![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys ... ... tieši ar to: Mainboard: MSI MS-6.738 Chipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Procesors: AMD Duron @ 1.400 Mātesplatē ir mazliet vecs, bet tas ir strādājuši pilnīgi visu laiku ... joprojām. MHz Memory: 768 MB Network Card: D-link G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter (kartes iegādājās mazāk nekā 3 mēnešus atpakaļ) Operating System: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 Dators ir formatēta mazāk kā 1 mēnesi pirms ... nekad nav bijusi šī jautājumiem pirms formatējumu. Problēma: reizēm, kad man ieslēdzot pc, windows saka, ka mans bezvadu karte nav uzstādīta ... Jaunas datortehnikas Wizzard nāk uz augšu ... ja mēģinu instalēt to instalē to kā "D-link G520 (2)" tā, protams, tā ir uzstādīta ... ko es daru, ka es restartējiet datoru (reizēm man ir nepieciešams to darīt divreiz vai pat izslēgts un pēc tam ieslēgt no jauna), lai logiem var redzēt manu karti parasti ... dīvaini ... Im nav pārliecināti, ja ir aparatūra, kas ir provocējot to vai ja ir Windows ... ikviens ar jebkādu ideju par to? Thanks in advance guys ... [by ceļu im iegūt daudz BSOD nesen ... vadītāja me crazy ... tikai iegūt: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| atkārtoti instalēt draiveri tam vajadzētu salabot
| |||
| |||
| nemaz ... Man ir jādara tā vairākas reizes ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izmanto šo jaunāko versiju no ražotāja mājas lapā?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mēģinājuši karti dažādos PCI slots?
| |||
| |||
| BSOD Jūsu iegūt izraisa slikti vadītāji parasti no bezvadu kartes mabye draiveri jūsu izmantojot Arnt labas izmēģināt dažādus tiem |
|
| |||
| |||
| Es iegādāto karti un jāuzstāda draiveri, kas nāca cd, es saprotu, ka tie ir jaunākās ... neesat pārliecināts, I'll check uz lappuses |
![]() |
|
| Bookmarks |