mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

D-Link Router Help Please

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 21, 2009, 12:12
New Member Group

Vakar es gāju manā D-Link router uzstādījumus un pamanījām, ka daži no tiem nebija displeju. Es mēģināju darīt reset uz manu Router un tas, kad visas nepatikšanas sākās. Pēc rebooting datoru, es pamanīju, ka tā nevar izveidot savienojumu ar internetu. Tāpēc es mēģināju unplugging router un iespraudiet to atpakaļ bet tas nestrādāja. Es tad atvieno kabeli, modemu un atpakaļ, bet tas nedarbojās vai nu. Es domāju, ka arī es esmu jauna bezvadu router, ka es būtu hook up kopš vadu viens ir lietots ilgu laiku, bet kas netiktu savienot mani vai nu. Es devos uz manu tīkla iestatījumus un ievēroju, ka viens no posteņiem vairs nebija tur. Es nevaru atcerēties to, ko teica. Tāpēc es mēģināju darboties tīklā vednis vēlreiz, un ka nepalīdzēja. Es centos atrast jaunas aparatūras vednis un kas nav palīdzība. Man ir radījušas "Internet Protocol (TCP / IP) un centās gan Iegūt IP adrese automātiski un" Izmantot šādu IP address ", kas man bija izvirzīti 192.168.0.1 un 255.255.255.0 kā Subnet Mask un rebooted sistēma gan reizes. Piereģistrējos Device Manager, un nav pretrunā. Es pieslēgts mana LAN līnija tieši modemu un tas darbojas naudas sodu, kas ir, kā es varu rakstīt šajā forumā. Pēc tam es centos to System Restore, bet tā nedrīkst atsākt jebkurā tīkla iestatījumus atpakaļ. Šodien es darīšu Windows remontu, bet kad tā slodze failus un ierīces, mans usb klaviatūra nav atrasta vai darbu.
Es esmu par zaudējumu, ko mēģināt nākamo. Es pat mēģināju izmantot dažādus kabeli WAN pieslēgumu. Tātad šeit ir lietas, esmu. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz ar 2,95 GB RAM - saskaņā ar šo tā saka Physical Address Extension. Mans Router D-Link DL-604 un otru es mēģināju ir DL-514.
Any help būtu ļoti appreciated.
Old Jūnijs 22, 2009, 01:45
Administrator Group

Kad jūs "reset" maršrutētāju esat izdzēsis visus iestatījumus tajā tiek glabāti.

Nepieciešams autorizēties, lai vēlreiz un vēlreiz ievadiet tos kā vienu instrukcijas.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 22, 2009, 06:46
New Member Group

Problem solved! Paldies puiši, man bija tikai saimniecībā reset pogu 5 sekundes pret 20 sekundēm .... geeeez kaut ko tik vienkārši!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.