![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar ... ... ona doğru: Mainboard: MSI MS-6738 Yongaseti: P4M266/KM266 (VIA VT8375) İşlemci: AMD Duron 1400 @ Anakart biraz eski ama mükemmel her zaman çalışıyor olması ... hala. MHz Bellek: 768 MB Ağ Kartı: D-link G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 Kablosuz Adaptör 802.11a/b/g (kartı satın az 3 ay önce) İşletim sistemi: Microsoft Windows XP Professional 5/01/2600 Service Pack 2 Bilgisayar az 1 ay önce biçimlendirilmiş edilmiştir ... biçimlendirme önce bu sorunlar yoktu. Sorun: Bazı zamanlar i pc, pencereler benim kablosuz kartı yüklü değil diyor açmak ... Yeni donanım wizzard çıkageldi ... Eğer bu D "olarak yükler-it yüklü bağlantı G520 (2)" Bunu açıkça yükleyin deneyin ... ne yapmak i (bir kez iki kez veya bunu yapmak için bile kapatın ve sonra tekrar) Windows normalde benim kart görebilirsiniz çevirmek gerekiyor ... bilgisayarı yeniden başlatın olduğunu garip ... Eğer bu veya eğer pencerelerini tahrik olan donanım Im emin değilim ... Herkesin bu konuda herhangi bir fikri olan? Peşin çocuklar teşekkür ederiz ... [tarafından yol Sohbet BSOD yakın bir sürü almak ... Beni deli ... sadece elde: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu tamir gerektiği için sürücüleri yeniden yüklemek
| |||
| |||
| hiç ... Bunu birkaç kez yaptım ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üreticilerin bu son sürümünü kullanarak web sitesi?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Farklı bir PCI yuvasına kartı denediniz mi?
| |||
| |||
| sizin kötü sürücüler tarafından kablosuz kartları genellikle neden olur almak için BSOD kullanarak arnt iyi farklı olanları denemek için sürücüleri mabye |
|
| |||
| |||
| Ben kartı satın ve cd, ben bu son anlamak geldi sürücüleri yüklü ... emin değilim, ben sayfada kontrol edeceğiz |
![]() |
|
| Bookmarks |