menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

D-Link Router Pomozte prosím

Reply

Thread Nástroje
Old 21. června 2009, 12:12
Nový člen skupiny

Včera jsem šel do mé D-Link routeru a nastavení všimli některé z nich nebyly displej. Zkoušel jsem dělat reset na můj router a to je, když všechny problémy začaly. Po restartu počítače jsem si všiml, že by se připojit k internetu. Tak jsem se pokusil odpojit router a vložte ji zpět, ale nefungoval. I poté Unplugged kabelový modem a zpět, ale že to nebude fungovat buď. Myslel jsem, že mám i jiný bezdrátový router, který bych přivěsit od wired byl delší dobu používat, ale že by se mi to buď připojit. Jsem šel do mé sítě, nastavení a zjistili, že jeden z bodů byla již existuje. I nemůže pamatovat, co řekl. Tak jsem se pokusil provoz sítě průvodce znovu a že to nepomůže. Snažil jsem se je najít nový hardware průvodce a že nebylo pomoci. Mám Naskočil "Protokol sítě Internet (TCP / IP) a snažil jak získat IP adresu automaticky a" Použít následující adresu IP ", který jsem dal 192.168.0.1 a masku podsítě 255.255.255.0 as a restartoval systém obou časů. Ověřil jsem si Správce zařízení a není v rozporu. jsem zapojen můj LAN linky přímo na modem a funguje to pokutu, která je, jak jsem schopen psát v tomto fóru. pak jsem se snažil udělat obnovení systému, ale nejsou žádné síťové nastavení vrátit zpět. Dnes jsem šel dělat Windows opravy ale když nahrál soubory a zařízení, moje usb klávesnice není nalezen, nebo pracovat.
Jsem na rozpacích, co zkusit další. Dokonce jsem se pokusil pomocí jiného kabelu pro WAN připojení. Tak tady jsou ty věci, co mám. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz s 2,95 GB RAM - za to, že říká, Physical Address Extension. Moje Router je D-Link DL-604 a na druhé straně jsem se pokusil je DL-514.
Pomoci by bylo velmi ocenila.
Old 22. června 2009, 01:45
Administrátor Skupina

Když 'reset' router jste odstranili všechny nastavení uložené na to.

Musíte se přihlásit, aby se znovu a znovu-zadat dle instrukcí.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. června 2009, 06:46
Nový člen skupiny

Problém vyřešen! Díky hoši, byl jsem jen v držení reset tlačítko na 5 sekund versus 20 sekund .... geeeez něco tak jednoduché!
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.