![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה ... ... ישר אליו: Mainboard: MSI MS-6738 שבבים: VIA P4M266/KM266 (VT8375) מעבד: AMD Duron @ 1400 לוח האם הוא ישן מעט אבל זה כבר עובד באופן מושלם כל הזמן ... עדיין. MHz זיכרון: 768 MB כרטיס רשת: D-LINK G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter (כרטיס לרכוש פחות מ 3 לפני חודש) מערכת הפעלה: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 המחשב מאותחל כבר פחות מ 1 לפני חודש ... אף פעם לא היו בעיות לפני זה את העיצוב. בעיה: כמה פעמים כאשר אני מפעיל את המחשב, חלונות, אומר כי הכרטיס האלחוטי שלי אינו מותקן ... את החומרה החדשה wizzard בא למעלה ... אם אני מנסה להתקין אותו זה מתקין את זה כמו "D-link G520 (2)" כל כך ברור הוא מותקן ... מה שאני עושה זה שאני מפעיל מחדש את המחשב (כמה פעמים אני צריך לעשות את זה פעמיים או אפילו לכבות ולאחר מכן להפעיל מחדש) של Windows, כך ניתן לראות את הכרטיס שלי בדרך כלל ... מוזר ... IM לא בטוח אם הוא חומרה הרגזה היא כי אם הוא או חלונות ... יש לך מושג עם מישהו על זה? תודה מראש, חבר 'ה ... [דרך אגב IM מקבל הרבה BSOD של לאחרונה ... driving me crazy ... רק מתחיל: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן מחדש את מנהלי ההתקנים זה צריך לתקן את זה
| |||
| |||
| בכלל לא ... עשיתי את זה כמה פעמים ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השימוש בגרסה העדכנית מהיצרנים אתר?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית את כרטיס חריץ PCI אחר?
| |||
| |||
| את BSOD שלך מקבל נגרמת בדרך כלל על ידי נהגים רעים מ אלחוטית כרטיסי mabye את הנהגים שלך באמצעות arnt טוב נסה אלו |
|
| |||
| |||
| אני לרכוש את כרטיס והתקנת את הנהגים כי הגיע התקליטור, אני מבין כי אלה הם העדכניים ביותר ... לא בטוח, אני מתכוון לבדוק את דף |