![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, момчета ... ... направо към него: Mainboard: MSI MS-6738 Чипсет: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Процесор: AMD Duron @ 1400 Дънната платка е малко по-стар, но са работили перфектно през цялото време ... още. MHz Памет: 768 MB Мрежова карта: D-Link G520 rev.B / Atheros Комуникации Inc AR5212 802.11a/b/g Безжичен адаптер (карта, закупени по-малко от 3 месеца назад) Операционна система: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 Компютърът са форматирани по-малко от 1 месец преди ... никога не са това проблемите пред форматиране. Проблем: няколко пъти, когато включите компютъра, Windows ми казва, че безжичните карти не е инсталиран ... новия хардуер wizzard идва нагоре ... ако се опитате да го инсталирате, тя го инсталира като "D-Link G520 (2)", така че явно, че е инсталиран ... Какво да направя, е, че аз рестартирате компютъра (няколко пъти трябва да го направи два пъти или дори да го изключите и включите отново, след това), така прозорци можете да видите моите карти обикновено ... Странно ... Im сигурен дали не е хардуера, който провокира това, или ако е на Windows ... някой с някаква идея за това? Благодаря предварително момчета ... [по пътя Im Getting много BSOD на наскоро ... кормуване ме луд ... Първи само: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| преинсталирате драйверите това трябва да го поправим
| |||
| |||
| не на всички ... Аз направих го няколко пъти ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Използването че последната версия от производителите на сайта?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали картата в друг PCI слот?
| |||
| |||
| на BSOD ви се е причинена от лоши шофьори обикновено от безжични карти mabye драйверите ви с arnt добра опитате различни такива |
|
| |||
| |||
| Аз закупили картата и инсталира драйверите, които дойдоха в CD, аз разбирам, че това са най-новите ... Не сте сигурни, че ще провери на страницата |