| Вчера отидох в моя D-Link рутер настройките и забелязах някои от тях не се показват. Опитах се вършат върнете към моя рутер и това е, когато всички започнаха неприятностите. След rebooting компютъра забелязах, че тя няма да се свърже с интернет. Така че аз се опитах unplugging на рутера и го поставете отново, но това не е работа. Тогава изключени от кабелен модем и обратно, но това не било работа. Мислех, че и аз още един безжичен рутер, че аз трябва да кука горе, тъй като жични един показател е бил използван за дълго време, но това не би ми било свързване. Отидох да си мрежови настройки и забелязах, че един от елементите, вече не съществува. Не мога да си спомните какво е казал. Така че аз се опитах вървят мрежата съветника отново и, че не помага. Опитах се в намирането на нови хардуерни и съветника, които не са от помощ. Имам отидоха в "Интернет протокол (TCP / IP) и опита както Получаване на IP адрес автоматично и" Използване на следния адрес ", която имах пуснати 192.168.0.1 и като подмрежа 255.255.255.0 Mask и rebooted системата двата пъти. Проверих Device Manager и няма конфликти. I включен ми LAN директна линия към модем и то работилница глоба, която е как аз съм в състояние да пишете в този форум. Тогава се опита да направи System Restore, но не се връщат обратно всички мрежови настройки. Днес щях да направя Windows ремонт, но когато го заредите файлове и устройства, USB клавиатурата ми не е намерило или работа.
Аз съм на загуба на какво да опитам следващия. Аз дори се опита да използвате различен кабел за WAN връзка. Значи тук са неща, които имам. Windows XP SP2 ПРО. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz с 2,95 GB RAM - при това го казва Физически адрес разширение. Моят Router е D-Link DL-604, а другият се опитах е DL-514.
Всяко Помощ ще бъде изключително ценена. |