![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά ... ... ευθεία προς τους: Κύρια: MSI MS-6738 Chipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Επεξεργαστής: AMD Duron @ 1400 Motherboard είναι λίγο παλιό, αλλά έχει απολύτως εργασίας όλη την ώρα ... ακόμη. MHz Μνήμη: 768 MB Κάρτα δικτύου: D-Link G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter (κάρτα αγόρασε λιγότερο από 3 μήνες πριν) Λειτουργικό Σύστημα: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 Ο υπολογιστής έχει μορφοποιηθεί λιγότερο από 1 μήνα πριν ... ποτέ δεν είχε αυτό το θέματα πριν από την μορφοποίηση. Πρόβλημα: μερικές φορές όταν ανάψει το pc, τα παράθυρα μου λέει ότι η ασύρματη κάρτα δεν είναι εγκατεστημένο ... το νέο υλικό wizzard έρχεται ... αν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε αυτό το εγκαθιστά ως "D-Link G520 (2)", προκειμένου, προφανώς, είναι εγκατεστημένο ... τι να κάνω είναι ότι η επανεκκίνηση του υπολογιστή (μερικές φορές πρέπει να κάνουμε το διπλάσιο ή ακόμη κλείσει και στη συνέχεια ενεργοποιήστε ξανά) τα παράθυρα, ώστε να δείτε κανονικά την κάρτα μου ... παράξενο ... Im δεν είναι βέβαιος εάν το υλικό που είναι προκλητική ή ότι, αν είναι παράθυρα ... κανείς με κάποια ιδέα γι 'αυτό;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά ... [από τον τρόπο να im πολλά BSOD πρόσφατα ... οδήγησης μου τρελό ... είσοδος: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| επανεγκαταστήσετε οδηγούς σας αυτό πρέπει να το διορθώσουμε
| |||
| |||
| δεν σε όλα ... Το έχω κάνει πολλές φορές ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρησιμοποιώντας ότι πιο πρόσφατη έκδοση από κατασκευαστές ιστοσελίδα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει την κάρτα σε άλλη υποδοχή PCI;
| |||
| |||
| η BSOD σας να οφείλεται σε κακή οδηγοί συνήθως από ασύρματες κάρτες των οδηγών mabye σας χρησιμοποιώντας Arnt καλό δοκιμάστε διαφορετικές |
|
| |||
| |||
| Αγόρασα την κάρτα και να εγκαταστήσει τα προγράμματα οδήγησης που ήρθαν στο cd, καταλαβαίνω ότι αυτές είναι οι τελευταίες ... Δεν είναι σίγουρος, εγώ θα το ελέγξει για τη σελίδα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η εγκατάσταση ενός προγράμματος οδήγησης για το D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | farhan | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 4η Ιουν 2009 21:44 |
| Περίεργο μικροφωνικού πρόβλημα. | Iris77 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 28 Μαΐου 2009 12:24 |
| BT Fusion 'τηλεφωνικής σύνδεσης πρόβλημα | joethebus | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 30 Δεκ. 2008 03:25 |
| Ορισμένα πρόβλημα με D-Link switch | davidtuffel | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 17 Ιουν 2008 04:18 |
| Link πρόβλημα | redvet | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 3 | 18 Απρ 2007 07:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |