менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Диспетчер пристроїв - Мережа інформації

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 липня 2009, 16:47
Донор групи

Default Диспетчер пристроїв - Мережа інформації

Гей, хлопці, щось я не знаю занадто багато про, і я повільно навчання, але я думала, це була б гарна ідея запустити потік про це і ділитися будь-який натяки & поради з оптимізації та очищення.

Я завжди дивувався, що всі ці зв'язки знаходяться під моїм філіальної мережі, може будь-який з цих бути відключені або навіть видалити? Єдине, що в ПОС, які я знаю, Marvell Yukon Ethernet з'єднання.

Я подивився на багато форуми, але, як звичайно завжди закінчується йдуть в повній jibberish.

Ура
Мініатюри
Device Manager - Networking Info-network.jpg  

Моя система: Фред

Процесор (и):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Материнська плата:
ASUS P5B Premium Vista Edition
ОЗУ:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280Mhz
Графічна карта (и):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Звукова карта:
Скоро:)
Жорсткий диск (и):
WD 250 ГБ 16MB
Оптичний привід (и):
LG DVD RW SATA
Діло / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Охолодження:
Xigmatek Dark Knight
Мережі / Інтернет:
3.6Mbps ADSL
Монітор (и):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Операційна система (и):
XP64Bit
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
"Перезавантаження або вибрати належний завантажувального пристрою або вставте завантажувальний носій для пристрою" gramble General Software чат 1 8 червня 2009 23:28
Пристрій USB не упізнано ... Що USB пристрої? Haun Операційні системи Windows 3 19 лютого 2009 18:08
Найкоротший шлях до "Диспетчер пристроїв" ashmehta Операційні системи Windows 6 20 серпня 2008 14:49
Властивості системи говорить Процесор 1.8ghz але в Device Manager 2.2? tekp Процесори, материнські плати RAM & 3 18 лютого 2008 03:58
Зміни в PIO DMA за допомогою диспетчера пристроїв OneStopView Генеральний обладнання чат 1 12 лютого 2007 12:55
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.