![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи можна допомогти? Хоча в Інтернет через бездротовий ноутбук, коли я йду, щоб переглянути інший сайт, це повідомлення Далі "З'єднання Test Failed Якщо ваш провайдер надає вам статичний (фіксований) IP-адресу, будь ласка, налаштувати інтернет налаштування на пристрої (клацніть тут доступ до веб-конфігуратор) ' і я не можу отримати доступ до будь-якого веб-сайтах більше після цього. Якщо б я закрив моєму ноутбуку, і вимкнути мій Zxyel маршрутизатора потім увімкніть його знову все, інтернет, здається, працює знову, але цікавиться, чи не знає хто, чому це відбувалося, і що я можу зробити, щоб зупинити це відбувалося! спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо Панель управління / Установки Інтернету не кажу "ніколи не набирати", зробити його сказати, що й подивитися, якщо проблема зупиняється. Повідомте нас, якщо він вже сказав, що або, якщо проблему не вдається або якщо він Виправлена проблема.
| |||
| |||
| спасибо Панель управління, Властивості оглядача говорити "ніколи Dial" Так не залишили її на цьому - це те, що ви маєте на увазі? |
|
| |||
| |||
| Слід додати, що, коли це повідомлення з'являється, світло для "Інтернет" на моєму маршрутизаторі Zxyel виходить, і він нахиляє здається, що нехай мене назад в Інтернет, якщо я закрив комп'ютером і маршрутизатором і почати знову .. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Має ноутбук раніше використовувалися на модемне з'єднання, використовуючи внутрішній модем?
| |||
| |||
| спасибо Ноутбук не був використаний для дозвону. Він нормально працював близько 1YR і тільки вчора почав робити це? |
|
| |||
| |||
| Гаразд, це ніколи не набору, це нормально. Я думаю, у вас є ADSL-модем, а не кабельне з'єднання. Вважаючи, що право, ви були забезпечені фільтром Socket телефону, коли вони направили ADSL-модем для вас. Чи є фільтри, встановлені на лінії? Або у вас є більш ніж одного телефонного роз'єму, що телефонна лінія, і ви не поклали фільтра на тих інших, а? Або буде робити те, що ви бачите. Якщо у вас є тільки один телефонний Socket та його фільтрують, він може бути мертвий фільтр (вони, як правило, несправний більше, ніж більшість бітів обладнання). Заміна коштує £ 1.50, ви можете спробувати вибору однієї до наступного час ви проходите комп'ютерному магазині. Заміна фільтра може чистих проблема вгору. Тримайте найближчі Бек, то ми отримаємо її робітники в кінці кінців. |
|
| |||
| |||
| спасибо вибачення за не повністю розкрив з усім цим, але ноутбук був створений 1YR тому з широкосмугового маршрутизатора з Zxyel (Prestige 660HW я думаю - все, що було рекомендовано на цьому форумі!), а потім зробив бездротових і працював штрафу до цих пір. Це відбувалося з перервами почав вчора (я можу отримати в мережі Інтернет, переглядати кілька сайтів то він випадає). Вона була створена у відповідності з інструкцією, що додається до маршрутизатора тому не впевнений у фільтрі або телефонні розетки і потрібно буде шукати, коли приходжу додому пізно, а потім повернутися на форумі сьогодні, щоб підтвердити. Дякуємо за вашу допомогу до сих пор! |
|
| |||
| |||
| Якщо це просто останній день або два, і вона працює штрафом до тих пір, це тимчасова проблема з вашим провайдером. Можливо, ви захочете, щоб перевірити їх статус сторінці або кільцем своїх Телефон технічної підтримки (якщо це не £ 1 хвилину!). Пропозиції до цих пір є більш актуальними, щоб отримати щось йти, або ніколи не працювали або отримали дещо змінилося. Якщо існує ніяких змін на вашому кінці то це може бути збій у свої. Повідомлення ви отримуєте є специфічним для маршрутизатора Zxyel і це означає "Я втратив зв'язок", але вона дуже погано сформульовано. Причини вона втратила зв'язок дуже ймовірно, за межами вашого проживання, а не всередині. |
|
| |||
| |||
| спасибо. Побачите, як його роботи пізніше і поговорити з Tiscali, якщо необхідно. Потім переходьте до пропозицій в темі, якщо це буде необхідно. Ще раз спасибі. Його більше мати доступ до форуму, який може допомогти в цих питаннях. |