![]() |
|
| |||
| |||
| Vakar es gāju manā D-Link router uzstādījumus un pamanījām, ka daži no tiem nebija displeju. Es mēģināju darīt reset uz manu Router un tas, kad visas nepatikšanas sākās. Pēc rebooting datoru, es pamanīju, ka tā nevar izveidot savienojumu ar internetu. Tāpēc es mēģināju unplugging router un iespraudiet to atpakaļ bet tas nestrādāja. Es tad atvieno kabeli, modemu un atpakaļ, bet tas nedarbojās vai nu. Es domāju, ka arī es esmu jauna bezvadu router, ka es būtu hook up kopš vadu viens ir lietots ilgu laiku, bet kas netiktu savienot mani vai nu. Es devos uz manu tīkla iestatījumus un ievēroju, ka viens no posteņiem vairs nebija tur. Es nevaru atcerēties to, ko teica. Tāpēc es mēģināju darboties tīklā vednis vēlreiz, un ka nepalīdzēja. Es centos atrast jaunas aparatūras vednis un kas nav palīdzība. Man ir radījušas "Internet Protocol (TCP / IP) un centās gan Iegūt IP adrese automātiski un" Izmantot šādu IP address ", kas man bija izvirzīti 192.168.0.1 un 255.255.255.0 kā Subnet Mask un rebooted sistēma gan reizes. Piereģistrējos Device Manager, un nav pretrunā. Es pieslēgts mana LAN līnija tieši modemu un tas darbojas naudas sodu, kas ir, kā es varu rakstīt šajā forumā. Pēc tam es centos to System Restore, bet tā nedrīkst atsākt jebkurā tīkla iestatījumus atpakaļ. Šodien es darīšu Windows remontu, bet kad tā slodze failus un ierīces, mans usb klaviatūra nav atrasta vai darbu. Es esmu par zaudējumu, ko mēģināt nākamo. Es pat mēģināju izmantot dažādus kabeli WAN pieslēgumu. Tātad šeit ir lietas, esmu. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz ar 2,95 GB RAM - saskaņā ar šo tā saka Physical Address Extension. Mans Router D-Link DL-604 un otru es mēģināju ir DL-514. Any help būtu ļoti appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad jūs "reset" maršrutētāju esat izdzēsis visus iestatījumus tajā tiek glabāti.
| |||
| |||
| Problem solved! Paldies puiši, man bija tikai saimniecībā reset pogu 5 sekundes pret 20 sekundēm .... geeeez kaut ko tik vienkārši! |