D-Link Router Help Please Tegnap mentem be a D-Link router beállításait, és észrevettem, néhányan nem jelenik meg. Próbáltam azzal, hogy az én Router reset és ez a baj, amikor minden elkezdődött. Újraindítás után a számítógép észrevettem, hogy nem csatlakozik az internethez. Így próbáltam kihúzásával a router és dugja vissza, de ez nem működik. Aztán unplugged a kábel modem és vissza, de ez nem dolgozik sem. Gondoltam, jól van még egy vezeték nélküli routert, hogy azt össze, mivel a vezetékes egyik éltek a sokáig, de ez nem csatlakozni nekem sem. Elmentem én a hálózati beállításokat, és észrevettem, hogy a termékek már nem volt ott. Nem emlékszem, mit mondott. Így próbáltam a hálózaton futó varázsló, és ez nem segít. Próbáltam az új hardver varázslót, és ez nem segít. Én már az "Internet Protocol (TCP / IP), és megpróbálta a Obtain IP cím automatikus és" A következő IP-cím ", amit fel 192.168.0.1 és a 255.255.255.0 alhálózati maszkot és újraindította a rendszert két alkalommal. Ellenõriztem Eszközkezelőt és nincs konfliktus. I csatlakoztatva én LAN sorban közvetlenül a modemet és ez szerkezet finom, ami én vagyok, hogyan tudják a típus ezen a fórumon. Aztán próbáltam ezt a rendszer-visszaállítás, de nem térhet vissza a hálózati beállításokat vissza. Ma azt akartam csinálni egy Windows-javítás, de amikor betölti a fájlok és az eszközök, a USB billentyűzet nem található, vagy dolgozik.
Én vagyok a veszteség, amit próbálni legközelebb. Én is próbáltam egy másik kábel segítségével a WAN kapcsolathoz. Szóval itt a dolgok én. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz-es és 2,95 GB RAM - azt mondja, hogy a fizikai címkiterjesztés. Saját router a D-Link DL-604 és a másik próbáltam a DL-514.
Any help lenne nagyon méltányol. |