![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| kde je moje panna je výměna. může být i fakt daleko, tak jsem chtěla vidět. převýšení najít hledáním. Díky lidi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com To, co řekl vedle hostitelského ok. díky |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že jste na kabel? Podle toho o vaší Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| lmao, že byl tak hloupý mě. im v mé kanceláři taťkové na jeho podnikání. i didnt think. lol nemocných po hostitelské později dnes |
|
| |||
| |||
| Žádný problém kámo. válet se. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Nemám ponětí, co to znamená, lol. Díky kámo. btw i nadále stahovat v max. 250 kbps. Opravdu se zdá, že něco je toppinng jej na 250 kb. i hjave zkontrolovat dwnload manažery a všechny jsou na neomezenou rychlostí i cant práci to .Chci prsten panna, ale to stojí a moje maminka se zbláznit lol |
|
| |||
| |||
| Jste nebo blízko Gillingham? Testování vaše rychlost stahování souborů z jiné internetové stránky se nebude dát přesný údaj. Běh na zkoušku, že širokopásmové internetové stránky speedtest vyzkoušet SKUTEČNOU rychlost Vašeho připojení. Stahování souborů z jiných stránek se řídí mnoha dalších faktorech, jako je kvalita serveru je soubor na rušné a jak jsou. |
|
| |||
| |||
| Ano, já jsem v gilingham. Mluvil jsem s panenským a to stojí mě 5ver pro volání a vše, co mi řekl, že byl 250kbps je i to, co by se mělo dostat stahováním a jsem skutečně stažení na jejich maximální rychlost. tak proč sakra se jim říká 2MB internet. nic realtes na 2mb v mých očích. a stojí 25 liber za 4MB internet takže můj celý balík bude 55 liber! |
|
| |||
| |||
| 2MB neznamená, 2 MB. To znamená 2 megabity za sekundu. Chcete-li si skutečnou rychlost stahování budete dělit o 8 megabitů. 2 MB = 2000 megabitů děleno 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Snažím se najít nové věci. | craiig | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 13. dubna 2009 16:43 |
| Pomozte mi najít PC stůl? prosím | pete21 | Vypnout Téma diskuze | 11 | 13. listopad 2008 12:16 |
| Existuje nějaký způsob, jak zjistit, jak staré je jeden HDD? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. května 2008 04:03 |
| Něco jsem ještě zjistit | Kodak | Obecné Hardware Chat | 5 | 9. ledna 2008 10:41 |
| Pomozte mi najít levnější | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 7 | 5. ledna 2008 05:35 |
| Thread Nástroje | |
| |