![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момачки ... ... Равно на њу: Маинбоард: МСИ МС-6738 Цхипсет: ВИА П4М266/КМ266 (ВТ8375) Процесор: АМД Дурон @ 1400 Матична плоча је мало старо, али су све савршено радно време ... и даље. МХз Меморија: 768 МБ Мрежна картица Д-линк Г520 рев.Б / Атхерос Цоммуницатионс Инц АР5212 802.11а/б/г Уирелесс адаптер (картице купљене мање од 3 уеекс аго) Оперативни систем: Мицрософт Уиндоус КСП Профессионал 5/01/2600 Сервице Пацк 2 Рачунар је форматирана мање од 1 месец дана ... никада нису имали ове проблеме пре форматирања. Проблем: неколико пута кад укључите рачунар, Уиндоус, каже да је мој бежична картица није инсталирана ... нови хардуаре уиззард долази до ... Ако ЈА пробати инсталирати га инсталира га као "Д-линк Г520 (2)" тако очигледно да се инсталира ... што могу учинити је да сам поново покрените рачунар (неколико пута ми је потребно то учинити двоструко или чак искључити, а затим поново укључите) тако прозора можете видети моје картице нормално ... чудно ... Им не сигуран ако је хардвер који је провокативан, или ако је тај уиндоус ... било ко са било идеју о томе? Тханкс ин адванце момци ... [путем им узимајући пуно БСОД је недавно ... возачки мене луд ... узимајући само: "БАД_ПООЛ_ХЕАДЕР"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| поново инсталирате управљачке програме ово треба поправити
| |||
| |||
| нимало ... Учинио сам то неколико пута ... :): С |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Користећи тај најновију верзију од произвођача веб странице?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао картицу у ПЦИ слот за неку другу?
| |||
| |||
| БСОД у вашем доласку је узроковано лошим возачима обично од бежичне картице мабые возача коришћењем Вашег арнт добар пробати различите оне |
|
| |||
| |||
| Ја купио картицу и инсталиране управљачке програме који је дошао на цд, ја разумем да су најновије ... не знам, ја ћу проверити на страници |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталирање управљачког програма за Д-Линк Аирплус Г ДУЛ-Г630 Уирелесс Г Нотебоок Адаптер | фархан | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 4. јуна 2009 21:44 |
| Уеирд микрофон проблем. | Ирис77 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 1 | 28 мај 2009 12:24 |
| БТ Фусион 'телефон линк проблем | јоетхебус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 30 децембар 2008 03:25 |
| Неки проблем са д-линк комутатор | давидтуффел | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 17. јуна 2008 04:18 |
| Линк проблем | редвет | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 18 април 2007 07:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |