menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Device Manager - Networking Info

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 16:47
Darcu Skupina

Default Device Manager - Networking Info

Ahoj kluci, niečo, čo neviem príliš veľa o učení a já sa pomaly, ale myslel som, že by bolo dobré založiť vlákno o ňom a zdieľať akýkoľvek Tipy a rady o optimalizáciu a čistenie.

Mám vždycky divili, čo všetky tieto spoje sú v mojej sieti pobočiek, môže ktorýkoľvek z týchto byť postihnuté alebo dokonca odinstalování? Jediný v tomto pic já vím, že je Marvell Yukon Ethernet spojenie.

Som sa pozrel na mnohých fórum, ale ako zvyčajne vždy skončí ísť do úplného vypnutia jibberish.

Na zdravie
Priložené miniatúry
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Môj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základná doska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Pamäť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Čoskoro:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chladenie:
Xigmatek Dark jazdec
Sieť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokouhlý 16:9
Operačný systém (y):
XP64Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
"Reštartovať alebo vybrať správne spúšťacie zariadenia alebo vložení média do boot device" gramble Všeobecné Software Chat 1 8 júna 2009 23:28
USB Device nepozná ... Čo USB zariadenia? Haun Operačné systémy Windows 3 19. február 2009 18:08
Skratka pre "Device Manager" ashmehta Operačné systémy Windows 6 20. August 2008 14:49
Vlastnosti systému hovorí procesora je 1.8GHz, ale v Správcovi zariadení 2.2? tekp Procesory, základné dosky & RAM 3 18. februára 2008 03:58
Zmeniť PIO na DMA v Správcovi zariadení OneStopView Všeobecné Hardware Chat 1 12. februára 2007 12:55
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.