![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| къде ми е девствена обмен. Може да съм много далеч, така ми се искаше да видя. арго го намерите чрез търсене. Благодарение хора |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com този какво каза напред да бъде домакин OK. благодарности |
|
| |||
| |||
| Мислех, че вие сте на кабел? Съгласно това ви за Tiscali ADSL половинка. |
|
| |||
| |||
| lmao че е бил толкова глупав от мен. Im в моя dads офис в стопанската му дейност. АЗ didnt мисля. LOL болни пост домакин-късно днес |
|
| |||
| |||
| Няма проблем колега. LOL. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Аз не представа какво означава това LOL. Благодаря колега. BTW аз все още се изтегли е 250 Kbps макс. Аз наистина да изглежда като нещо е toppinng то е 250 KB. Аз hjave проверени dwnload мениджъри и те всички са на неограничена скорост аз арго работата я .Искам да звъни девствена, но струва ми майка ще разгневявам LOL |
|
| |||
| |||
| Има ли в или близо до gillingham? Тестване вашата скорост от свалянето на файлове от друг уеб сайт няма да Ви даде точна цифра. Направи теста по този широколентов speedtest уеб сайт, за да тествате TRUE скоростта на вашата връзка. Изтегляне на файлове от други места се регулира от редица други фактори като качество на сървъра на файла е зает и колко са те. |
|
| |||
| |||
| Да аз съм в gilingham. Говорих с девствена и това ми струва като 5ver за разговор и всичко, което ми каза е, че 250kbps е това, което трябва да бъдат намалени свалянето и съм действително свалянето на тяхната максимална скорост. Тогава защо, по дяволите, те го наричат 2MB интернет. нищо realtes да 2MB в моите очи. и струва 25 лири за 4MB интернет, така целия си пакет ще бъде £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB не означава 2 мегабайта. Това означава 2 мегабита в секунда. За да получите действителната скорост на изтегляне ви делят от 8 мегабита. 2MB = 2000 мегабита разделени от 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Опитвате се да намери нов дело. | craiig | Случаи & Power Доставки | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помогни ми да намеря този компютър бюрото? моля | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 11 | 13 ноември 2008 12:16 |
| Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD? | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 36 | 3 май 2008 г. 04:03 |
| Нещо, което все още предстои да разберем | Kodak | Общи Хардуер Чат | 5 | 9 януари 2008 10:41 |
| Помогни ми да го намерите евтин | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 7 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |