![]() |
|
| |||
| |||
| όπου η ανταλλαγή μου είναι παρθένα. i μπορεί να είναι πολύ μακριά, ώστε θα ήθελα να δω. επίκλιση βρείτε ψάχνοντας. χάρη άτομα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.ip-adress.com/
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com thats ό, τι είπε για την επόμενη υποδοχής ok. ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα πως είναι για καλώδιο; Σύμφωνα με ότι σας για Tiscali ADSL mate. |
|
| |||
| |||
| lmao ότι ήταν τόσο ηλίθιο για μένα. im στο γραφείο μου μπαμπάδες στην επιχείρησή του. I didn't πιστεύουμε. lol άρρωστος μετά υποδοχής αργότερα σήμερα |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε. γελάω δυνατά. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk Δεν έχω ιδέα τι σημαίνει lol. ευχαριστώ φίλε. BTW i ακόμη κατεβάσετε σε 250 kbps max. i όντως φαίνεται σαν κάτι toppinng σε 250 kb. i hjave ελέγχεται dwnload διαχειριστές και είναι όλοι σε απεριόριστη ταχύτητα i επίκλισης έργο που ορίζονται .Θέλω να δακτύλιο παρθένο αλλά το κόστος και τη μαμά μου θα τρελαίνομαι lol |
|
| |||
| |||
| Είσαι μέσα ή κοντά gillingham; Δοκιμές σας ταχύτητα με λήψη αρχείων από άλλη ιστοσελίδα δεν πρόκειται να σας δώσω μια ακριβή εικόνα. Εκτελέστε τον έλεγχο σε ότι οι ευρυζωνικές speedtest ιστοσελίδα για τη δοκιμή των TRUE ταχύτητα της σύνδεσής σας. Λήψη αρχείων από άλλες ιστοσελίδες που διέπεται από πολλούς άλλους παράγοντες όπως η ποιότητα του διακομιστή για το αρχείο και τον τρόπο με τον οποίο είναι κατειλημμένο. |
|
| |||
| |||
| ναι είμαι gilingham. Μίλησα με παρθένα και μου κοστίσει 5ver όπως και για την πρόσκληση και το μόνο που μου είπε ήταν ότι 250kbps είναι αυτό που θα πρέπει να έχουμε λήψη και είμαι πραγματικά λήψη τους σε μέγιστη ταχύτητα. Γιατί λοιπόν να το κάνουν κόλαση το λένε 2Mb διαδίκτυο. τίποτα δεν realtes να 2Mb στα μάτια μου. και κοστίζει 25 λίρες για 4mb διαδίκτυο έτσι μου ολόκληρο το πακέτο θα είναι £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB δεν σημαίνει μεγαμπάιτ 2. Σημαίνει 2 megabits ανά δευτερόλεπτο. Για να βρείτε την πραγματική σας ταχύτητα σας χωρίζουν από megabits 8. 2MB = 2000 megabits χωρίζονται από 8 = 250kbps. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσπαθώντας να βρει μια νέα περίπτωση. | craiig | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 13 Απρ 2009 16:43 |
| Να με βοηθήσει να βρω αυτό το pc γραφείο; παρακαλώ | pete21 | Off Topic Συζήτηση | 11 | 13 Νοε 2008 12:16 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Κάτι έχω ακόμα για να μάθετε | Kodak | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 9 Ιαν 2008 10:41 |
| Βοήθησέ με να το βρείτε φθηνότερα | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 5 Jan 2008 05:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |