?
Якщо це так, якщо у вас які-небудь 3rd Party зв'язку встановлено програмне забезпечення, від вашого провайдера, спробуйте видалити його.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 14 квітня 2008, 02:26
Член групи

спасибо
Ноутбук не був використаний для дозвону. Він нормально працював близько 1YR і тільки вчора почав робити це?
Old 14 квітня 2008, 02:28
Донор групи

Гаразд, це ніколи не набору, це нормально.

Я думаю, у вас є ADSL-модем, а не кабельне з'єднання.

Вважаючи, що право, ви були забезпечені фільтром Socket телефону, коли вони направили ADSL-модем для вас.

Чи є фільтри, встановлені на лінії? Або у вас є більш ніж одного телефонного роз'єму, що телефонна лінія, і ви не поклали фільтра на тих інших, а? Або буде робити те, що ви бачите.

Якщо у вас є тільки один телефонний Socket та його фільтрують, він може бути мертвий фільтр (вони, як правило, несправний більше, ніж більшість бітів обладнання). Заміна коштує £ 1.50, ви можете спробувати вибору однієї до наступного час ви проходите комп'ютерному магазині. Заміна фільтра може чистих проблема вгору.

Тримайте найближчі Бек, то ми отримаємо її робітники в кінці кінців.
Old 14 квітня 2008, 02:41
Член групи

спасибо
вибачення за не повністю розкрив з усім цим, але ноутбук був створений 1YR тому з широкосмугового маршрутизатора з Zxyel (Prestige 660HW я думаю - все, що було рекомендовано на цьому форумі!), а потім зробив бездротових і працював штрафу до цих пір. Це відбувалося з перервами почав вчора (я можу отримати в мережі Інтернет, переглядати кілька сайтів то він випадає).
Вона була створена у відповідності з інструкцією, що додається до маршрутизатора тому не впевнений у фільтрі або телефонні розетки і потрібно буде шукати, коли приходжу додому пізно, а потім повернутися на форумі сьогодні, щоб підтвердити.
Дякуємо за вашу допомогу до сих пор!
Old 14 квітня 2008, 03:19
Донор групи

Якщо це просто останній день або два, і вона працює штрафом до тих пір, це тимчасова проблема з вашим провайдером. Можливо, ви захочете, щоб перевірити їх статус сторінці або кільцем своїх Телефон технічної підтримки (якщо це не £ 1 хвилину!). Пропозиції до цих пір є більш актуальними, щоб отримати щось йти, або ніколи не працювали або отримали дещо змінилося. Якщо існує ніяких змін на вашому кінці то це може бути збій у свої.

Повідомлення ви отримуєте є специфічним для маршрутизатора Zxyel і це означає "Я втратив зв'язок", але вона дуже погано сформульовано. Причини вона втратила зв'язок дуже ймовірно, за межами вашого проживання, а не всередині.
Old 14 квітня 2008, 03:44
Член групи

спасибо. Побачите, як його роботи пізніше і поговорити з Tiscali, якщо необхідно. Потім переходьте до пропозицій в темі, якщо це буде необхідно. Ще раз спасибі. Його більше мати доступ до форуму, який може допомогти в цих питаннях.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.