Д-Линк Роутер Молимо Помоћ Јуче сам ишао у моју Д-Линк рутери подешавања и да неке од њих није екрану. Покушао сам догађај у моје Роутер ресет и то је кад се све неприлике започео. Након поновног покретања оперативног сушта рачунар приметио сам да не би повезати на интернет. Па сам покушао унплуггинг на рутери и то још у додатку али то није посао. И онда УНПЛУГГЕД кабл модем и повратак у, али да није било посла. Мислио сам да сам добро други радио усмјеривач тај ЈА би требао вјенчати се од ожичен један је коришћен за дуго времена, али да не би било мене карика. ЈА је отишао за мој Подешавања мреже и приметио да је једна од ставки је била више не постоји. Не могу се сетити шта је рекао. На тај начин ЈА суђен трчање мреже чаробњак поново и то није помоћ. ЈА суђен за наћи нови хардвер и чаробњак који нису помоћи. Ја сам отишао у "Интернет Протоцол (ТЦП / ИП) и покушао оба Прибављање ИП Аддресс Аутоматицаллы и" Користи слиједеће ИП адресе ", који сам ставио 192.168.0.1 и Субнет Маск 255.255.255.0, као и поновно подизање система систем оба пута. И цхецкед Девице Манагер и нема сукоба. прикључен сам моју ЛАН директну линију на модем и то утврде прекид који је колико сам у могућности за тип у овом форуму. онда сам покушао да направи систем вратити, али није било какве мрежне поставке вратити назад. Данас сам био лијегање чинити Уиндоус поправити, али кад га отпремите датотеке и уређаја, мој УСБ тастатура није пронађен или раде.
Ја сам на губитку што то пробати следећи. Покушао сам чак и помоћу другог кабла за УАН веза. Па ево шта имам. Уиндоус КСП Про СП2. Делл Интел Цоре 2 Дуо 2,99 ГХз са 2,95 ГБ РАМ-а - под да каже Проширење физичке адресе. Мој Роутер је Д-Линк ДЛ-604 и други ја суђен је ДЛ-514.
Било који помоћ би било изузетно цењен. |