manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

D-Link Router Molimo Pomoć

Reply

Thread Tools
Old 21. lipnja 2009, 12:12
Novi član grupe

Default D-Link Router Molimo Pomoć

Jučer sam išao u moju D-Link ruter postavke i da neke od njih nije zaslonu. Pokušao sam događaj u moje Router reset i to je kad se sve neprilike započeo. Nakon ponovne inicijalizacije operacijskog sust računalo primijetio sam da ne bi spojiti na internet. Pa sam pokušao unplugging na ruter i to još u dodatku ali to nije posao. I onda UNPLUGGED kabel modem i povratak u, ali da nije bilo posla. Mislio sam da sam dobro drugi bežični usmjerivač taj JA bi trebao vjenčati se od ožičen jedan je korišten za dugo vremena, ali da ne bi bilo mene povezati. JA je otišao to moj Postavke mreže i primijetio da je jedna od stavki je bila više ne postoji. Ne mogu se sjetiti što je rekao. Na taj način JA pokušao trčanje mreže čarobnjak ponovno i to nije pomoć. JA pokušao pronaći novi hardver i čarobnjaka koji nisu pomoći. Ja sam otišao u "Internet Protocol (TCP / IP) i pokušao oba Pribavljanje IP Address Automatically i" Koristi slijedeće IP adrese ", koji sam stavio 192.168.0.1 i Subnet Mask 255.255.255.0, kao i ponovno podizanje sustava sistem oba puta. I checked Device Manager i nema sukoba. priključen sam moju LAN izravnu liniju na modem i Internet utvrde prekid koji je koliko sam u mogućnosti to tip u ovom forumu. onda sam pokušao napraviti sistem vratiti, ali nije bilo kakve mrežne postavke vratiti nazad. Danas sam bio idući u obaviti Windows popraviti, ali kad ga učitati datoteke i uređaja, moj USB tipkovnica nije pronađen ili rade.
Ja sam na gubitku što to probati sljedeći. Pokušao sam čak i pomoću drugog kabela za WAN veza. Pa evo što imam. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz sa 2,95 GB RAM-a - pod da kaže Proširenje fizičke adrese. Moj Router je D-Link DL-604 i drugi ja pokušao je DL-514.
Bilo koji pomoć bi bilo izuzetno cijenjen.
Old 22. lipnja 2009, 01:45
Administrator Group

Kada se 'resetira' na ruter ti brišu sve postavke pohranjene na njemu.

Morate se prijaviti da biste ga ponovno i ponovno unesite ih po upute.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. lipnja 2009, 06:46
Novi član grupe

Problem rijesen! Hvala dečki, ja se samo drži u reset gumb za 5 sekundi naspram 20 sekundi .... geeeez nešto tako jednostavno!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Link HJT Web stranica? Macmac508 Community News & Chat 3 10. lipnja 2008 15:57
Imaš problema sa D-link ruter DI604 Diaz Networking, Modemi & VoIP 2 21. travanj 2008 16:14
Link Alert evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 4 20. travanj 2008 10:13
Link problem redvet Email, VoIP & IM Razgovor 3 18. travanj 2007 07:12
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.