![]() |
|
| |||
| |||
| אתמול הלכתי לבית שלי D-Link הגדרות הנתב ונוכח לגלות כמה מהם לא לתצוגה. ניסיתי לעשות על מנת לאפס את הנתב וזה כאשר כל בעיות התחילו. אחרי יתכן ואיתחול המחשב שמתי לב שהוא לא מתחבר לאינטרנט. אז ניסיתי את הנתב ואת unplugging תקע אותו בחזרה אבל זה לא עובד. אז unplugged את מודם הכבלים ואת בחזרה אבל זה לא עובד גם. גם אני חשבתי שיהיה אחרת נתב אלחוטי שאני צריך להתחבר מאז חוטית יש נעשה שימוש מזה זמן רב אבל זה לא מתחבר לי גם. הלכתי הגדרות הרשת שלי ונוכח לגלות כי אחד הפריטים כבר לא היה שם. אני לא יכול לזכור את מה שהיא אמרה. אז ניסיתי להפעיל את האשף שוב הרשת וכי לא עזר. ניסיתי למצוא את אשף חומרה חדשה וזה לא עזר. יש לי הלכו לג "פרוטוקול אינטרנט (TCP / IP) וניסו לקבל את שתי כתובת IP באופן אוטומטי ו" השתמש בכתובת ה-IP הבאה: "אילו היה לי לשים 192.168.0.1 ו 255.255.255.0 subnet כמו מסכה ו rebooted המערכת הן פעמים. בדקתי מנהל ההתקנים ואין עימותים. פקוק שלי אני LAN קו ישיר אל המודם וזה עובד בסדר גמור איך שהוא אני מסוגל להקליד בפורום זה. אז אני ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל לא לחזור אחורה כל הגדרות רשת. היום אני הולך לעשות את התיקון של Windows, אך עם זאת טען את הקבצים והתקנים, מקלדת USB שלי הוא לא נמצא או לעבוד. אני בבית הפסד של מה לנסות הבא. אני גם ניסו באמצעות כבל שונה עבור חיבור רשתות WAN. אז הנה הדברים שיש לי. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2.99 GHz 2.95 GB של RAM עם - זאת, אומר כי במסגרת הרחבת כתובת פיזית. הנתב שלי הוא D-Link DL-604 והשני אחד ניסיתי הוא DL-514. עזרה יהיה מאוד מוערך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כאשר אתה 'לאפס' את הנתב מחקת את כל ההגדרות מאוחסנות על זה.
| |||
| |||
| הבעיה נפתרה! תודה, חבר 'ה, אני רק מחזיק את הכפתור לאפס עבור 5 שניות לעומת 20 שניות .... geeeez משהו כל כך פשוט! |