D-Link Router Help please Vakar nuėjau į savo D-Link router nustatymus ir pastebėjau, kai kurie iš jų nebuvo parodyta. Aš bandžiau daryti iš naujo savo maršrutizatorius ir tai, kai visų bėdų pradžia. Po to perkrauti kompiuterį, aš pastebėjau, kad ji negali prisijungti prie interneto. Taigi, aš bandžiau išjungiant maršrutizatorių ir prijunkite jį atgal, bet nepadėjo. Tada aš unplugged kabelinio modemo ir atgal, bet neveikia arba. Maniau, kad ir aš turiu kitą bevielį maršrutizatorių, kad man reikia hook up nuo laidinio vienas buvo naudojamas ilgai, bet, kad nebūtų prijungti mane vieną. Aš nuėjau į savo tinklo nustatymus ir pastebėjau, kad vienas iš daiktų nebebuvo ten. Aš negaliu prisiminti, ką ji sakė. Taigi, aš bandžiau rodyti tinklo vedlys vėl, ir nepadėjo. Bandžiau ieškoti naujos įrangos vedlys, o ne padėti. Aš atvyko į "Internet Protocol (TCP / IP) ir bandė tiek gauti IP adresą ir automatiškai" Naudoti šį IP adresą ", kuris man davė 192.168.0.1 ir 255.255.255.0 kaip Potinklio kaukė ir paleisti sistemą abu kartus. Sprawdziliśmy Device Manager ", ir nėra jokių konfliktų. Aš prijungtas mano LAN linijos tiesiai į modemą ir jis veikia gerai, kuris, kaip aš galiu rašyti šiame forume. Aš tada bandė daryti System Restore, bet ne grąžinti bet kokią tinklo parametrus atgal. Šiandien buvau ketinate daryti Windows remonto, bet kai jį įkelti failus ir prietaisai, mano usb klaviatūra nerastas arba darbo.
Aš ne tai, kas bandyti kitą nuostolį. Aš net bandė naudoti įvairias kabelis WAN ryšį. Taigi čia yra ką turiu. Windows XP Pro SP2. "Dell" Intel Core 2 Duo 2,99 GHz, su 2,95 GB RAM - pagal ji sako, kad Physical Address Extension. Mano maršrutizatorių D-Link DL-604 ir kitas Bandžiau yra DL-514.
Any help būtų labai dėkingi. |