menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Device Manager - Networking Info

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 16:47
Dárce Skupina

Default Device Manager - Networking Info

Ahoj kluci, něco, co nevím příliš mnoho o učení a já se pomalu, ale myslel jsem, že by bylo dobré založit vlákno o něm a sdílet jakýkoli Tipy a rady o optimalizaci a čištění.

Mám vždycky divili, co všechny tyto spoje jsou v mé síti poboček, může kterýkoli z těchto být postižené nebo dokonce odinstalovány? Jediný v tomto pic já vím, že je Marvell Yukon Ethernet spojení.

Jsem se podíval na mnoha fórum, ale jako obvykle vždy skončí jít do úplného vypnutí jibberish.

Na zdraví
Přiložené miniatury
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
"Restartovat nebo vybrat správné spouštěcí zařízení nebo vložení média do boot device" gramble Obecné Software Chat 1 8 června 2009 23:28
USB Device nezná ... Co USB zařízení? Haun Operační systémy Windows 3 19. únor 2009 18:08
Zkratka pro "Device Manager" ashmehta Operační systémy Windows 6 20. Srpen 2008 14:49
Vlastnosti systému říká procesoru je 1.8GHz, ale ve Správci zařízení 2.2? tekp Procesory, základní desky & RAM 3 18. února 2008 03:58
Změnit PIO na DMA ve Správci zařízení OneStopView Obecné Hardware Chat 1 12. února 2007 12:55
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.