![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys ... ... Пряма до нього: Материнська плата: MSI MS-6738 Чіпсет: VIA P4M266/KM266 (VT8375) Процесор: AMD Duron 1400 @ Плата трохи старі, але працюють відмінно весь час ... спокійний. МГц Пам'ять: 768 Мб Мережева карта: D-Link G520 rev.B / Atheros Communications Inc AR5212 802.11a/b/g Wireless Adapter (картка придбала менш ніж 3 місяці тому) Операційна система: Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2 Комп'ютери були відформатовані менше 1 місяця тому ... це ніколи не було питань, що стоять перед форматуванням. Проблема: Деякі моменти, коли я переходжу на PC, Windows каже, що моя бездротова карта не встановлена ... Wizzard нової апаратної з'являється ... при спробі встановити вона встановлює його як "D-Link G520 (2)" настільки очевидно, воно встановлено ... що я роблю те, що я перезавантажити комп'ютер (кілька разів я повинен робити це в два або навіть вимкнути і включити знову), щоб вікна можна побачити мою картку зазвичай ... дивно ... Їм не впевнений, що обладнання, яке провокує або, що якщо Windows ... будь-якого жодного уявлення про нього? Спасибо заранее хлопці ... [По шляху їм отримувати багато BSOD нещодавно ... зводить мене з розуму ... одержання тільки: "BAD_POOL_HEADER"] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| переустановки драйверів це має виправити
| |||
| |||
| Не на всіх ... Я зробив це кілька разів ... :): S |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| За допомогою цієї останньої версії з виробниками веб-сайт?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували карту в інший слот PCI?
| |||
| |||
| BSOD ваш отримувати викликано поганим драйверів звичайно з бездротовими картами mabye драйвери для використання Arnt хороші спробувати різні ті |
|
| |||
| |||
| Я придбав картку та встановити драйвери, які прийшли на КР, я розумію, що ті є останнім ... не впевнений, я перевірю на сторінці |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Установка драйвера для D-Link AirPlus G DWL-G630 Wireless G Notebook Adapter | Фархан | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 4 червня 2009 21:44 |
| Weird Mic проблема. | Iris77 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 28 травня 2009 12:24 |
| Телефон посилання проблема BT Fusion ' | joethebus | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 грудня 2008 03:25 |
| Певна проблема з D-Link Перемикач | davidtuffel | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 17 червня 2008 04:18 |
| Посилання проблема | redvet | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 18 квітня 2007 07:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |