פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

D-Link נתב עזרה בבקשה

Reply

שרשרת כלים
Old 21 יוני 2009, 12:12
קבוצת חברות חדשות

אתמול הלכתי לבית שלי D-Link הגדרות הנתב ונוכח לגלות כמה מהם לא לתצוגה. ניסיתי לעשות על מנת לאפס את הנתב וזה כאשר כל בעיות התחילו. אחרי יתכן ואיתחול המחשב שמתי לב שהוא לא מתחבר לאינטרנט. אז ניסיתי את הנתב ואת unplugging תקע אותו בחזרה אבל זה לא עובד. אז unplugged את מודם הכבלים ואת בחזרה אבל זה לא עובד גם. גם אני חשבתי שיהיה אחרת נתב אלחוטי שאני צריך להתחבר מאז חוטית יש נעשה שימוש מזה זמן רב אבל זה לא מתחבר לי גם. הלכתי הגדרות הרשת שלי ונוכח לגלות כי אחד הפריטים כבר לא היה שם. אני לא יכול לזכור את מה שהיא אמרה. אז ניסיתי להפעיל את האשף שוב הרשת וכי לא עזר. ניסיתי למצוא את אשף חומרה חדשה וזה לא עזר. יש לי הלכו לג "פרוטוקול אינטרנט (TCP / IP) וניסו לקבל את שתי כתובת IP באופן אוטומטי ו" השתמש בכתובת ה-IP הבאה: "אילו היה לי לשים 192.168.0.1 ו 255.255.255.0 subnet כמו מסכה ו rebooted המערכת הן פעמים. בדקתי מנהל ההתקנים ואין עימותים. פקוק שלי אני LAN קו ישיר אל המודם וזה עובד בסדר גמור איך שהוא אני מסוגל להקליד בפורום זה. אז אני ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל לא לחזור אחורה כל הגדרות רשת. היום אני הולך לעשות את התיקון של Windows, אך עם זאת טען את הקבצים והתקנים, מקלדת USB שלי הוא לא נמצא או לעבוד.
אני בבית הפסד של מה לנסות הבא. אני גם ניסו באמצעות כבל שונה עבור חיבור רשתות WAN. אז הנה הדברים שיש לי. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2.99 GHz 2.95 GB של RAM עם - זאת, אומר כי במסגרת הרחבת כתובת פיזית. הנתב שלי הוא D-Link DL-604 והשני אחד ניסיתי הוא DL-514.
עזרה יהיה מאוד מוערך.
Old 22 יוני 2009, 01:45
מנהל קבוצת

כאשר אתה 'לאפס' את הנתב מחקת את כל ההגדרות מאוחסנות על זה.

אתה צריך להתחבר אליו שוב להזין אותם מחדש בהתאם להוראות.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 יוני 2009, 06:46
קבוצת חברות חדשות

הבעיה נפתרה! תודה, חבר 'ה, אני רק מחזיק את הכפתור לאפס עבור 5 שניות לעומת 20 שניות .... geeeez משהו כל כך פשוט!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.