az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

D-Router Lütfen Yardım Bağlantısı

Reply

Konu Araçları
Old 21 Haziran 2009, 12:12
Yeni Üye Grubu

Default D-Router Lütfen Yardım Bağlantısı

Dün benim D girdi-yönlendirici bağlantı ayarlarını ve ekran didn't bazıları fark ettim. Ben Yönlendiricisi bir araştırma yapmaya çalıştım ve bu tüm sorun başladı. Ben de internete bağlanmak wouldn't fark bilgisayar rebootlayana sonra. Ben yönlendiricinin prizden çekmeden denedim ve geri takın ama işe yaramadı. Ben ve bir kablo modem unplugged ama bu da işe yaramadı. Ben de başka bir kablosuz yönlendirici ben kablolu bir uzun bir süredir kullanılmaktadır beri kadar kanca gerekir ama bu da bana bağlamak değildir diye düşünmüştüm. Benim ağ ayarları gitti ve fark bu parçalardan biri artık vardı. Ben ne dedi hatırlayamıyorum. Ben tekrar ağ sihirbazı çalışıyor denedim ve yardım etmedi. Ben yeni donanım sihirbazı bulmak çalıştım ve yardım etmedi. Internet Protokolü "haline (TCP / IP) gitti ve her iki alın IP adresi otomatik olarak çalıştı ve" Ben ve 192.168.0.1 olan koymak vardı olarak 255.255.255.0 Subnet Mask ve sistemin yeniden başlatılması iki kere. Kontrol Aşağıdaki IP adresini "Use Cihaz yöneticisi ve hiçbir çatışmalar olduğunu. Ben LAN hattı modeme doğrudan bağlı ve bu nasıl Bu forumun yazın mümkün am düzgün çalışmaktadır. Daha sonra bir sistem geri yükleme yapmaya çalıştım ama geri herhangi bir ağ ayarlarını geri vermedi. Bugün Windows onarım yapmak ancak gidiyordu bu dosyaları ve cihazlar, benim USB klavye bulunamadı veya iş yükü.
Ben ne denemek için zararına duyuyorum. Ben WAN bağlantısı için farklı bir kablo kullanarak bile denedim. Yani burada var olan şeyler var. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 GHz 2,95 GB RAM - altında bu Fiziksel Adres Uzantısı söyledi. Benim Router bir D-Link DL-604 ve diğer bir denedim bir DL-514.
Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız.
Old 22 Haziran 2009, 01:45
Yönetici Grubu

Ne zaman 'sıfırlamak' için tüm ayarlar silinir yönlendirici üzerinde saklanır.

Bunu tekrar giriş yapmanız ve yeniden talimatları başı olarak girmeniz gerekir.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 Haziran 2009, 06:46
Yeni Üye Grubu

Sorun çözüldü! Teşekkürler çocuklar, ben sadece reset tuşuna 20 saniye .... geeeez şey bu kadar basit vs 5 saniye tutarak oldu!
Reply

Register

Bookmarks