мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Девице Манагер - Нетуоркинг Инфо

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јули 2009, 16:47
Донаторска Група

Default Девице Манагер - Нетуоркинг Инфо

Хеј момци, нешто што не знам превише о учењу и ја полако, али сам помислио да би било добро покренути тхреад о томе и било који деле савете и савете о оптимизацији и чишћењу.

Ја сам увек зачуди што све те везе су под мојим Мрежа пословница, може било који од ових бити онемогућен или чак деинсталирана? Је само једна слика у том да ја знам је Марвелл Ыукон Етхернет везу.

Ја сам гледао на многим форум као и обично, али увек заврши иде ван у потпуну јибберисх.

Живели
Аттацхед Тхумбнаилс
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Мы Сыстем: Фред

Процесор (и):
К6600 Г0@2.5ГХз 1.088в
Матичне плоче:
Асус П5Б Премиум Виста Едитион
РАМ меморија:
4ГБ Цорсаир КСМС2 ДДР2 @ 280Мхз
Графичка картица (е):
ГАИНУАРД ГолденСампле нВидиа ГТКС260
Соунд Цард:
Ускоро:)
Тврди диск (и):
УД 250 ГБ 16МБ
Оптички погон (е):
ЛГ ДВД-РУ САТА
Цасе / псу:
КМ Елите/ОЦЗ780МКСС
Хлађење:
Ксигматек Дарк Книгхт
Нетуорк / Интернет:
3.6мбпс АДСЛ -
Монитор (е):
Таргу 19 'ТФТ Широки екран 16:9
Оперативни систем (е):
КСП64Бит
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
"Ребоот или правилан избор боот уређаја или убаците боот медиј уређаја" грамбле Уопштено Софтуаре Цхат 1 8. јуна 2009 23:28
УСБ уређај није препознат ... Који УСБ? Хаун Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 19 фебруар 2009 18:08
Кратки рез на "Девице Манагер" асхмехта Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 20 аугуст 2008 14:49
Сыстем Пропертиес каже процесор је 1.8гхз али у Девице Манагер 2,2? текп ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 18 фебруар 2008 03:58
Промените ДМА у ПИО у Девице Манагер ОнеСтопВиеу Генерал Хардуаре Цхат 1 12 фебруар 2007 12:55
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц