![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok ... ... egyenesen a következő: Alaplap: MSI MS-6738 Chipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Processzor: AMD Duron @ 1400 Alaplap is kicsit régi, de már működik tökéletesen az idő ... még. MHz Memória: 768 MB Hálózati kártya: D-Link G520 rev.B / Atheros Communications Inc. AR5212 802.11a/b/g vezeték nélküli adapter (kártya vásárolt kevesebb mint 3 hónappal ezelőtt) Operációs rendszer: Microsoft Windows XP Professional 5/01/2600 Service Pack 2 A számítógép nem formázott kevesebb, mint 1 hónapja ... soha nem volt kérdés, mielőtt a formázást. Probléma: egyes alkalommal, amikor bekapcsolja a PC, a Windows azt mondja, hogy vezeték nélküli kártya nincs telepítve ... Az új hardver Wizzard jön ki ... ha megpróbálom telepíteni azt telepíti, mint a "D-link G520 (2)" olyan nyilvánvalóan telepítve van ... mi a teendő, hogy indítsa újra a számítógépet (időnként szükségem van rá kétszer vagy akár bezárták, majd kapcsolja be ismét), hogy az ablakok nem látom a kártya rendesen ... furcsa ... Im nem persze ha az a hardver, a provokáló, hogy vagy, ha a Windows ... bárki bármilyen ötletet rá? Köszi előre srácok ... [by the way im szerzés sok BSOD nemrégiben ... vezetés én őrült ... csak kezd: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| újratelepítéséhez járművezetők ezt megjavítani
| |||
| |||
| egyáltalán nem ... Én megtettem többször is ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Használata, hogy a legújabb verzió a gyártó weboldalán?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már próbáltam a kártyát egy másik PCI slot?
| |||
| |||
| A BSOD a szerzés okozta rossz sofőrök általában a vezeték nélküli kártyák mabye a járművezetők a segítségével próbálja különböző Arnt jó is |
|
| |||
| |||
| Vásároltam a kártyára telepített és a vezetők, hogy bejött a CD-t, én értem, hogy ezek a legújabb ... nem biztos, majd ellenőrizze az oldalon |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy vezetőnek a D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | farhan | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 4. június 2009 21:44 |
| Furcsa mic probléma. | Iris77 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 28. május 2009 12:24 |
| A BT Fusion "telefon link probléma | joethebus | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 30. december 2008 03:25 |
| Néhány probléma a D-Link switch | davidtuffel | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. június 2008 04:18 |
| Link probléma | redvet | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 18. április 2007 07:12 |
| Téma eszközök | |
| |