mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

D-Link Router Help please

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 21, 2009, 12:12
Naujas Narys

Default D-Link Router Help please

Vakar nuėjau į savo D-Link router nustatymus ir pastebėjau, kai kurie iš jų nebuvo parodyta. Aš bandžiau daryti iš naujo savo maršrutizatorius ir tai, kai visų bėdų pradžia. Po to perkrauti kompiuterį, aš pastebėjau, kad ji negali prisijungti prie interneto. Taigi, aš bandžiau išjungiant maršrutizatorių ir prijunkite jį atgal, bet nepadėjo. Tada aš unplugged kabelinio modemo ir atgal, bet neveikia arba. Maniau, kad ir aš turiu kitą bevielį maršrutizatorių, kad man reikia hook up nuo laidinio vienas buvo naudojamas ilgai, bet, kad nebūtų prijungti mane vieną. Aš nuėjau į savo tinklo nustatymus ir pastebėjau, kad vienas iš daiktų nebebuvo ten. Aš negaliu prisiminti, ką ji sakė. Taigi, aš bandžiau rodyti tinklo vedlys vėl, ir nepadėjo. Bandžiau ieškoti naujos įrangos vedlys, o ne padėti. Aš atvyko į "Internet Protocol (TCP / IP) ir bandė tiek gauti IP adresą ir automatiškai" Naudoti šį IP adresą ", kuris man davė 192.168.0.1 ir 255.255.255.0 kaip Potinklio kaukė ir paleisti sistemą abu kartus. Sprawdziliśmy Device Manager ", ir nėra jokių konfliktų. Aš prijungtas mano LAN linijos tiesiai į modemą ir jis veikia gerai, kuris, kaip aš galiu rašyti šiame forume. Aš tada bandė daryti System Restore, bet ne grąžinti bet kokią tinklo parametrus atgal. Šiandien buvau ketinate daryti Windows remonto, bet kai jį įkelti failus ir prietaisai, mano usb klaviatūra nerastas arba darbo.
Aš ne tai, kas bandyti kitą nuostolį. Aš net bandė naudoti įvairias kabelis WAN ryšį. Taigi čia yra ką turiu. Windows XP Pro SP2. "Dell" Intel Core 2 Duo 2,99 GHz, su 2,95 GB RAM - pagal ji sako, kad Physical Address Extension. Mano maršrutizatorių D-Link DL-604 ir kitas Bandžiau yra DL-514.
Any help būtų labai dėkingi.
Old Birželis 22, 2009, 01:45
Administrator Grupė

Jei "Reset" maršrutizatorių jūs ištrynėte visus parametrus joje saugomi.

Jūs turite prisijungti, kad jis vėl ir vėl į ją įeiti, pagal instrukcijas.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Birželis 22, 2009, 06:46
Naujas Narys

Problem solved! Thanks guys, aš tik ūkyje Reset mygtuką 5 sekundes ir 20 sekundes .... geeeez kas paprasta!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
HJT www? Macmac508 Community News & Chat 3 Birželis 10, 2008 15:57
Turite problemų su D-link DI604 maršrutizatorius Diaz Networking, Modems & VoIP 2 Balandis 21, 2008 16:14
Nuoroda Alert evilfantasy Virus, Spyware & Security 4 Balandis 20, 2008 10:13
Nuoroda problema redvet Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 Balandis 18, 2007 07:12
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.