![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci ... ... rovnou na to: Základní: MSI MS-6738 Čipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Procesor: AMD Duron 1400 @ Základní deska je trochu stará, ale to byly pracovní dokonale po celou dobu ... stálý. MHz Paměť: 768 MB Síťová karta: D-link G520 rev.B / Atheros AR5212 komunikace Inc 802.11a/b/g Wireless Adapter (karty zakoupené méně než 3 měsíce ago) Operační systém: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 V počítači byla formátována méně než 1 měsíc před ... nikdy tuto problematiku před formátování. Problém: někdy, když jsem zase na pc, okna, říká, že moje bezdrátová karta není nainstalován ... nový hardware wizzard přichází ... když se snažím nainstalovat jej nainstaluje jako "D-link G520 (2)" tak, samozřejmě, že je instalován ... co dělám, je, že i restartovat počítač (někdy i potřebu udělat dvakrát, nebo dokonce vypnout a potom opět zapnout), aby okna je vidět moje karta normálně ... divný ... Im nejsou jisti, zda je hardware, který je provokující, nebo pokud je systém Windows ... nikomu se vůbec představu o tom? Thanks in advance chlapi ... [na cestě im dostává hodně BSOD nedávno ... hnací mne bláznivý ... jen dostat: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| přeinstalovat ovladače by to mělo spravit
| |||
| |||
| vůbec ne ... Jsem udělal to několikrát ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používání, že jeho poslední verzi z webových stránek výrobce?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste kartu v jiném PCI slotu?
| |||
| |||
| BSOD na vaše získání je způsobeno špatným řidičům, kteří obvykle od bezdrátové karty mabye ovladače vaší pomocí arnt dobré vyzkoušet různé ty |
|
| |||
| |||
| Já koupil kartu a nainstalované ovladače, které se odehrály v cd, chápu, že to jsou poslední ... Nejsem si jistá, jestli jsem ho zkontrolovat na stránce |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace ovladače pro D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | farhan | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 4. června 2009 21:44 |
| Divný mic problém. | Iris77 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 28. května 2009 12:24 |
| BT Fusion 'telefon odkaz problém | joethebus | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 30. Prosinec 2008 03:25 |
| Některé problémy s D-Link switch | davidtuffel | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 17. června 2008 04:18 |
| Link problém | redvet | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 18. dubna 2007 07:12 |
| Thread Nástroje | |
| |