![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hey guys ... ... tiesiai į jį: Mainboard: MSI MS-6738 Chipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Procesorius: AMD Duron @ 1.400 Motherboard yra šiek tiek senas, bet jis dirbo puikiai visą laiką ... vis dar. MHz Atmintis: 768 MB Network Card: D-LINK G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter (kortele nupirko mažiau nei 3 mėnesiai) Operacinė sistema: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 Kompiuteris buvo suformatuotas mažiau kaip 1 mėnesį ... niekada nebuvo klausimų prieš formatavimą. Problema: kartais, kai aš įjungti kompiuterį, "Windows" sako, kad mano bevielio kortelė neįdiegta ... Naujos techninės Wizzard pasirodo ... jei bandau įdiegti ją įdiegia ją kaip "D-link G520 (2)" taip, žinoma, ji yra įrengtas ... Ką man daryti, kad aš iš naujo paleisti kompiuterį (kai laiko turiu tai padaryti du kartus arba net išjungti ir tada įjungti vėl), kad langai gali matyti mano kortelės paprastai ... keistai ... Im not sure, jei yra įranga, kuri yra provokuojanti, kad arba, jei yra Windows ... visi su visais apie tai mintis? Thanks in advance guys ... [By the way Im getting daug BSOD neseniai ... Driving Me Crazy ... tik vis: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įdiegti tvarkykles tai turėtų ištaisyti
| |||
| |||
| ne visiems ... Aš padariau tai kelis kartus ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naudojant tą naujausią versiją iš gamintojų svetainėje?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar bandėte kortelė įvairių PCI?
| |||
| |||
| BSOD jūsų Getting sukelia blogas vairuotojai paprastai iš belaidžio korteles mabye vairuotojų savo naudojantis Arnt gerai išbandyti skirtingas tie |
|
| |||
| |||
| I purchased kortelės ir įdiegti tvarkykles, kurios atėjo į CD, aš suprantu, kad jie yra vėliausiai ... nežinote, I'll patikrinti puslapis |