kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

D-Link Router Help Please

Reply

Téma eszközök
Old Június 21 2009, 12:12
Új tag Csoport

Default D-Link Router Help Please

Tegnap mentem be a D-Link router beállításait, és észrevettem, néhányan nem jelenik meg. Próbáltam azzal, hogy az én Router reset és ez a baj, amikor minden elkezdődött. Újraindítás után a számítógép észrevettem, hogy nem csatlakozik az internethez. Így próbáltam kihúzásával a router és dugja vissza, de ez nem működik. Aztán unplugged a kábel modem és vissza, de ez nem dolgozik sem. Gondoltam, jól van még egy vezeték nélküli routert, hogy azt össze, mivel a vezetékes egyik éltek a sokáig, de ez nem csatlakozni nekem sem. Elmentem én a hálózati beállításokat, és észrevettem, hogy a termékek már nem volt ott. Nem emlékszem, mit mondott. Így próbáltam a hálózaton futó varázsló, és ez nem segít. Próbáltam az új hardver varázslót, és ez nem segít. Én már az "Internet Protocol (TCP / IP), és megpróbálta a Obtain IP cím automatikus és" A következő IP-cím ", amit fel 192.168.0.1 és a 255.255.255.0 alhálózati maszkot és újraindította a rendszert két alkalommal. Ellenõriztem Eszközkezelőt és nincs konfliktus. I csatlakoztatva én LAN sorban közvetlenül a modemet és ez szerkezet finom, ami én vagyok, hogyan tudják a típus ezen a fórumon. Aztán próbáltam ezt a rendszer-visszaállítás, de nem térhet vissza a hálózati beállításokat vissza. Ma azt akartam csinálni egy Windows-javítás, de amikor betölti a fájlok és az eszközök, a USB billentyűzet nem található, vagy dolgozik.
Én vagyok a veszteség, amit próbálni legközelebb. Én is próbáltam egy másik kábel segítségével a WAN kapcsolathoz. Szóval itt a dolgok én. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz-es és 2,95 GB RAM - azt mondja, hogy a fizikai címkiterjesztés. Saját router a D-Link DL-604 és a másik próbáltam a DL-514.
Any help lenne nagyon méltányol.
Old Június 22 2009, 01:45
Administrator Group

Ha "reset" a router törölte a beállításokat tárolja el.

Be kell jelentkezned, hogy újra és újra le, ahogy az utasításokat.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Június 22 2009, 06:46
Új tag Csoport

Problem solved! Köszönet fickók, én voltam, ahol csak a reset gomb 5 másodpercig vs 20 másodperc .... geeeez valami ilyen egyszerű!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
HJT Weboldal Link? Macmac508 Közösségi Hírek & Chat 3 10. június 2008 15:57
Miután problémák D-Link DI604 router Diaz Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 21. április 2008 16:14
Link Alert evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 4 20. április 2008 10:13
Link probléma redvet E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 18. április 2007 07:12
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.