D-Link Router Βοήθεια Παρακαλώ Χθες πήγα σε μου D-Link router ρυθμίσεις και ορισμένες από αυτές δεν απεικόνιση. Προσπάθησα να κάνει επαναφορά Router μου και τότε όλα τα προβλήματα άρχισαν. Μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου διαπίστωσα ότι δεν θα συνδεθεί με το internet. Γι 'αυτό προσπάθησα αποσυνδέσετε το router και πάλι στην πρίζα, αλλά ότι δεν λειτούργησε. Στη συνέχεια, το καλωδιακό μόντεμ αποσυνδεθεί και πίσω, αλλά στο ότι δεν λειτουργεί είτε. Σκέφτηκα καλά έχω άλλο ασύρματο δρομολογητή που θα ήθελα να συνδέω το ενσύρματο από το ένα έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ότι δεν θα μου είτε συνδεθείτε. Πήγα να μου ρυθμίσεις δικτύου και παρατήρησα ότι ένα από τα σημεία που δεν ήταν πλέον εκεί. Δεν θυμάμαι τι είπε. Γι 'αυτό προσπάθησα λειτουργία του δικτύου και τον οδηγό και πάλι ότι δεν βοηθούν. Προσπάθησα να το νέο υλικό και οδηγό που δεν βοηθούν. Έχω πάει στο "Internet Protocol (TCP / IP) και προσπάθησα τόσο Obtain IP address automatically και" Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση IP "το οποίο είχα θέσει και 192.168.0.1 Μάσκα υποδικτύου 255.255.255.0 όπως και επανεκκίνηση του συστήματος δύο φορές. Έλεγξα συσκευή του διαχειριστή και δεν υπάρχουν συγκρούσεις. I βουλώνονται μου LAN γραμμή απευθείας στο μόντεμ και λειτουργεί πρόστιμο το οποίο είναι το πώς είμαι σε θέση να τύπου σε αυτό το φόρουμ. Στη συνέχεια, προσπάθησε να κάνει επαναφορά του συστήματος, αλλά δεν επανέλθει οποιαδήποτε ρυθμίσεις δικτύου πίσω. Σήμερα επρόκειτο να κάνουν μια επιδιόρθωση των Windows αλλά κατά την φόρτωση των αρχείων και των συσκευών, usb πληκτρολόγιο μου δεν βρέθηκε ή εργασίας.
Είμαι με ζημία για το τι πρέπει να δοκιμάσετε επόμενη. Ι ακόμη και προσπάθησε χρησιμοποιώντας ένα διαφορετικό καλώδιο για τη σύνδεση WAN. Μέχρι εδώ είναι τα πράγματα που έχω. Windows XP SP2 PRO. Dell Intel Core Duo 2 2,99 GHz με 2,95 GB RAM - στο πλαίσιο που λέει ότι η ταχυδρομική διεύθυνση Παράταση. Router μου είναι ένα D-Link DL-604 και η άλλη που προσπάθησα είναι DL-514.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. |