D-Link Маршрутизатор Help Please Вчора я пішов в мою D-Link налаштуваннями маршрутизатора і виявили, що деякі з них не була показана. Я намагався робити скидання на мій маршрутизатор і ось, коли всі неприємності почалися. Після перезавантаження комп'ютера я помітив, що він не буде підключатися до Інтернету. Так що я спробував відключити роутер і підключити його назад у але це не спрацювало. Потім я Unplugged кабельний модем і назад, але не вийшло. Я думала, я добре іншим бездротовим маршрутизатором, що я повинен підключити з провідними одна була використовуватися протягом довгого часу, але, що б не поєднати мене. Я пішов до моєї мережеві настройки і зауважив, що одним з пунктів порядку денного не було. Я не можу згадати, про що говорить. Так що я спробував працює мережа майстра знову і це не допомогло. Я намагався знайти нові майстром апаратних і це не допомогло. Я пішла на "Протокол Інтернету (TCP / IP) і намагалися як Отримати IP-адресу автоматично і" Використовувати наступний IP адреса ", яку я поставив 192.168.0.1 і 255.255.255.0 в якості маски підмережі і перезавантаження системи, як раз. Я перевірив Диспетчер пристроїв і немає конфліктів. підключав моєї ЛВС прямою лінією для модему і він чудово працює яка, як я можу набрати в цьому форумі. Потім я спробував зробити відновлення системи, але не повернутися будь-які мережеві настройки назад. Сьогодні я збираюся робити ремонт вікон, але при завантаженні файлів та пристроїв, моя USB клавіатура не знайдено або робочої групи.
Я в розгубленості, що спробувати наступне. Я навіть пробував використовувати інший кабель для WAN з'єднання. Настільки тут те, що я є. Windows XP Pro SP2. Dell Intel Core 2 Duo 2,99 ГГц з 2,95 ГБ ОЗУ - під що вона говорить Physical Address Extension. Мій маршрутизатор є D-Link DL-604, а інший я намагався це DL-514.
Будь-яка допомога буде дуже оцінили. |