![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hol a szűz csere. Lehet, hogy nagyon messze van így akartam látni. vidám talál rá keresést. köszönet ember |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| 80-41-131-52.dynamic.dsl.as9105.com thats, mit mondott a következő fogadó ok. köszönöm |
|
| |||
| |||
| Azt hittem, az a kábel? Az, hogy a Tiscali ADSL haver. |
|
| |||
| |||
| lmao volt olyan hülye, hogy engem. im in my dads hivatal, az üzlet. i didnt think. lol ill post a befogadó később a mai |
|
| |||
| |||
| No problem haver. hangosan nevet. :) |
|
| |||
| |||
| 82-34-58-148.cable.ubr01.gill.blueyonder.co.uk I have no clue, mit jelent ez lol. köszönet pajtás. btw még a 250 kbps letöltési max. Tényleg úgy tűnik, mintha a toppinng azt a 250 kb. i hjave ellenőrizni dwnload vezetők és azok minden korlátlan sebesség i cant work it out .Azt akarom, hogy csörög szűz, de a költségek és az anyámmal fog őrült lol |
|
| |||
| |||
| Te vagy annak közelében Gillingham? Tesztelés a sebességet fájlok letöltése ki egy weboldal nem fogja, hogy az Ön pontos adat. Futtassa a vizsgálat, hogy a szélessávú speedtest honlapján tesztelni TÉNYLEGES sebessége a kapcsolatot. Fájlok letöltése a más területek által szabályozott sok más tényező, mint például a minőség a szerver a fájlt, és hogyan vannak foglalva. |
|
| |||
| |||
| Yes, I am in gilingham. Beszéltem szűz, és nekem, mint 5ver a hívás és az összes azt mondta, az volt, hogy a 250Kbps van mit lenne letöltése és én ténylegesen letöltése a maximális sebességet. tehát mi a fenéért nem hívják 2MB interneten. semmi realtes a 2MB a szemembe. és a költségek 25 fontért a 4mb internet így egész csomag lesz £ 55! |
|
| |||
| |||
| 2MB nem azt jelenti, 2 megabyte. Ez azt jelenti, hogy 2 megabit / másodperc. Ahhoz, hogy a tényleges letöltési sebességet, ha a megosztottság megabitnyi 8. 2MB = 2000 megabitnyi osztva 8 = 250Kbps. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogy kitalálja Új sz. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. április 2009 16:43 |
| Segíts megtalálni ezt a pc asztalon? kérem | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. november 2008 12:16 |
| Van-e mód arra, hogy kiderítsük, hogy hány éves a hdd van? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3. május 2008 04:03 |
| Valami, amit még meg kell találniuk arra, | Kodak | Általános fémáru Chat | 5 | 9. január 2008 10:41 |
| Segíts megtalálni olcsóbb | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. január 2008 05:35 |
| Téma eszközök | |
| |