μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Device Manager - Δικτύωση Πληροφορίες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Ιουλίου 2009, 16:47
Ομάδα Δωρητών

Default Device Manager - Δικτύωση Πληροφορίες

Γεια σου ρε παιδιά, κάτι που δεν γνωρίζω πάρα πολύ για την εκμάθηση και είμαι αργά, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσει ένα νήμα γι 'αυτό και το μερίδιο κάθε υποδείξεις και συμβουλές σχετικά με τη βελτιστοποίηση και τον καθαρισμό.

Έχω πάντα αναρωτιόταν τι όλες αυτές οι συνδέσεις δικτύου υποκαταστήματος υπό τη δική μου, μπορεί να είναι οποιοδήποτε από αυτά τα άτομα με ειδικές ανάγκες ή ακόμη και απεγκατάσταση; Το ότι μόνο ένα στα pic που γνωρίζω είναι η Marvell Yukon σύνδεση Ethernet.

Έχω εξεταστεί σε πολλά φόρουμ, ως συνήθως, αλλά πάντα θα καταλήγει σε πλήρη jibberish off.

Εις υγεία
Attached Μικρογραφίες
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
"Reboot ή επιλέξτε καλή συσκευή εκκίνησης ή τοποθετήστε τα μέσα ενημέρωσης για την εκκίνηση της συσκευής" gramble Γενικά Λογισμικό Chat 1 8 Ιουν 2009 23:28
USB Device δεν αναγνωρίζεται ... Τι USB Device; Haun Λειτουργικά συστήματα Windows 3 19 Φεβ 2009 18:08
Σύντομη κομμένα σε "Διαχείριση Συσκευών" ashmehta Λειτουργικά συστήματα Windows 6 20 Αυγ 2008 14:49
System Properties λέει επεξεργαστή 1.8GHz αλλά στο Device Manager 2,2; tekp Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 18 Φεβ 2008 03:58
Αλλαγή DMA σε PIO στο Device Manager OneStopView Γενική Συζήτηση Hardware 1 12 Φεβ 2007 12:55
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.