mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Device Manager - Networking Info

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 3, 2009, 16:47
Donorų grupės

Default Device Manager - Networking Info

Hey guys, ko aš nežinau per daug apie gyvenimą, ir aš truputį, bet aš maniau, kad būtų gera idėja pradėti pokalbio apie ją ir pasidalyti bet užuominų ir patarimų apie optimizavimo ir valymas.

Aš visada iškėlė klausimą, ką visi šie sujungimai yra pagal savo tinklo filialas, gali bet kuriuo iš šių išjungtas arba netgi ištrintas? Tik viena, kad Pic, kad aš žinau, yra Marvell Yukon "Ethernet" ryšys.

Aš pamačiau daug forumu, bet, kaip įprasta visada baigiasi nenukryptų į visiškas jibberish.

Į sveikatą
Attached Thumbnails
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Mano sistema: Fred

Procesorius (-iai):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Pagrindinė plokštė:
ASUS P5B Premium Vista Edition
RAM atmintis:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (-ai):
NVIDIA Gainward GTX260 GoldenSample
Garso plokštė:
Greičiau:)
Kietasis diskas (-ai):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Aušinimas:
Xigmatek Dark Knight
Tinklas / Internetas:
3.6Mbps ADSL
Monitorius (-ai):
Targa 19 "TFT, plačiaekranis 16:9
Operacinė sistema (-os):
XP64Bit
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
"Paleiskite arba pasirinkite tinkamą batų prietaiso arba įterpti įkrovos žiniasklaidos prietaisas gramble BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 birželis 2009 23:28
Įrenginys USB neatpažintas ... Kas USB device? Haun Windows "operacinės sistemos 3 19 vasaris 2009 18:08
Trumpas supjaustyti į "Device Manager" ashmehta Windows "operacinės sistemos 6 Rugpjūtis 20, 2008 14:49
Sistemos savybės sako procesorius 1,8 GHz, bet Device Manager 2.2? tekp CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 18 vasaris 2008 03:58
Pakeisti į PIO DMA, Device Manager OneStopView General Hardware Chat 1 12 vasaris 2007 12:55
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.