![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački ... ... ravno na nju: Mainboard: MSI MS-6738 Chipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Procesor: AMD Duron @ 1400 Matična ploča je malo staro, ali su sve savršeno radno vrijeme ... i dalje. MHz Memorija: 768 MB Mrežna kartica D-link G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless adapter (kartice kupljene manje od 3 weeks ago) Operacijski sustav: Microsoft Windows XP Professional 5/01/2600 Service Pack 2 Računalo je formatirana manje od 1 mjesec dana ... nikada nisu imali ove probleme prije formatiranja. Problem: nekoliko puta kad uključite računalo, Windows, kaže da je moj bežična kartica nije instalirana ... novi hardware wizzard dolazi do ... Ako JA pokušati instalirati ga instalira ga kao "D-link G520 (2)" tako očito da se instalira ... što mogu učiniti je da sam ponovno pokrenite računalo (nekoliko puta mi je potrebno to učiniti dvostruko ili čak isključiti, a zatim ponovno uključite) tako prozora možete vidjeti moje kartice normalno ... čudno ... Im ne siguran ako je hardver koji je provokativan, ili ako je taj windows ... bilo tko s bilo ideju o tome? Thanks in advance momci ... [putem im uzimajući puno BSOD je nedavno ... vozeći mene ispucan ... uzimajući samo: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ponovo instalirati upravljačke programe ovo treba popraviti
| |||
| |||
| nimalo ... Učinio sam to nekoliko puta ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koristeći taj najnoviju verziju od proizvođača web stranice?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao karticu u PCI utor za neku drugu?
| |||
| |||
| BSOD u vašem dolasku je uzrokovano lošim vozačima obično od bežične kartice mabye vozača korištenjem Vašeg arnt dobar probati različite one |
|
| |||
| |||
| Ja kupio karticu i instalirane upravljačke programe koji je došao na cd, ja razumijem da su najnovije ... ne znam, ja ću provjeriti na stranici |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje upravljačkog programa za D-Link Airplus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | farhan | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 4. lipnja 2009 21:44 |
| Weird mikrofon problem. | Iris77 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 28. svibanj 2009 12:24 |
| BT Fusion 'telefon link problem | joethebus | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30. prosinac 2008 03:25 |
| Neki problem sa d-link preklopnik | davidtuffel | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. lipnja 2008 04:18 |
| Link problem | redvet | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 18. travanj 2007 07:12 |
| Thread Tools | |
| |