![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj kluci ... ... Rovno na to: Základné: MSI MS-6738 Čipset: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Procesor: AMD Duron 1400 @ Základná doska je trochu stará, ale to boli pracovné dokonale po celú dobu ... stály. MHz Pamäť: 768 MB Sieťová karta: D-link G520 rev.B / Atheros AR5212 komunikácie Inc 802.11a/b/g Wireless Adapter (karty zakúpené menej ako 3 mesiace ago) Operačný systém: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 V počítači bola formátovaná menej ako 1 mesiac pred ... nikdy túto problematiku pred formátovania. Problém: niekedy, keď som zase na pc, okná, hovorí, že moje bezdrôtová karta nie je nainštalovaný ... nový hardware wizzard prichádza ... keď sa snažím nainštalovať ho nainštaluje ako "D-link G520 (2)" tak, samozrejme, že je inštalovaný ... čo robím, je, že aj reštartovať počítač (niekedy aj potrebu urobiť dvakrát, alebo dokonca vypnúť a potom opäť zapnúť), aby okna je vidieť moje karta normálne ... divný ... Im nie sú istí, či je hardvér, ktorý je rozrušujúce, alebo ak je systém Windows ... nikomu sa vôbec predstavu o tom? Thanks in advance chlapi ... [na ceste im dostáva veľa BSOD nedávno ... hnacie mne bláznivý ... len dostať: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| preinštalovať ovládače by to malo spravit
| |||
| |||
| vôbec nie ... Ja som urobil to niekoľkokrát ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Používania, že jeho poslednú verziu z webových stránok výrobcu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste kartu v inom PCI slotu?
| |||
| |||
| BSOD na vaše získanie je spôsobené zlým vodičom, ktorí zvyčajne od bezdrôtové karty maby ovládače vašou pomocou arnt dobré vyskúšať rôzne ty |
|
| |||
| |||
| Já koupil kartu a nainštalované ovládače, ktoré sa odohrali v cd, chápem, že to sú posledný ... Nejsem si jistá, jestli jsem ho skontrolovať na stránke |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia ovládača pre D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | farhan | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 4. júna 2009 21:44 |
| Divný mic problém. | Iris77 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 28. mája 2009 12:24 |
| BT Fusion 'telefón odkaz problém | joethebus | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 30. December 2008 03:25 |
| Niektoré problémy s D-Link switch | davidtuffel | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 17. júna 2008 04:18 |
| Link problém | redvet | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 18. apríla 2007 07:12 |
| Thread Tools | |
| |