D-Link Router Pomôžte prosím Včera som išiel do mojej D-Link routeru a nastavenia všimli niektoré z nich neboli displej. Zkoušel jsem robiť reset na môj router a to je, keď všetky problémy začali. Po reštarte počítača som si všimol, že by sa pripojiť k internetu. Tak som sa pokúsil odpojiť router a vložte ju späť, ale nefungoval. I potom Unplugged káblový modem a späť, ale že to nebude fungovať buď. Myslel som, že mám aj iný bezdrôtový router, ktorý by som přivěsit od wired bol dlhšiu dobu používať, ale že by sa mi to buď pripojiť. Jsem šel do mojej siete, nastavenie a zistili, že jeden z bodov bola už existuje. I nemôže pamätať, čo povedal. Tak som sa pokúsil prevádzku siete sprievodca znova a že to nepomôže. Snažil som sa ich nájsť nový hardvér sprievodca a že nebolo pomoci. Mám naskočil "Protokol siete Internet (TCP / IP) a snažil ako získať IP adresu automaticky a" Použiť nasledujúcu adresu IP ", ktorý som dal 192.168.0.1 a masku podsiete 255.255.255.0 as a restartoval systém oboch časov. Overil som si Správca zariadení a nie je v rozpore. som zapojený môj LAN linky priamo na modem a funguje to pokutu, ktorá je, ako som schopný písať v tomto fóre. potom som sa snažil urobiť obnovenia systému, ale nie sú žiadne sieťové nastavenia vrátiť späť. Dnes som šiel robiť Windows opravy ale keď nahral súbory a zariadenia, moje usb klávesnice nie je nájdený, alebo pracovať.
Som na rozpakoch, čo skúsiť ďalšie. Dokonca som sa pokúsil pomocou iného kábla pre WAN pripojenia. Tak tu sú tie veci, čo mám. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz s 2,95 GB RAM - za to, že hovorí, Physical Address Extension. Moja Router je D-Link DL-604 a na druhej strane som sa pokúsil je DL-514.
Pomoci by bolo veľmi ocenila. |